نماز روزه هاتون قبول حق 🙏❤️
💢 خاكشير كه به دقت چندين بار شستيد(از اين پياله به اون پياله كنيد چندين بار تا خاك و شن و ريزه هاش خارج بشه )
💢شكر و اب رو هم كمي بجوشونيد تا شكر اب بشه(من به ازاي ٦ليوان اب حدودا ١ليوان شكر زدم ) بهش اب ليموي تازه بزنيد(كمي گلاب هم خوش طعمش ميكنه ) و با خاكشير و چند پر نعناع بزاريد يخچال خنك بشه سحري و افطاري ميل كنيد😋
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
#لطفا_بیصدا_نگاه_کنید⚫️
خانومای عزیز توجه کنید که هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 100 مدل بستن شال و روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
#کوکی_اسمارتیزی
✍ #مواد_لازم برای۲۰ نفر:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
آرد 2.5 پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
اسمارتیز به مقدار لازم
✍ #طرز_تهیه:
۱- ابتدا تخم مرغها را در ظرفی میریزیم و هم میزنیم، (من در کل مراحل فقط با چنگال هم زدم)
۲- بعد شکر رو مخلوط کرده خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجیم بشه بعد روغن را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم.
۳- بعد آرد، وانیل و بیکینگ پودر را به آرامی اضافه کرده و کم کم میریزیم.و هم میزنیم،خمیر نسبتا چسبناکی به دست میاد.
۴- مقداری از خمیر رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید. سپس کاغذ روغنی توی سینی انداخته و کمی چربش کنید.
۵- از خمیر به اندازه گردو یا بنا بر سلیقه کمی کوچکتر برداشته و گلوله کرده وتوی سینی فر بذارید،
۶- بعد اسمارتیز ها را روی آن میچینیم در فر از قبل گرم شده حدود ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط میپزیم.
🔴 #سایر_نکات
1.گلوله ها رو گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیزا رو روش فشار بدید خود شیرینی ها پهن میشن
2.برای اینکه بتوانید راحت تر گلوله درست کنید، دستتون رو خیس کنید تا خمیر به دست تون نچسبه.
3.بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه مثل کوکی ترد و خشک میشه.
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
✅🍃 نگهداری #برگ_مو در فریزر بدون تغییر رنگ
🍀 برگ مو را کاملا بشویید و درون سبدی بریزید تا آب آن کاملا خارج شود.
🍀 یک بطری نوشابه خانواده خالی را بشویید و خشک کنید.
🍀 چند برگ مو را روی هم گذاشته و باریک لول کنید و خیلی آرام درون بطری بیاندازید .
🍀 این کار را ادامه دهید تا بطری پر شود و سپس درب بطری را ببندید و در فریزر بگذارید.
🍀 در زمان نیاز به برگها پلاستیک را با چاقو پلاستیک ببرید تا درب آن گشاد شود تا راحت بتوانید به برگها دسترسی داشته باشید .
🍀 اینگونه می توانید بدون تغییر رنگ برگ مو را تا یک سال نگهداری کنید و هر زمان از سال که دلتان خواست دلمه درست کنید.
#ظرافت_خانه_داری
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
💗 دختران حوا 💗
#آش_شله_قلمکار_نذری #ويژه_ماه_رمضان 🌙 مناسب نذری دادن در مراسمات مذهبی ⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
#آش_شله_قلمکار نذری
✍ #مواد_لازم
نخود یک لیوان
لوبیا چیتی یک لیوان
لوبیا قرمز یک لیوان
لوبیا چشم بلبلی نصف لیوان
ماش نصف لیوان
برنج 5 لیوان
گوشت گوسفند (ترجیحا ران بهتر است) 2 کیلو
نعنا نیم کیلو
جعفری یک کیلو و نیم
ترخون خشک نصف یک دوم لیوان
مرزه یک چهارم لیوان
قلم گوساله 2 عدد
فلفل سیاه ، نمک ، زردچوبه به میزان لازم
روغن یک چهارم پیمانه
پیازمتوسط 4 عدد
✍ #طرز_تهیه
ابتدا لوبیا قرمز، نخود و لوبیا چیتی را با هم به مدت 24 ساعت خیس میکنید و بعد میپزید. ماش را جدا خیس کرده و میگذارید تا بپزد. پس از آنکه پوستهایش جدا شده پوستش را دور بریزید.
لوبیا چشم بلبلی را نیز بپزید. آب آن را دور بریزید چون آش را سیاه میکند. برنج که از قبل خیس شده است و کمی نمک زده اید را با حبوبات روی حرارت درون قابلمه ریخته ، آب آن در حدی باشد که روی حبوبات را بگیرد.
وقتی که برنج از هم باز شد. نعنا، جعفری خرد شده، زردچوبه، روغن، نمک و فلفل را ریخته ، چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید. گوشت را با 2 عدد پیاز درسته بگذارید تا بپزد.
قلم ها را نیز همراه با کمی نمک و سه عدد پیاز کاملا بپزید. گوشت را که کاملا پخته شده از استخوان، پوست و چربی جدا کرده، با گوشت کوب بکوبید. آب باقیمانده را در آش بریزید و گوشت ها را به 4 یا 5 قسمت جدا تقسیم کرده و جدا بگذارید. قلم را از آب در آورده، آب آن را صاف کنید و مرحله مرحله به آش اضافه کنید.
ترخون و مرزه خشک را نیز اضافه کنید. گوشت ها را نیز مرحله به مرحله به آش اضافه کرده، آش را مدام هم بزنید . نمک و فلفل آش را اندازه کنید. مابقی گوشت و آب قلم و بقیه روغن را اضافه کرده، هم بزنید تا آش کاملا جا بیفتد. در آخر میتوانید آن را با نعنا داغ تزئین کنید
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
التماس دعا يعني چه؟
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﻮسی ﻓﺮﻣﻮﺩ :
ﺑﺎ ﺯﺑﺎنی ﺩﻋﺎ ﻛﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی
ﺗﺎ ﺩﻋﺎﻳﺖ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ ﺷﻮﺩ !
ﻣﻮسی ﻋﺮﺽ ﻛﺮﺩ : ﭼﮕﻮﻧﻪ؟
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ :
ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺑﮕﻮ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺩﻋﺎﻛﻨﻨﺪ
ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی!
( و این است فلسفه ی التماس دعا)
در این روز ها و شب های قدر
نگاهم ﺑﻪ ﺩﻋﺎﯾﺘﺎﻥ است...
التماس دعا 🙏
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالِ مخصوصِ شب قدر چیست؟!
🔹امشب قبل از رفتن برای شرکت در مراسم شب قدر این کلیپ را حتما نگاه کنید
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️