eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.4هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🌸 #ایده_خلاقیت ایده تزئین گلدونای ساده 😊 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_مینا_خانم #آش_رشته ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم #آش_رشته ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
مینا پز (برای 10 نفر ) ✍ سبزی آش1/5 کیلو(سبزی مخصوص آش تره، جعفری،اسفناج وگشنیز ) رشته آشی 1/5بسته حبوبات (لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی ، نخود و عدس ) از هر کدام 1 پیمانه پیاز 4-3 عدد نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم نعناع خشک به مقدار لازم کشک به مقدار لازم در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزئین ✍ : حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم و می گذاریم بپزد. وقتی نخود و لوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم ) در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم. وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد. پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم ) در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به 2 یا 3 قسمت خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد. وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم. روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزئین می کنیم. نکات: در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود در صورتی که نمیخواهید داخل آش کشک اضافه کنید کشک را در کنار آش سرو کنید بدلیل وجود نمک در رشته قبل از‌ اضافه کردن نمک آش را تست کنید ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸🌸 #ایده_خلاقیت کاسه نمدی خیلی آسون و راحته آموزش و الگوشو امروز کانال دوممون میذارم کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#انرژی_مثبت وقتی نخواهی به چیزهایِ منفی فکر کنی وقتی برای خودت هدف داشته باشی می شوی یکی از همان آدم هایِ خوبی که جهان را زیباتر می کنند ، مثبت که نگاه کنی همه چیزِ دنیا خوب پیش می رود ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
نذرت قبول مرد بزرگ❤️ #التماس_دعا #شبتون_معنوی 🌙 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دل اگر نذر ❣حسین است خریدن دارد اشك اگرمال ❣حسین است كه ریختن دارد همه ی عالـم ❣و آدم به فدایت ارباب غم ارباب ❣به دلها چه كشیدن دارد السلام علیک یا اباعبدالله #صبحتون_حسینی ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
سومین ترشی ارسالی مینا خانم #ترشی_سیر یکی از ترشی های بسیار پرطرفدار و لذیذ و مغذی سیر ترشی است
سلام و خسته نباشید بابت مطالب خوبتون. در مورد ترشی سیر، تجربه ای که از مامان گلم یاد گرفتم، اضافه کردن چند قاشق شیره انگور به ترشی است که باعث می شه هم ترشی سرکه اذیت نکنه و هم بینهایت لذیذ بشه. ✍ ممنون بانوجان که ایده هاتونو با ما در میون میذارید😊🙏 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
نکاتی برای قیمه مجلسی 👌 🍖برای خوشمزه تر شدن خورشت یک قلم گوسفند را نیز به همراه گوشت اضافه کنید. 🔸دارچین طعم خوب خورش قیمه نذری را به غذای شما میدهد اما آن را زود اضافه نکنید زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت میشود. 🍋لیمو عمانی را در یک ساعت آخر اضافه کنید چون در غیر این صورت باعث تلخ شدن غذا میشود و در ضمن لیمو عمانی ها با پختن بیش از حد له میشوند و ظاهر زیبایی پیدا نمیکنند که به ویژه در تهیه خورش قیمه مجلسی اهمیت دارد. 🥣پخت خورشت قیمه در زودپز زودتر از قابلمه است اما لازم است اول گوشت نیم ساعت در زودپز پخته شود و بعد لپه اضافه شود. بعد از حدود 40 دقیقه پخت لپه هم تمام میشود. اگر گوشت و لپه را همزمان اضافه کنید لپه ها له میشوند. 💥اضافه کردن زعفران اختیاری است اما رنگ و عطر خیلی خوبی به خورشت میدهد ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
ایده تزئین جاشمعی با گیپور مشکی #ویژه_محرم ⚫️ ◼️ @dokhtaran_havva ◼️