6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_باگت
🥖 نان باگت
🧅پیاز
🥩سینه مرغ: 500 گرم
🧂نمک
🧉پاپریکا:1 قاشق غذاخوری
🥄فلفل سیاه: نصف قاشق
🥣پونه کوهی :نصف قاشق (آویشن )
🍅 سس گوجه فرنگی:دو قاشق غذاخوری
🥡خامه ترش :¼ فنجان
🌶️ فلفل دلمه ای
🥣 زیتون سیاه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی
🥳🥳🥳🥳🥳
▫️آب پرتقال ۳ لیوان
▫️شکر نصف لیوان
▫️نشاسته ذرت ۳۰ گرم حدود ۳ قاشق پر
▫️آرد ۳۰ گرم حدود ۳ قاشق پر
▫️بيسکوئيت پتی بور ساده و کاکائویی از هر کدام یک بسته
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفند و یاد بگیر بطری ها تو دور ننداز 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لوبیا سبز😋
لوبیا سبز ۱ کیلو
سرکه سفید ۴ لیوان
اب ۲ لیوان
نمک ۱/۵قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
فلفل قرمز ۲عدد
ترخون و مرزه ۱ دسته کوچک
طرز تهیه:ابتدا لوبیارو میشوریم و داخل ابکش میریزیم تا اب اضافیش بره و رو یه پارچه پهن میکنیم تا کاملا خشک بشه
حالا سر و تا لوبیا رو با کارد جدا میکنیم و در ادامه قابلمه رو گاز میزاریم و ۴ لیوان سرکه و ۲ لیوان اب داخل قابلمه ریخته و وقتی کمی گرم شد نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه،سپس لوبیا سبز رو اضافه کرده و درب قابلمه رو میزاریم تا رنگ لوبیا تغییر کنه
توجه داشته باشین که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشه تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشه. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگه تو قابلمه بمونه تا کمی پخته بشه.
پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه
در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم.
و مرزه و ترخون و به همراه سیر و فلفل و لوبیا سبز در شیشه میچینیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمرین کـن تا آرزوهای قشنگی داشته باشی
کسیکه ذهنش عادت کنه به افکار خوب و
زیبایی که پر از شوق و امیدن خیلی زود می تونه نعمتای دل انگیز زندگی رو ببینه
خداوندا برای تمام فرصت هایی که امروز به من دادی تا زندگی کنم
عاشقانه و آگاهانه سپاسگزارم
برای سلامتی تک تک سلولهایم که با حکمت حکیمانه تو به شکلی معجزه آسا کار می کنند عاشقانه و آگاهانه سپاسگزارم ❤️
روزتون دلبر❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃