غذاهای سنتی مثل قرمه سبزی و...علاوه بر خوشمزگی یه حس نوستالژی هم برای همه ی ما داره که منم علاقه زیادی به آماده کردن اینجور غذاهای سخت ولی خوشمزه دارم البته با رعایت تمامی نکات فنی...😄😍
.
سبزی(تره، شنبلیله ،گشنیز، جعفری و اسفناج به دلخواه) رو با شعله کم سرخ کردم. همزمان در ظرفی جدا پیاز داغ کردم و گوشت رو باهاش تفت دادم و ادویه شامل گرد لیمو زردچوبه فلفل چوب دارچین ریختم(رب گوجه فرنگی و انار به دلخواه )و لوبیا قرمز(یا چیتی) که از قبل خیس کرده بودم رو بهش اضافه کردم و لیمو عمانی. در آخر هم سبزی رو اضافه کردم و آب ریختم تا بپزه. نوش جان
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍪کوکی آرد بادوم و چیا 🍪
پودر بادام ۲پیمانه
پودر پسته ۲قاشق غذاخوری
استویا ۱قاشق غذاخوری
چیا سید ۲قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۲قاشق غذا خوری
وانیل ۱قاشق چایخوری (جایگزین میتونه هل باشه)
تخم مرغ ۲عدد متوسط
روغن نارگیل ۱/۳پیمانه
۱-پودر بادام ،پسته ،نارگیل وچیاسیدرو با هم مخلوط کنید
۲-در ظرفی دیگر تخم مرغها رو با استویا خوب همبزنید تا از لختگی در بیاد و بعد روغن نارگیل رو بهش اضافه کنید و همیزنید و در اخر مواد خشک رو بهش اضافه کنید ورز بدید و به اندازه های دلخواه در سینی فر قرار بدید (حتما چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید) و برای تزئین به دلخواه پرک بادام روش بگذارید
۳-فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه فارنهایت گرم کنید و کوکیها رو فقط ۱۲-۱۵دقیقه (بستگی به دمای فرتون داره)تا زمانی که دورش طلایی بشه بپزید
۴-اجازه بدید کاملا سرد بشه و در ظرف در بسته به مدت یک هفته میتونید نگه داری کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌈یه نوشیدنی جذاب و خوشمزه 😋البته نوستالژی باوجود سکنجبین
✅ چیالازم داریم:
2لیوان شکر
1ونیم لیوان آب 🥤
ی کم ک جوشید وشکرحل شد👇
نعنا2دسته کوچیک 🌿
بعدازده دقیقه👇
نصف لیوان سرکه
ومیزاریم بجوشه توانیم ساعت ی کم ک جوون گرفت خاموشش کنین
✅حالا واسه نوشیدنی خوشمزه:
شربت سکنجبین🥃
یخ🧊
چن اسلایس لیمو🍋
خیاررنده شده 🥒
آب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ترشی بادمجان شکم پر👌🧑🍳🧑🍳
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘🧑🍳👩⚕
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃