🌸هر روز آغازی دوباره است
💕مُشتی امید در جیبهایت بریز
🌸و زندگی را دوباره از سَر بگیر
💕بی خیالِ هر چیز که تا امروز نشد
امروزتون سراسر امید و نیکبختی
❤️ @dokhtaran_havva 💚
❤️ @amozesh_honary 💚
🌸 🍃 🌸
#مرغ_پرتغالی
من خودم درست نکردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم☺️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#مرغ_پرتغالی من خودم درست نکردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍊 #مرغ_پرتقالی🍗
دستور تهیه :👇
ی دونه پیاز متوسط رو خلالی نازک خرد کنید، تفت بدین یکم که خشک شد یک ق غ کره و مقدار کمی روغن اضافه کنید و تفت بدین تا سبک شه، ادویه ها شامل پودر زنجفیل، ادویه مخصوص مرغ (همه ی عطاری ها دارن، نداشتین مهم نیست)، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک اضافه کنید و نیم دقیقه تفت بدین تا عطرش آزاد شه، بعد فیله هارواضافه کنید و با حرارت متوسط دو طرف رو تفت بدین تا تغییر رنگ بده، بعد یک لیوان آب پرتقال (به همراه لِرد) ونصف لیوان آبجوش و یک ق مرباخوری عسل (یا شکر) اضافه کنید و اجازه بدین بیست دقیقه بپزه. بعد از اون یک ق مرباخوری زِست پرتقال تازه (رنده پوست پرتقال) و مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید، ده دقیقه بعد غذا حاضره،
نوش جان.😊
.
نکات :👇
-اگر از ران یا سینه مرغ استفاده میکنید آب پرتقال رودوبرابر کنید و
میزان آبجوش هم همینطور
-طبخ فیله مرغ در حد نیم ساعت با این مواد کافیه، بیشتر از اون سفت میشه و آب میانبافتیشو از دست میده
-میتونین عسل (یا شکر) رو حذف کنید. ولی برای ملس شدن بهتره باشه
-اگر از آب پرتقال شرکتی استفاده کردین عسل رو حذف کنید
-میزان ادویه ها کاملا سلیقه ای هست ولی هرکدومش حذف نشه خیلی بهتره
-زست همون رنده پوست پرتقال هست ولی بدون قسمت سفید رنگ، چون قسمت سفیدش باعث تلخیش میشه، خلال پرتقال تازه هم نیازی به جوشیدن نداره، تلخ نیست و عطرش برای غذا عالییییه
-لِرد هم منظور تفاله های پرتقال
هست، که قطعا تفاله نیست و
غلظت خوبی به غذا میده
-این غذا با برنج زعفرانی یا زرشک پلو قابل سرو هست، من از مخلوط زرشک وخلال پسته وبادام و خلال پرتقال استفاده کردم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
این بانکه های خوشگلو ببینید از شیشه های مربا و قهوه و.. درست شده میدونین چجوری؟ 🤔
اول شیشه هارو بندازین تو آب داغ تا برچسباش کنده بشه بعد گنجشکهای خامو روی در بچسبونین بعد رنگ کنید اون تور هم بیرون میفروشن احتمالا تو هر خونه ای هم هست حالا با وسایل دیگه ای هم که دارید میتونید تزیین کنید😍 ببینم چه میکنیداااا☺️☺️
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#شیرینی_گردویی_زعفرانی
مواد لازم :
کره ۱۵۰ گرم
پودرشکر ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
تخممرغ یک عدد
زعفران بمقدارلازم
ارد ۲۷۵ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
طرزتهیه:
کره به دمای محیط رسیده رو باپودر شکر مخلوط میکنیم
تا کاملا صاف ویکدست شود
بعد تخم مرغ
وانیل وزعفران رو اضافه میکنیم ومخلوط
سپس ارد رو کمکم اضافه میکنیم و یه کوچولو خمیررو با نوک انگشت ورز میدیم
بعدخمیر اماده رو داخل کیسه فریزر گذاشته وحدود یک تا دوساعت داخل یخچال استراحت داده
بعدازاین مدت ازخمیر اندازه یک قاشق چایخوری برداشته وتو دست گرد کرده
وروی هرکدام یک پر گردو گذاشته
درسینی میچینیم
ودرفرازقبل گرم شده
دمای ۱۷۰ درجه
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میزاریم
واقعاطعم بینظیری داره این شیرینی بخاطرزعفران😊😊😊
🔴 حواستون باشه دمای فرها متفاوت هست
من گود کردم توشو با انگشت و بعد پخت توش شکلات آب شده ریختم اصلا گردو استفاده نکردم🔴تا شکلات خودشو نگرفته جا به جا نکنید واسه تزیین
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌹
🌸🌸 #همسرانه
🔹 یکی از راههای ساده برای آرامش داشتن در زندگی مشترک؛ معاشرت نکردن با زوجهایی است که زیادی ادا و اصول دارند!.
🔸 در زندگی مشترک برای آرامش بیشتر، از زوجهایی که ادا و اصول زیاد دارند، رابطهشان را به رخ میکشند یا اینکه تازه به دوران رسیدهاند و لباس روشنفکری به تن کردهاند دوری کنیم.
✅ در عوض با آدمهای عمیق معاشرت کنیم، با آنهایی که کمتر نق میزنند، با آنهایی که گرمتر و امیدوارتر میکنند آدم را.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
3.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
باکس دیواری درست کن🌸🍃 خیلی آسون و راحت و زیباست☺️ حتما کلیپو ببینید😊❤️🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #تجربه_کدبانوها
تمیز کردن اجاق گاز با نمک !
اگر بعد از پخت و پز، یک لایه نازک نمک دور شعلههای اجاق گاز بریزید، تمیز کردن آن راحتتر میشود. وقتی اجاق گاز سرد شد، تنها کاری که باید بکنید جمع کردن نمکها با یک دستمال نمدار است بدون اینکه نیاز باشد چیزی را بمالید. میتوانید از جاروبرقی هم برای جمع کردن نمکها استفاده کنید 👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
#دسر_موز_و_بیسکوییت 🍌
مواد لازم
▫️شیر:1لیوان
▫️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▫️شکر:2قاشق غذاخوری
▫️گلاب :1قاشق غذاخوری
▫️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▫️گردو:3تا4عدد
▫️موز:1عدد بزرگ
▫️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▫️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
🔴طرز تهیه🍨
🔸ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
🔸برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.
♦️این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
حالا که تو خونه نشستی بیکار با تکه پارچه هایی که داری کوسنهای خوشگللل برای اتاق کوچولوهاتون درست کنین☺️
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸