🌸🌸 #ایده_خلاقیت
میتونید ی قاب رو خالی کنید و گونی های نخی رو بزارید داخلش برای جواهرات
کارهای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
(ترشی سرخه شور😋 )
همراهان همیشگی سلام✋
روزتون به خیر و نیکی🌹
این ترشی خوشمزه و آسون رو درست کنید و از خوردنش
لذت ببرید😋
طرز تهیه👇
گل کلم،هویج،کرفس و ساقه و برگش،سیر چند حبه،برای رنگ قرمزش هم میتونید از کلم قرمز یا چغندر خام رنده
شده یا نگینی خرد شده،استفاده کنید....
سرکه و آب جوشیده ی سرد شده به میزان نصف به نصف،،نمک و کمی فلفل سیاه...
همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و
در جای خنک نگهداری کنید و بعد از یک هفته نوش جان کنید✅✅
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
درست کردن جامدادی با شیشه ها و بطری های دورریز😍
کارهای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#انرژی_مثبت
زندگی هیچگاه
به بن بست نمیرسد
کافیست چشم باز کنی و
راههای گشوده بیشماری را
فرا روی خود ببینی
تو که خود را باور کنی
هر معجزه ای ممکن است.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ارسالی_زهرا_خانم
بانوی فعال کانال
سلام عزیزم
ژله چرخشی مناسب برای مهمونی ها.
تقریبا ژله راحتی هست😍
از سمت راست اولی هم ژله رنگین کمان هست که از اضافه ی ژله چرخشی درست کردم هر رنگ رو که ریختم قالب رو به صورت کج به دیواره یخچال تکیه دادم و بعد از گرفتن رنگ دوم رو ریختم.
✍ احسنت به شما بانوی هنرمند 👏 👏
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#پیراشکی_فوری ✍ #مواد_لازم تخم مرغ ؛دوعدد شکر؛یک پیمانه شیر:یک لیوان وانیل؛نصف قاشق چایخوری بکینگ
#ارسالی_حدیث_خانم😍
اینم پیراشکی های ما با موادی که شما گفته بودید
خیلی خوشمزه شده دستتون درد نکنه😋😋😋
✍ احسنت به شما بانوی هنرمند 👏 👏 👏
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بادمجان_شکمپر 🍆
بادمجون هارو پوست بگیرین ترجیحا بادمجان دلمه ای باشه بهتره
کلاهک سر بادمجون و برش نزنین که از هم نپاشه.
چند تا چاقو کوچیک بزنین طرفین و بعد داخل روغن سرخش کنین ( اگر بادمجونتون تلخه با نمک زدن تلخیش رو بگیرین )
تو یه تابه پیاز داغ درست کنین و گوشت چرخکرده اضافه کنین و سرخ کنین
ادویه ( نمک، فلفل قرمز، زردچوبه ، دارچین ، جوز هندی حتماا ، پودر سیر ، و کمی فلفل پاپریکا ) بزنین و در انتها هم رب گوجه .
بادمجونها رو روغن گیری کنین و با چاقو یه برش یک سانت مونده به کلاهک و انتها بزنین ، یه مقداری داخلش رو خالی کنین و بعد با سسی که آماده کردین پر کنین .
تو یه تابه و یا قابلمه جادار سیر داغ درست کنین و کمی زردچوبه و نمک بزنین و رب گوجه و گوجه حلقه شده ، کمی تفت بدین و اب بریزین تا به جوش بیاد
و بعد بادمجون هارو خیلی اروم با کمک کفگیر بزارین داخل تابه و بزارین بپزه و اب اضافه ش خشک بشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸