فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
خیلی راحت و شیک😍
هم محجبه باش هم شیک پوش👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#حرف_دختر_حوا
سلاااااااااامممم 😍
به به به به اعضای جددددیددد خااانمااای جدیددد رفقااای جددددیددد 😁😁
١٠ هزار نفر شدنمون مبااااارررررککک😍😍😍😍😍👏👏👏👏 جیییییغغغ دستتتت هوووراااا
به بزرگترین دورهمی خانومانه خوش اووومدییین😘😘
همه با هم دوستیم و از تجربیات هم استفاده میکنیم 😻😻
هنرتونو به رخ همه بکشین💪💪😊😊 اینجا میتونی زن زندگی بشی😁😁
دوستوووون دارم 😍😍
ارتباط با دختر حوا 👇
@R71690 🌺
#کیک_خیس_شکلاتی😋😋
هنر آیه بانو از خانومای فعال دورهمیمون😍
#آموزش_کیک_پست_بعد 👇
💗 دختران حوا 💗
#کیک_خیس_شکلاتی😋😋 هنر آیه بانو از خانومای فعال دورهمیمون😍 #آموزش_کیک_پست_بعد 👇
#کیک_خیس_شکلاتی(ترکیه)
این کیک خیلی پر طرفداره وبه نظرمنم یکی ازخوشمزه ترین کیکهاس😋😋
✍مواد لازم:
شکر ،روغن مایع، شیر
از هر کدام 1/5 لیوان
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
پکینگ پودر یک ق غ
وانیل 1/2قاشق چ
پودر کاکائو 4 ق غ سر پر یا 50 گرم
📝طرز تهیه :
فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید
ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین که بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.
تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین. آرد و پکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم. مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد .کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.
بعد کیک رو هرجورخواستید تزیین و سرو کنید.
نوش جونتون😍
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده بسیار جالب با چوب بستنی
یچیز خیلی ارزون و کاربردی😍
زن زندگی با خلاقیتای خوشگلت به همه انرژی بده 😊
❤️ @dokhtaran_havva 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_بستن_شال 😊 👌
خانوم خونه هم محجبه باش هم شیک پوش 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
هدایت شده از ❤️دختر حوا❤️
#آموزش_نمددوزی_از_پایه 😍
✅ویژه مبتدیان
خودم آموزش میدم😊 تجربه های شخصی خودم👌
اگه علاقه دارید عضو بشید👇👇😍
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
💗 دختران حوا 💗
#چیپس_پنیری😋😋 یعنی من عاشق این مدل غذاهام😍 #آموزش_پست_بعد 👇
#زنگ_آشپزی 🎊 🎊 😊
#چيپس_پنيرى
📝مواد لازم:
سیب زمینی خام
پنیر پیتزا
پودر پاپریکا
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
✍طرزتهيه:
ابتدا سیب زمینی هارو میشوریم و پوست میکنیم و بعد اونهارو به صورت حلقه های نازکی میبریم. سعی کنین تا ضخامت حلقه ها یک اندازه باشه تا بعد موقع سرخ کردن یکنواخت سرخ بشن. حالا حلقه های سیب زمینی رو آبکشی میکنیم تا نشاسته اضافیشون بره و هنگام سرخ کردن به هم نچسبن. بعد سیب زمینی هارو روی یه پارچه پهن میکنیم تا آبشون بره و خشک بشن. حالا به مقدار کافی روغن داخل ماهیتابه میریزیم و وقتی روغن داغ شد سیب زمینی هارو داخلش سرخ میکنیم. در صورتی که سیب زمینی ها زیاد بود در چند مرحله سرخشون کنین تا خوب و یکنواخت سرخ بشن. حالا چیپس های حاضر شده رو رو یه دستمال کاغذی میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه. در نهایت چیپسهارو داخل سینی فر یا ظرف سرومون پخش کرده و رو سطحشون پودر پاپریکا و نمک میپاشیم. پنیر پیتزا رو هم روی چیپس ها میریزیم اینکه از چه مقدار پنیر پیتزا استفاده کنیم کاملا سلیقه ایه … ظرف چیپس و پنیر رو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر گذاشته و گریل رو روشن میکنیم تا پنیر هم آب شده و هم برشته بشه
نوش جان 😋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
💗 دختران حوا 💗
اینم #خورشت_فسنجون 😋😋 #درخواستی_شما 😍 #آموزش_پست_بعد 👇
#زنگ_آشپزی 🎊 🎊 😊
#خورشت_فسنجان😋
🍜طرز تهیه
من به این روش درست میکنم اول یک پیاز متوسط رو رنده میکنم وبا کمی روغن تفت میدم و۱۴۰گرم گردو رو آسیاب کرده وبه پیاز اضافه کردم وبا شعله ملایم تفت دادم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه یا باصطلاح خامی گردو گرفته شه بعد ۳لیوام آب سرد اضافه کردم آب سرد باعث میشه بهش شوک وارد شه وروغن گردو دربیاد و۲ ساعت تایم دادم تا بپزه .چند تکه گوشت مرغ رو با یه ذره روغن تفت دادم وبه گردو در حال جوش اضافه کردم و۳ق غ هم رب انار ویک ق غ زعفران دم کرده غلیظ ونمک ویک ق م شکر همه رو اضافه کردم واجازه دادم با حرارت ملایم بپزه تا خورشت جا افتاده وبه روغن بیافته.وبا گردو وخلال پسته تزیین کرده وهمراه پلو نوش جان کنید.
نکته:
👈چیزی که در پخت فسنجون مهمه زمان وشعله ملایمه پس اگر میخواین خورشت فسنجون خوشمزه ای داشته باشین براش وقت بزارید وصبح زود اونو بار بزارید تا به نتیجه دلخواه برسید .
👈هر موقع خواستید به خورشت آب اضافه کنید آب باید کاملا سرد باشه یا حتی یخ .اینطوری گردو روغن پس میده وفسنجون جا افتاده وخوش رنگی خواهید داشت.
👈 میزان ترشی وطعم رب انارها با هم فرق داره وطبع وذائقه ها هم متفاوته پس حتما بعد اضافه کردن رب کمی از اون بچشید واگر نیاز بود رب اضافه یا میزان شکر رو بیشتر کنید.
👈ونکته آخر اینکه میزان مواد بالا که ذکر شده مناسب برای ۳نفر میباشد.
نوش جان 😋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانوووم خووونه #جامدادی بساززز😍😍
خیلییی عالیییه
هم لوازم تحریر هم لوازم آرایشی 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚