🌸 🌸 #کوکو سیب زمینی و هویج
من سه عدد سیب زمینی رو به همراه دو عدد هویج باهم گذاشتم ابپز بشه بعد اینکه خوب خنک شد هر دو رو رنده کردم به اضافه دو حبه سیر ، یه پیاز هم رنده کردم وابش رو کشیدم و اضافه کردم سبزی خشک معطر هم اضافه کنید کمی عالیه بعد بهش ادویه نمک فلفل زردچوبه پودر پاپریکا اضافه کردم و خوب مخلوط کردم کف تابه به اندازه دو ق روغن ریختم کوکو هارو توی دستم حالت دادم و یه پر برگ جعفری روش گذاشتم و گذاشتم تو تابه تا سرخ بشه همین
یه نکته ای که هست حتما سیب زمینی رو که میپزید بزارید خوب خنک بشه اینجوری هم خوب سرخ میشه هم وا نمیره
نکته ی بعدی تو این کوکو چون تخممرغ هم نداره مواد کمی چسبناک هست کافیه یه پیاله اب کنارتون باشه و موقع حالت دادن دستتون رو با اب کمی مرطوب کنید راحت حالت میگیره 😙
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_توربان😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #املت_اسفناج :
کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .
اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یک سمت تخم مرغ.
کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا برای اینکه رژیمی بشه روی اسفناج و قارچ بریزید .
تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه و بعد هم نوش جان 🥰 یه املت سالم و خوشمزه با کمتر از یک قاشق روغن
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
آن خدایی که به قلبم غم داد....
خود او باران داد....
زندگی با عطش ثانیه ها میگذرد...
میشود ثانیه را جریان داد....
من خدا را دارم...
آن خدایی که به هنگام غمم میگرید...
و به هنگام خوشی های دلم میخندد...
شعر من باز پر از
صحبت بی قافیه گیست...
من خدا را دارم...
اوست هر قافیه و وزن و صدا
اوست جاری به دل ثانیه ها
همه بارانها، همه جریانها،
همه تاب و تب دل،تپش ثانیه ها..
پر از صحبت اوست
با دلم میخوانم...:من خدا را دارم
شب تون بخیر مهربونا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #نان_سیر
مواد لازم :
نان تست
۳ حبه سیر
۱ فنجان قارچ اسلایسی
پنیر پیتزا فراوون
جعفری خورد شده
۲ قاشق کره یا روغن زیتون
طرز تهیه به سبک شادی:
اول فر رو روشن کردم تا داغ بشه سیر رو رنده کردم و بهش روغن زیتون اضافه کردم و روی تست ها مالیدم بعد روش قارچ و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا ریختم و فرستادم تو . ده دقیقه تو فر موند و آخر سر گریل رو روشن کردم تا پنیر قرمز بشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوکو_مرغ_و_پنیر
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ
2 تخم مرغ متوسط
1استکان آرد سفید
1استکان پنیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
طرز تهیه:
سینه مرغ چرخکرده یا (میتونید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید،سپس در کاسه ای مرغ چرخکرده، آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید
دوستان میتونید ادویه های دیگه طبق ذائقه تون اضافه کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #آش_بلغور(کرمانشاه)🌾🍃
1-بلغور گندم 1پیمانه
2-آب 5پیمانه
3-گوشت چرخ کرده150گرم
4-کشک1پیمانه
5-نعنا داغ2 قاشق سوپ خوری
6-پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری
7-زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
8-پیاز 1 عدد کوچک
9-نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
10-روغن مایع به مقدار لازم
طرزتهیه:
بلغور رو شسته با 5 پیمانه آب با شعله کم میزاریم بپزدودرب قابلمه رو نمیزاریم چون سر میرهه وقتی بلغور خوب پخته شد زردچوبه رو در کمی روغن تفت میدیم وبه بلغور اضافه و منتظر میشیم تا رنگ آش زرد خوش رنگ بشه نمک و فلفل و کشک رو اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا آش جا بیفته گوشت و پیاز و مقداری فلفل و نمک را مخلوط کوفته ریزه کوچک درست میکنیم وکمی سرخش میکنیم نصفش رو داخل آش میریزیم ونصف دیگش روبرای روی آش که با نعنا و پیاز داغ کوفته ریزه تزیین میکنیم.البته من خیلی آش داغ بود ریختم که داخل آش فرو رفت شما بزارید کمی از حرارت بیفته بعد روشون بریزید.. این آش مزش بینظیرهه😋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
بدون گیره
#ایده_های_شیکپوشی 😍
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال و روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #توپک_سیب_زمینی
ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا کالباس و پنیرپیتزا و... استفاده کنید که من چون عجله داشتم مقداری کالباس خردشده استفاده کردم
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و گلوله میکنیم داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم سپس در آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن فراوان سرخ میکنیم .
پ.ن: بنظرمنکه خیلی ساده و کم هزینه و درعین حال شیک و خوشمزه ن .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #سالاد_خيار
.
مواد لازم برای ۴ نفر:
1/2 فنجان ماست یونانی پرچرب
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
3 تا 4 خیار خرد شده
1 پیاز قرمز کوچک خرد شده
نمک دریایی و فلفل سیاه از هر کدام 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ماست ، پودر سیر ، سرکه ، جعفری ، نمک دریا و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها و پیازها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #باسلوق_ژله_ای
نشاسته نصف پیمونه
گلاب ۱پیمونه
ژله ۱بسته
شکر ۱پیمانه ونصف
آب ۱پیمونه
وانیل ۱قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۲قاشق سوپخوری
نشاسته روباگلاب حل می کنیم بعد ژله رواضافه می کنیم شکروآب روباهم مخلوط میزاریم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد به مواد اضافه می کنیم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب می پاشیم ومیزاریم روی بخار کتری تاحل بشه وبعد به مواد اضافه می کنیم روی حرارت باشعله کم میزاریم وانیل رواضافه می کنیم مدام هم میزنیم تابه غلظت برسه ته قالبو کمی چرب می کنیم مواد رو درقالب میریزیم تاخنک بشه وبعد میزاریم تویخچال تاسفت بشه بعد برش می زنیم ودرپودر نارگیل میغلتونیم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸