💗 دختران حوا 💗
سومین ترشی ارسالی مینا خانم #ترشی_سیر یکی از ترشی های بسیار پرطرفدار و لذیذ و مغذی سیر ترشی است
#ارسالی_آرام_خانم
سلام و خسته نباشید بابت مطالب خوبتون.
در مورد ترشی سیر، تجربه ای که از مامان گلم یاد گرفتم، اضافه کردن چند قاشق شیره انگور به ترشی است که باعث می شه هم ترشی سرکه اذیت نکنه و هم بینهایت لذیذ بشه.
✍ ممنون بانوجان که ایده هاتونو با ما در میون میذارید😊🙏
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#تجربه_کدبانوها
نکاتی برای قیمه مجلسی 👌
🍖برای خوشمزه تر شدن خورشت یک قلم گوسفند را نیز به همراه گوشت اضافه کنید.
🔸دارچین طعم خوب خورش قیمه نذری را به غذای شما میدهد اما آن را زود اضافه نکنید زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت میشود.
🍋لیمو عمانی را در یک ساعت آخر اضافه کنید چون در غیر این صورت باعث تلخ شدن غذا میشود و در ضمن لیمو عمانی ها با پختن بیش از حد له میشوند و ظاهر زیبایی پیدا نمیکنند که به ویژه در تهیه خورش قیمه مجلسی اهمیت دارد.
🥣پخت خورشت قیمه در زودپز زودتر از قابلمه است اما لازم است اول گوشت نیم ساعت در زودپز پخته شود و بعد لپه اضافه شود. بعد از حدود 40 دقیقه پخت لپه هم تمام میشود. اگر گوشت و لپه را همزمان اضافه کنید لپه ها له میشوند.
💥اضافه کردن زعفران اختیاری است اما رنگ و عطر خیلی خوبی به خورشت میدهد
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_زهرا_خانم 😍 #ژله_نیمرو #آموزش_پست_بعد 👇 👇 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_زهرا_خانم 😍
سلام و درود دوست عزیزم.
این ژله های نیمرویی تقدیم به نگاه مهربونتون❤️از اون ژله هاییه که وقتی سر سفره میارید همه فکر میکنن نیمرو درست کردین😅
✍ #مواد_لازم
ژله آلوئه ورا 1 بسته
ژله پرتقال 1 بسته
ماست یا بستنی وانیلی تقریبا 4 ق غ خوری
✍ #طرز_تهیه
خب بریم سر دستورش😉:
اول یه بسته ژله آلوئه ورا رو به روش بن ماری (ظرف رو بذارید رو کتری آب در حال جوش) با یه لیوان سر خالی آب جوش حل میکنیم و بعد که پودر ژله حل شد نصف لیوان اب سرد اضافه میکنیم و بعد هم دوقاشق ماست اضافه میکنیم (ماست رو باید از قبل با چنگال هم بزنیم و تیکه ای نباشه)
اگه بخواین از بستنی وانیلی استفاده کنید باید بستنی رو از قبل بذارید بیرون آب شه و بعد کمی به ژله اضافه کنید تا رنگ ژله سفید بشه.
بعد روی یه سینی رو خیلی کم چرب کنید و ژله آلوئه ورا رو بریزید روش و بذارید یخچال تا ببنده (همه ی ژله رو نریزید و یکمی ازش رو نگهدارید)
ژله پرتقالی رو هم به همین روش اماده میکنیم و ماست یا بستنی اضافه میکنیم نکته ای که وجود داره اینه که برای درست کردن این ژله ها به جا تخم مرغی داخل یخچال نیاز داریم😅جا تخم مرغی رو بردارید و بشورید و بعد کمی چرب کنید و ژله پرتقالی هایی رو که آماده کردیم میریزیم داخل جاتخم مرعی و میذاریم یخچال.
بعد از اینکه ژله هامون بست ژله پرتقالی هارو درمیاریم و میذاریم رو سینی ژله آلوئه ورا و اون مقدار ژله آلوئه ورا رو که نگه داشته بودیم میریزیم اطراف ژله پرتقالی ها تا ژله هامون به هم وصل بشن
دوباره میذاریم یخچال و بعد از اینکه ژله کامل گرفت چاقو رو با روغن چرب میکنیم و به شکل نیمرو میبریم و با کفگیر جداشون میکنیم❤️
◼️ @dokhtaran_havva ◼️