eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.8هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
#راز_پوست_شفاف_کره_ایها😊👌 کره ای ها از شیر برای پاک کردن صورت استفاده می کنند و معتقدند شیر به نرم و لطیف شدن پوست کمک می کند. آنها برای این کار مقداری شیر کم چرب یا پرچرب را در کاسه ای بریزید و به کمک پنبه روی صورت بمالید. 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا شیر روی صورت خشک شود بعد آن را آب بکشید و از یک کرم مرطوب کننده استفاده کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚
واقعا از مدیر کانال گروه هنری حنان ممنونم😍😍 واقعا بیشتر کسایی که تو کانال دختران حوا تبلیغ گذاشتم مشتری ثابت ما شدن و راضی بودن😊👌 ممنون از کسایی که کانال رو به بقیه معرفی میکنن😍🌹🌹 شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
#کلوچه_گوشت 😋😋 هنر بانو تهمینه از تهران به به معلومه خیلی خوشمزست😍 #آموزش_پست_بعد 👇 با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 😋 مواد داخل کلوچه دلخواهه پیاز سرخ کرده و گوشت چرخ کرده و نمک وفلفل و زرد چوبه و نعناع و ترخون و پنیر پیتزاودارچین یا هر چی دوست دارید😊👌 نوش جان 😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
#آموزش_شمع_ژله_ای😊👌 #درخواستی #آموزش_پست_بعد 👇 با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
💗 دختران حوا 💗
#آموزش_شمع_ژله_ای😊👌 #درخواستی #آموزش_پست_بعد 👇 با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhta
📝وسایل لازم: - پارافین ژله ای  - فتیله  - عروسک یا وسایل تزیینی  - مهره  - سنگ ریزه های تزیینی ● مراحل انجام کار: 1) مقداری پارافین را در یک ظرف گود بریزید و با حرارت خیلی کم پارافین را ذوب کنید. فتیله را داخل پارافین بجوشانید تا هوای داخل فتیله خارج شود.  2) یک سر فتیله را به یک جسم سنگین مثل مهره گره بزنید و به وسیله یک قلاب، در مرکز لیوان قرار دهید.  3) کف لیوان را مقداری سنگ ریزه بریزید، به طوری که روی مهره را بپوشاند. در این مرحله می توانید داخل لیوان را تزیین کنید. ( با عروسک یا وسایل تزیینی دیگر)  4) مقدار دیگری از پارافین را روی حرارت خیلی کم ذوب کرده و به آرامی داخل لیوان بریزید. ● نکته: 1) برای به دست آوردن حباب کمتر، لیوان را به آرامی پر کنید.  2) هرگز به شمع آب اضافه نکنید، زیرا باعث کِدر شدن آن می شود. واااای خانماااا خیلی عالیییه 😍 با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
#تزئین_الویه هنر بانو اسماء از اردبیل😍 خیلی قشنگگگه😊 خانما ایده بگیرید 👌 با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
#تزئین_الویه هنر بانو اسماء از اردبیل😍 خیلی قشنگگگه😊 خانما ایده بگیرید 👌 با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
صبح شده چشم که می گشایی به تو لبخند می زند زندگی طلوعی دوباره و فرصتی دوباره برای شکفتن خستگی ات را تکانده ای برخیز که باید آغاز کنی دوباره سلاااااااام صبحتون بخیر😍😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
#عدسی😋😋 صبحانه خوشمزه 😍 #آموزش_پست_بعد 👇 با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
💗 دختران حوا 💗
#عدسی😋😋 صبحانه خوشمزه 😍 #آموزش_پست_بعد 👇 با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
زنگ_آشپزی 🎊 🎊 😊 📝مواد لازم : عدس۲٫۵ لیوان سیب زمینی۱ عدد پیاز۱ عدد آرد۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم 📃طرز تهیه: برای تهیه عدسی بهتر است عدس ها را از شب قبل بخیسانیم و در چندین مرحله آبشان را تعویض کنیم تا نفخ شان گرفته شود ، ضمن اینکه خیساندن عدس ها باعث می شود که راحت تر پخته شوند. اگر زمان کافی نبود حداقل ۲ ساعت عدس ها را قبل از آشپزی می خیسانیم. ابتدا پیاز را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم و به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه بزرگ و جا دار تفت می دهیم. چند دقیقه پیاز را تفت می دهیم تا نرم شود و رنگش تغییر کند. حالا مقداری زردچوبه به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. بعد از اینکه زردچوبه و پیاز داغ به خوبی مخلوط شدند ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب کمی سرخ شود. حالا پس از آبکشی کردن عدس ها آنها را به تابه اضافه می کنیم. پس از تفت دادن عدس ها کمی نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم. در این مرحله باید حدود ۶ تا ۸ پیمانه آب به تابه اضافه کنیم و شعله را زیاد کنیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب موجود در تابه به جوش آمد نوبت اضافه کردن آرد برای لعاب دادن به عدسی است. برای این منظور آرد را به همراه کمی روغن در یک کاسه کوچک تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس به تابه اضافه می کنیم. حالا حرارت را کم می کنیم تا حدودا ۱ ساعت بگذرد و عدس ها به خوبی بپزند. در مرحله بعد سیب زمینی را پوست می گیریم. و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت عدسی سیب زمینی خرد شده را اضافه می کنیم. در پایان ۱ قاشق باقیمانده روغن زیتون را روی عدسی می ریزیم و سرو می کنیم. برای تزیین آش عدسی می توانیم از سبزیجات معطر مثل جعفری استفاده کنیم. نوش جان 😋 با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚
راز پوست شفاف کره ای ها (٢) #ماسک_عسل😊👌 یک قاشق غذاخوری عسل را با شیرخشک و سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و به کمک یک دستمال روی صورت قرار دهید. بعد از 20 دقیقه می توانید آن را بشویید. این ماسک مخصوصا برای افرادی که پوست خشکی دارند مناسب است و انجام آن هر 2 هفته یکبار توصیه می شود. با نکات آرایشی و بهداشتی همراه ما باشید 😍 👇 👇 ❤️ @dokhtaran_havva 💚