#ایده_خلاقیت
آخه ببینید چقد ساده و خلاقانه اینقدر محیط زندگیشونو زیبا کردن😊👌
دیدنش تو عکس لذت داره چه برسه تو حیاطمون اینجوری بسازیم😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
#دکوپاژ_قوری_قدیمی
.با رنگ اکرولیک کل سطح قوری رو یدست رنگ کردم.خشک که شد طرح مورد نظرمو انتخاب کردم .قسمتی از قوری رو که در نظر داشتم به چسب چوب رقیق شده آغشته کردم و طرح رو آروم روش قرار دادم و آروم صافش کردم.روی طرح رو هم کامل با قلم مو چسب چوب زدم گذاشتم تا خشک شد .در آخر هم کل سطح قوری رو اسپره کلییر که ضد آب و براق کننده هست زدم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#پای_سیب_زمینی
✍ #مواد_لازم
سیب زمینی....۳عدد
کره....۳۰گرم
گوشت چرخ کرده......۲۵۰ گرم
پیاز.....۱عدد
فلفل دلمه ای.....۱عدد
رب.....۱قاشق
نمک،فلفل،آویشن
پنیر پروسس.....به مقدار لازم
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم
✍ #طرز_تهیه:
برای درست کردن این غذای خوشمزه که حتما پیشنهاد می کنم درست کنید.
سیب زمینی را بپزید.با رنده ریز رنده کنید.من زمانی که سیب زمینی داغ هست با پشت چنگال له می کنم.تا کاملا نرم بشه.به نظرم از رنده کردن راحتره.کره بهش اضافه کنید تا کاملا با هم مخلوط بشه.کمی نمک و فلفل بزنید.شروع به درست کردن مواد میانی میشیم.پیازرا خرد کنید.با کمی روغن سرخش کنید.گوشت اضافه کنید.بزارید کمی تفت بخوره.نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.سپس فلفل دلمه ای خرد شده رو بریزد.سپس رب بریزد تا کاملا مواد با هم سرخ بشه.می تونید ذرت و قارچ هم بریزد.بزارید مواد یکم خنک بشه.برای درست کردن این غذا بهتره از قالب دارای استفاده کنید که کف قالب جدا میشه یا قالب کمربندی باشه.اول کمی چرب کنید.کف و دیواره ها را با سیب زمینی بپوشانید.حواستون باشه خیلی نازک نباشه.پنیر پروسس روی سیب زمینی بزارید سپس مواد گوشتی رو بریزد.روشم پنیر پیتزا بدید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.در آخر گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ایده #خلاقیت 🎈
با کمک افکت آینه می تونید ظروف شیشه ای، گلدون، تنگ و هر وسیله ای که قدیمی یا تکراری شده می تونید به وسیله های کاملا جدید و متفاوت تبدیل کنید اگه دوست دارید سطح کارتون کاملا آینه ای باشه بهتره که از پشت کار افکت رو اسپری کنید. روی کار هم میشه اسپری کرد اما کمی مات میشه که از این حالت هم میتونید استفاده کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خوراك_گوشت_قلقلي_با_هويج_و #سيب_زميني
گوشت چرخ كرده را به همراه يك پياز متوسط كه رنده ريز كرديم با نمك و فلفل سياه ،خوب ورز ميدهيم و به شكل قلقلي هاي كوچك درمي آوريم و روي حرارت با كمي روغن ميگذاريم و زمان ميدهيم تا با آب خودش پخته و سرخ شود .
در ظرف ديگر دو الي سه عدد گوجه فرنگي متوسط را رنده درشت كرده و با كمي روغن و يك قاشق غذاخوري رب پخته ، تا به روغن بيفتد و در اين زمان سس را بروي گوشت قلقلي هاميريزيم و با حرارت بسيار كم زمان ميدهيم تا سس به خورد قلقلي ها برود .
در كنار ديگر تعدادي هويج را پوست كنده و آبپز ميكنيم و بعد از آبكش رد كرده و خلال كرده و سرخ ميكنيم . تعدادي سيب زميني را هم به همين شكل خلال كرده و سرخ ميكنيم و در ظرف مورد نظر همه را كنار هم سرو ميكنيم و با هر چيزي كه مد نظر باشه تزيين ميكنيد براي مزه بهتر كمي آبليموي تازه هم اضافه ميكنیم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استانبولی_پلو
#دمی_گوجه
موادلازم:
برنج دوپیمانه
سیب زمینی یک عدد
پیازداغ نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲_۱ قاشق غذاخوری
گوجه پوست کنده رنده کرده نصف پیمانه
زعفران بمیزان لازم
نمک وفلفل وزردچوبه وپودرسیر بمیزان لازم
کره ۵۰ گرم
طرزتهیه:
ابتداسیب زمینی راشسته نگینی خرد کرده و تفتش بدهید.
سپس زردچوبه وفلفل وپودرسیررااضافه کرده تفتشان بدهید.
رب وگوجه و پیازداغ رااضافه کنید و تفتشان بدهید.
زعفران رااضافه کنید.
برنجی راکه شسته اید وازدوساعت قبل باکمی نمک خیس کردید در قابلمه ریخته وآنقدری آب روی برنج بریزید که یک بندانگشت آب روی سطح برنج باشد.
برنج راروی شعله متوسط قرارداده ووقتی آبش تمام شد سوراخش کرده ودمکنی بگذارید وکره وروغن.
نیم ساعت بعد استانبولی آماده هست وآنرامیتوانید باترشی نوش جان کنید😋😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#لحظهای_تامل
یکی از خطرناک ترین جملههای دنیا:
من همینم که هستم!
چرا فکر می کنیم در جایی که قرار داریم، بهترین جای دنیاست یا آن چه داریم، کافی ست و دیگر نیازی به تلاش بیشتر نداریم یا آن چه که می دانیم، می تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند.
یک اصل مهم در پیشرفت و توسعه می گوید: «هر زمانی که برچسب بهترین یا کافی ست را بر خود بزنیم، همان لحظه سیر نزولی نمودار رشد ما آغاز می شود.»
مفهوم این اصل به هیچ وجه طمع کاری و قانع نبودن و زیاده خواهی نیست، بلکه زیاد خواستن است
پس لازم است هنوز هم اصولی را جهت تغییر تمرین کنیم.
مهم ترین رقیب ما فقط خودمان هستیم.
ذره ذره تغییر کنیم.
غرور، لجاجت و تعصب مانع تغییرند.
روش های تکراری فقط نتایج تکراری را در پی خواهند داشت...
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸