فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
اینم یه ترفند عالی برای اونایی که همیشه شست جورابشون سوراخه😂😉👌
عالی و شیک. من که کِیف کردماااااا😁
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🎀سیاست های زنانه🎀👠
#سیاست_های_زنانه
قانع بودن ...
خانومای گل، اینکه زن قانع باشه و هوای جیب همسری رو داشته باشه خیلی هم عالی هست اما هرچی در حد اعتدالش خوبه ...
👈نبایداین قناعت بیشتر از حد باشه
چون ارزش خودتون رو کم میکنه!
کم کم همسرتون اینطور برداشت میکنه که شما هیچ خواسته ای ندارید و شاید تلاشی برای جلب رضایت شما نکنه، این یادمون باشه که یکی از مهم ترین وظایف زن،تربیت هست؛ هم فرزندان و هم شوهر
پس حواسمون باشه همسرانمان رو چطور بار مياريم...
👈 یادمون باشه ما هم به عنوان یک انسان خواسته ها و آرزوهایی داریم که باید در حد اعتدال برآورده بشه
وقتی به اسم قناعت بیش از حد و فداکاری نابه جا تو سر خواسته های حق مون بزنیم،حتماً یه جایی سر باز میکنه که شاید برای جبران دیر باشه... 😔
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دسر_مجلسی 😍😍
ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و توی لیوان بریزید لیوان رو با یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه بعد پاناکوتا رو بریزید.
#پاناکوتا_وانیلی:
شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ
آب ۱ استکان، وانیل مقداری
🍜 طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کنید ، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن، از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
خانما آموزش این #پاپوش خوشگلو یکی از خانما برامون فرستاده
آموزششو تو کانال دوممون گذاشتم برید ببینید خیلی خوبه 😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
زود عضو بشید جانمونین😍
#توپک_مرغ یه پیش غذای عالی 😍😍
یک عدد سینه مرغ بی استخوان نیاز داریم که با چرخ گوشت چرخ میکنیم و بعد این مواد رو بهش اضافه میکنیم:
یک حبه سیر درشت رنده شده
ادویه های دلخواه: نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پاپریکا ، زنجبیل ، زردچوبه
یک قاشق جعفری خرد شده
یک عدد پیاز کوچک رنده شده
نصف لیوان پنیر پیتزا ( موزارلا)
مواد رو چند دقیقه ورز میدیم تا کاملا با هم مخلوط و یکدست بشن بعد روی ظرف سلفون میکشیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، بعد از این زمان از مواد به اندازه یک گردو برمیداریم و کف دست پهن میکنیم و مقداری پنیر پیتزا داخل مواد قرار میدیم و دوباره قلقلی میکنیم و همه مواد رو به این شکل آماده میکنیم و داخل پودر سوخاری یا پانکو میغلطونیم تا همه جاش به پودر سوخاری آغشته بشه و بعد دوباره یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، روغن رو روی حرارت متوسط قرار میدیم تا گرم بشه بعد توپک ها رو داخل روغن سرخ میکنیم اجازه بدین هر سمت پنج دقیقه بپزه و سرخ بشه و بعد آمادست توپک مرغ بخاطر پنیری که داخلش هست بهتره داغ سرو بشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸