#اسنک_خرما ⛱
🔴مواد لازم🔻🥥
▫️خرما بدون هسته: 45عدد
▫️پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه
▫️کنجد: یک سوم پیمانه
▫️کره : دو قاشق غذاخوری
▫️دارچین : یک قاشق چایخوری
🔴طرز تهیه🔻🥟
🔸خرماهای بدون هسته را در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم قراردهیددر ظرف را بگذارید تا خرماها در عین سرخ شدن در حدود یک ربع کاملا نرم و پخته شوندگاهگاهی زیر و روکنید تا یکنواخت تفت داده شوند. دارچین را روی ان پاشیده با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری، انها را کاملا خمیر و یکدست کنیداز روی حرارت برداشته، پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوا از ظرف جدا شوند .
🔸در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهیداین اسنک را زمانی که هنوز گرم بود بریدم اما زمانی که کاملا سرد است خیلی شارپ برش میخورد. میتوانید انها را خیلی ریزتر از حبه های قند بریده و همرا چای و حتی قهوه نوش جان کنید.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش درست کردن گلسر برای مامانایی که دختر دارن.😍
کارای خوشگلتونو به همراه آموزش برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_مینا_خانم 😍
#حلوای_شیره_انگور
❤️خواص حلواشیره انگور:
مؤثر در شفافیت صورت،مقوی عمومی بدن، تقویت جسم و دهن، خون ساز، شادی افزا، مقوی جنسی، ضد کم خونی
✍ #مواد_لازم :
آرد گندم : ۲ پیمانه
آرد سبوس: گندم یک پیمانه
شیره انگور :یک و نیم پیمانه
گلاب: نیم استکان
پودر هل : به میزان لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن حیوانی یا ارده :سه چهارم لیوان
✍ #طرز_تهیه :
آرد گندم و سبوس را ابتدا با حرارت کم به مدت۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به رنگ دلخواه) تفت میدهیم .
سپس روغن را اضافه کرده و آرد را از روی حرارت برمیداریم و مرتب بهم میزنیم.
بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم.
سپس زعفران، هل، در خاتمه گلاب را اضافه میکنیم.
وقتی حلوا خوب پخته شود،روغن از آن جدا میشود و در اصطلاح روغن می اندازد.
♨️میتوان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد
من باقالب قلبی قالب زدم
😍👌
ممنونم مینا خانم 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_مینا_خانم 😍
#شیرینی_گردویی مینا پز
✍ #مواد_لازم:
كره: 60 گرم
پودرقند:120 گرم
زرده تخممرغ: 1 عدد
دارچین (پودرشده): یک دوم قاشق چایخوری
آرد برنج (الكشده): 100 گرم مغزگردو (پودرشده): 120 گرم مغزگردو (دونیمشده): تعدادی برای تزیین
✍ #آماده_سازی
كره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم كنید. در ظرفی پودر قند را الك كنید.
✍ #طرز_تهیه
در ظرفی، كره و پودرقند را با همزن برقی مخلوط كنید تا نرم و لطیف شود، سپس زرده تخممرغ و دارچین را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا كاملاً با یكدیگر مخلوط شوند. آرد برنج و پودرگردو را بهتدریج به مخلوط كره بیافزایید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید تا خمیر نرم و یكدستی بهدست آید. از مایه آمادهشده به اندازه گلولههای كوچكی بردارید و دردست بهشكل توپ فرم دهید، سپس یك عدد مغزگردوی دونیمشده روی آن قرار داده، كمی آن را فشار دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید (نیازی به چربكردن سینی نیست). مراحل پایانی سینی فر را 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا شیرینیها بپزند. پس از پخت، سینی را از فر خارج كرده و بگذارید 30 دقیقه در دمای محیط بماند تا شیرینیها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف موردنظر بچینید و سرو كنید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️