فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••شنیون زیبا••🤩
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃🍃🍃🍃
هرگز تسلیم نشوید
وقتی مشکلی رخ می دهد، وقتی جاده سربالایی است، وقتی پول کم و بدهی زیاد است، وقتی دلت می خواهد لبخند بزنی اما مجبوری که آه بکشی، وقتی تحتِ شرایطِ فشار و خفقان هستی
نفس بکش اما تسلیم نشو!
زندگی سرشار از فراز و نشیب است
ما می دانیم و لمسش می کنیم
بارها شکست می خوریم
و وقتی که باید تلاش کنیم، دست از کار و تلاش برمی داریم
اگر پیشرفت کُند است، هرگز تسلیم نشوید
موفقیت شاید در یک قدمیِ شما باشد
در مقابلِ شدیدترین ضربات به نبرد ادامه بدهید
در بدترین شرایط است که نباید تسلیم شوید.
شبتون زیبا ❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای انجیر😍
من به این شکل مربای انجیر درست میکنم
انجیری که اینجا استفاده کردم دو کیلو بود
مقدار آب داخل قابلمه یک چهارمش بود یعنی فقط کف ظرف رو پوشش داد چون خود انجیر آب میندازه و مقدار شکر هم ۹۰۰ گرم
چنتا دونه هل هم انداختم
و آب لیمو تازه
من یخورده غلیظ تر درست میکنم چون همراه جای میخورم😍شما میتونید رقیق تر درست کنید كف روش رو هم بگيريد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم
به ازای ۱ کیلو بلغور گندم
گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم
.
🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم .
(البته میتونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)
.
نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید)
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
آب: زیاااد 😃
شیر: ۲ لیوان
.
گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه.
بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشتکوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره.
یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریشریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آمادهس.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر😍😋
ببینید با یه ترفند ساده موزها چه خوشگل شدن، برای بچه ها هم خیلی جالب و جذابه😍
موز ۲ عدد، شکلات شیری یا تلخ ۱۵۰ گرم، مغز فندق و بادام خرد شده، چوب بستنی ۴ عدد
🔴موزها رو پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و چوب بستنی بزنید وسطشون بعد به مدت ۱۵ دقیقه بزارید فریزر. شکلاتها رو به روش بن ماری ذوب کنید و موزها رو داخل شکلات ذوب شده بزنید و در مغزها بچرخونید تا همه جای موزها به مغز آغشته بشه و بعد اجازه بدین تا شکلات خنک بشه و ببنده
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سلام😍خوبين...
.
هميشه كه نبايد پاستا وماكاروني رو با گوشت درست كرد،
اينبار سس ماكاروني رو با پياز سرخ كرده،زردچوبه،فلفل قرمز،
يه دونه سير رنده شده،ادويه كاري،همراه با فلفل سبز وقرمزِ قلمي خورد شده،قارچ وگوجه (يارب گوجه)درست كردم،
.
ماكاروني رو باروغن زردچوبه ونمك ريختم تو آب جوش وقتي مغزش نرم شد آمادست آبكش كنيد به سس اضافه كنيد مخلوط كنيد ودم بزاريد،چند تا دونه اسفناج كوچيك هم بزاريد روشُ نوووووش جان😋😌
.
ميشه ماكاروني رو نرم تر برداشت ودم هم نزاشت
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#بستنی_گیلاس 🍒 😋
▫️350 گرم گیلاس
▫️۱/۲ فنجان آب
▫️۱/۴ فنجان شکر
▫️۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
🔸شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
48.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞نماهنگ فوق العاده زیبا و دلنشین #کربلای_من برای نخستین بار منتشر شد 🎞
🏴پا به پای اصحاب عاشورا برای همراهی حسینِ زمان 🏴
🎙با اجرای «گروه سرود پیغام هدهد صبا»
🎬کارگردان: محمد حسین کاظمی
🔹مدیر تولید: عطیه رضایی
🔸دستیار کارگردان : محدثه مهرشاد
🔹طراح لباس و گریم : عارفه امینی
🔸طراح صحنه: شقایق طحانی
🔹مدیر اجرایی: محمد کیانی
✅تولید شده در واحد موسیقی و سرود موسسه فرهنگی هنری پیغام هدهد صبا
May 11