💗 دختران حوا 💗
احکام تخصصی بانوان را از لینک زیر پیگیری کنید هر آنچه یک بانو درباره احکام شرعی باید بداند از سی
#خانماااااا 😍 😍 این کانال خیلییی مفیییده❤️👆👆👆
این کانال مخصوص احکام بانوانه بر هممون واجبه عضوش بشیم 😊👌
#پفیلاااا
#ایده_بانو_ترنج در مورد درست کردن پفیلا یا همون ذرت بوداده😍😍👌
در مورد ذرت بو دادن من چند بار آزمون وخطا کردم با توجه به پیشنهاد شما احساس کردم خوبه نتیجه این آزمون وخطا رو برای دوستان بزارم
زمانی که ذرت رو تهیه کردین ذرت رو در آب خیس کنید به مدت 10 تا 20 دقیقه بعد هم آبکش کنید 24 ساعت اجازه بدین ذرت ها خشک بشن توی این 24 ساعت ذرت ها رو زیر رو کنید تا خوب خشک شن
حالا ذرت ها آماده بو دادن هستن
داخل قابلمه ای که گذاشتیم داغ شده کمی روغن ونمک میریزیم حرارت رو نه کم ونه زیاد میکنیم در قابلمه رو هم نیمه میزاریم تا عرق نکنه بهش زمان میدیم بعد حدود 2دقیقه میبینید که چجوری ذرت ها خودشون به در ودیوار میکوبن 😉
نوش جونتون
با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
💗 دختران حوا 💗
#برنجک_شمالی😋😋 ارسالی از بانو طالبی از قائم شهر 😍 #آموزش_پست_بعد 👇 با آموزش های آشپزی جذاب و خوش
#زنگ_آشپزی 🎊 🎊 😊
#برنجک_شمالی 😋
📝طرز تهیه :
اول برنج رو میشوریم، بعدش میزاریم 2ساعت خیس بخوره، مرحله بعدی برنج رو مثل آبکشی میزاریم رو گاز تا یکمی بپزه، بعد اینکه پخت آبکشی میکنیم میزاریم آبش بره. مرحله بعدی؛میریزیم تو سینی بزرگ و داخل آفتاب تا 2 روز برنجا خشک بشن، بعداز خشک شدن کامل برنج؛ داخل یک ظرف روغن را پرکرده ومیگذاریم تا داغ شود، بعد یک صافی مخصوص ب اندازه یک مشت برنج را ریخته و در روغن داغ میگذاریم و مانند پفیلا پف میکند و برمیداریم و میگذاریم کنار تاخنک شود
در ظرف دیگر مقداری آب و کمی آب نارنج و شکر (زیاد شکر بریزین) ریخته و با شعله زیاد میگذاریم تا بجوشد و به شهد تبدیل شود
(تشخیص شهد: تو ظرفی یکمی آب سرد میریزیم و باقاشق شهد رو داخل آب سرد میریزیم،اگه حالت شکلاتی شد اون شهد اماده است)
وقتی شهدمون آماده شد باید برنجکهای اماده شده رو در شهد گرم گرم بریزیم و قاطی کنیم، بعداز خوب ب هم زدن داخل ظرفی که ازقبل زیرش رو روغن زده ایم ریخته و صافش میکنیم، نباید زیاد نازکش کنید
برنجک را بعداز خنک شدن برش کرده و نوشجون کنید😍😘
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#نکات_آرایشی_مهم😊👌
اطمینان حاصل کنید که همیشه آرایش خود را قبل از خواب پاک کنید. پوست، نیاز به نفس کشیدن دارد و آرایش مانع از آن می شود، و منافذ پوست را مسدود میکند.
آیا پاک کننده آرایش ندارید؟ 😔
فقط روغن زیتون را روی یک پد پنبه قرار دهید و روغن را بر روی صورت خود ماساژ دهید، تا آرایش و آلودگی را پاک کنید.😍
با نکات آرایشی و بهداشتی همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#خانماااااا فعال باشییییین🤗🤗🤗
از این به بعد آموزش های نمدیو تو کانال زیر میذارم😊 زود بیاین از امروز شروع میکنممااا😍😍😍👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گریم_صورت_بچه_ها😍😍
#درخواستی_شما
خانماااا برای گریم رنگهای مخصوصی وجود داره هر رنگیو استفاده نکنید برای پوست بچه ها مضره😊👌
با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بافت_مو😍😍
#دخترانه
#ساده
با آموزش های بافت مو های فوق العاده همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_هدبند😊👌
زیر شال و روسری میتونید ببندید یا تو خونه برا اینکه موهاتون اذیتتون نکنه😍
با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
راز شفافیت پوست کره ایها😊👌(٣)
از آرد برنج می توانید ماسک نرم کننده درست کنید. برای این منظور ابتدا مقداری روغن کنجد روی بدن بمالید بعد یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با شیر مخلوط کنید و لایه ای ضخیم روی پوست قرار دهید. بعد از 15 دقیقه آن را بشویید. این ماسک آرام بخش، نرم کننده و روشن کننده پوستاست.😍
با آموزش های آرایشی و بهداشتی همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#احکام_تخصصی_بانوان
خانماااا همتون سریع عضو شید خیلی لازمه برا هممون خیلیامون غافلیم😔👌👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1685323780C59369e96c7
💗 دختران حوا 💗
#فلافل_لبنانی😋😋 من عاشق فلافلممممم😍 #آموزش_پست_بعد 👇 با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما ب
#زنگ_آشپزی 🎊 🎊 😊
#فلافل_لبنانی 😋
📝مواد لازم:
نخود یک و نیم پیمانه
پیاز درشت ۱ عدد
سیر ۳ یا ۴ حبه
زیره سبز یک دوم قاشق چایخوری
جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه
بلغور گندم یک چهارم پیمانه
آرد نخود یک چهارم پیمانه
پودر تخم گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
آب یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
📋طرز تهیه :
گام اول: نخود آبگوشتی را باید از ۲ روز قبل خیس کنید و طی این مدت چند مرتبه آب آن را عوض کنید. سپس نخود ها را باید درون صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
گام دوم: نخود ها را داخل دستگاه غذا ساز بریزید و کاملا آن را له کنید.
گام سوم: پیاز و ۴ حبه سیر را درون دستگاه بریزید و کاملا له کنید.
گام چهارم: نمک، فلفل، زرد چوبه، زیره، جعفری و پودر تخم گشنیز را نیز در این مرحله به مخلوط فلافل اضافه و مخلوط کنید.
گام پنجم: بلغور گندم را که از ۴ ساعت قبل خیسانده شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد نخود و مقداری آب را اضافه نموده و مجدد مخلوط را هم بزنید.
گام ششم: قالب مخصوص فلافل را به روغن آغشته کنید. توسط یک قاشق مقداری از مواد فلافل را درون قالب بریزید و کمی فشار دهید. سپس تکه فلافل داخل قالب را به آرامی داخل تابه ای که روغن آن را قبلا کاملا حرارت داده و داغ شده است قرار دهید.
گام هفتم: فلافل ها را پس از طلایی شدن از روغن خارج کنید و روغن اضافی آن را بگیرید. فلافل های لبنانی شما آماده شده است. فلافل ها را درون ظرفی زیبا با سس ارده سرو کنید.
امیدورام از تهیه فلافل لبنانی لذت برده باشید.
نوش جان 😋
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#روغن_زیتون_خونگی 😊👌
درخواستی شما
#آموزش_پست_بعد 👇
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
💗 دختران حوا 💗
#روغن_زیتون_خونگی 😊👌 درخواستی شما #آموزش_پست_بعد 👇 با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما با
چگونه در خانه روغن زیتون بگیریم؟؟؟ 😍 😍 😍
زیتون تازه با کیفیت را پس از برداشت شسته و پس از جدا کردن هسته، آن را خرد یا آسیاب کنید (آسیاب کردن زیتون نتیجه بهتری به شما می دهد). زیتون های آسیاب شده را درظرفی حرارت دهید تا کم کم روغن خود را پس دهند. سپس تفاله و روغن را در صافی بریزید و با وارد کردن فشار به تفاله باقی مانده روغن آن را جدا کنید (ریختن تفاله در پارچه ای محکم و تمیز برای این کار بهتر است چون راحتر می توان به پارچه فشار آورد. فشار وارد کردن معمولا با کمک اهرم هایی انجام می شود در گذشته دو سنگ صاف روی هم کمک بیشتری به خارج شدن روغن می کرد.
نکته: در تولید روغن زیتون می توانید از زیتون های آسیب دیده استفاده کنید.
برخی برای افزایش سرعت روغن گیری مقدارکمی روغن زیتون که به آن روغن پایه می گویند به زیتون های آسیاب شده اضافه می کنند؛ برخی نیز به جای روغن کمی آب اضافه می کنند. از مواد شیمیایی نیز برای این کار می توان استفاده کرد که باعث کاهش کیفیت و عمر مفید روغن زیتون می شود.
خیلییی هم عاااالی و ساااالممم😊👌
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#روغن_کنجد_خونگی😊👌
📋طرز تهیه :
ابتدا کنجدها را در آسیاب/مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید.
سپس کنجدهای آسیاب و خرد شده را در ظرفی ریخته و خوب مالش یا ورز دهید تا روغن آنها استخراج شود. همزمان کمی آب گرم هم درون این ظرف حاوی کنجدهای آسیاب شده بریزید تا به خارج شدن روغن از کنجد کمک کند. کار ورز دادن کنجدهای آسیاب شده را تا زمانی ادامه دهید که روغن(البته به همراه کنجدهای آسیاب شده) درون ظرف شما نمایان شود.
در مرحله بعد روغن کنجد آغشته به کنجدهای خرد شده را بر روی یک صافی که روی آن دستمال کاغذی قرار داده شده است، بریزید و در زیر آن ظرفی قرار دهید تا روغن کنجد از صافی و دستمال کاغذی عبور کرده و درون ظرف بریزید و به اصطلاح روغن کنجد صاف شود. البته برای بدست آمدن روغن خالص کنجد باید کمی صبر کنید.
🎀توجه کنید که این روش برای تهیه روغن کنجد به مقدار کم در منزل پیشنهاد می شود و برای تهیه روغن کنجد به مقدار زیاد شما باید از ابزارها و روش های دیگری استفاده کنید. برای مثال می توانید کار آسیاب و ورز دادن کنجدها را توسط آسیاب های سنگی انجام دهید؛ روشی که در قدیم برای تهیه انواع روغن ها استفاده می شد🎀
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚