eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.3هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 آموزش باکس تزئینی با کاتر لوله مقوایی را حلقه حلقه ببرید.  داخل حلقه را با رنگ، سفید کنید و دور تا دور آن را کاغذ کادو بچسبانید.  مطابق عکس حلقه های مقوایی را با چسب بهم بچسبانید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
برای ساختن زندگیت... هیچگاه ناامید نشو یه روزی به خودت میای و افتخار میکنی از اینکه ادامه دادی و تسلیم نشدی یه روزی که با یک موفقیت، زندگی تو تغییر دادی. همتون این جمله رو تو یه کاغذ بنویسین بزارین جایی که هر روز صبح ببینید. خیلی انگیزه میده بهتون😊 😍😍😍😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
 دوستان گلم وقت به خیر حالتون چطوره بچه ها تو این روز موقع افطاربا یک شربت عالی و بی نظیر چطورین این  ها رقیق هستن و با نی هم‌میشه خورد مواد لازم برای شش لیوان شربت ژله هر رنگ دوست دارین دو بسته من از ژله آلبالو و آناناس استفاده کردم برای هر بسته  یک لیوان آبجوش+دو لیوان و نیم لیوان آب سرد تخم ریحان یا تخم شربتی یک ق غ سرپر +یک لیوان آب ولرم(تخم شربتی خیلی ریز و تخم ریحان درشت تره) ابتدا آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزاریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله خوب حل شد بهش دو لیوان آب سرد رو اضافه میکنیم( بهتره کمی بچشید اگر براتون کم شیرین کمی شکر بزنید)و میزاریم داخل یخچال تا نیم‌بند بشه من حدود یکساعت داخل فریزر گذاشتم سریع گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیم‌بند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میرزیم و آماده خوردن اگر دوست داشتین شربت ها رقیق تر باشن کمی آب یخ بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه برای دو رنگ شدن هم من اول ژله قرمز رو داخل لیوان ریختم بعد با قاشق ژله آناناس روش چون شربت ها بافت ژله ای داره با هم ترکیب نمیشه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 درست کن و بدرخش ✨ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃
🌸 🌸 شربت موهیتو 😋 مناسب برای شبهای ماه مبارک رمضان برگ های نعنا👈تقریبا اندازه یه استکان شکر👈۸ الی ۱۰ قاشق آب👈۶ لیوان آبلیمو👈۲ تا ۳ قاشق برگ های نعنارو جدا کردم و با گوشت کوب برقی (یا میکسر و یا هرچیزی که کاملا برگ هارو له و ریز کنه) ریز کردم بعد بهش شکر و اب رو اضافه کردم و از صافی رد کردم و شربت موهیتو اماده شد میشه به جای آب از آب گاز دار استفاده کرد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
⭐️چه خوبه قبل از خواب 🌙زمـزمه کنیـم خدایا ⭐️آخر و عاقبت کارهای ما را 🌙ختم به خیر کن🙏 ⭐آرامـش شب نصیبتان 🌙فردایتان پراز خیروبرکت 🌙شبتون بخیر ❤️ @dokhtaran_havva 💚 ❤️ @amozesh_honary 💚 🌸 🍃 🌸
😊 قول میدم قیمتاشو ببینی شوکه میشی 🙊 ایتارو با قیمتاش ترکونده😁😂😂 با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍 این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️ http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72 http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72 همه دلبررررر😍😍😍👆👆 👌
وارد کانال زیر بشید👇 http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4 دوستانی که علاقه به کار در منزل دارن کانال دوممونو از دست ندن کلی ایده و آموزش و مشاوره میدم چون خودم یه مدت کار کردم هر سوالی هم دارید پی وی در حد توان کمک میکنم😊
دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 آب 1 ليوان آرد 1 ليوان كره 20 گرم سيب زميني 3عدد متوسط تخم مرغ1تا 2عدد ارد سوخاري2قاشق غذاخوری نمك وفلفل مقداري پياز 1 عدد متوسط و اب گرفته سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد، يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال) یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه ي گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد. نکته: اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داع باشه کتلت وا میره ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 سیب زمینی ۳عدد تخم مرغ ۲عدد سیر رنده شده ۲حبه پودرزیره یک قاشق سوپخوری برگ گشنیزیا ریحان خرد شده ۱مشت نمک و فلفل سیاه پودر شده پنیر پیتزا ۱پیمانه ✍ سیب زمینی ها رو بپزید تا مغز پخت بشه بعد رنده کنید تخم مرغ ها رو اضافه کنید یک عدد سفیده رو نگه دارید به همراه سبزی خرد شده و ادویه مواد رو به خوبی با هم‌مخلوط کنید تا یکدست بشه گلوله هایی از خمیر جدا کرده وسط اون رو سوراخ کنید یک مقدار پنیر پیتزا قرار بدین و جمع کنید و کمی صاف کنید گلوله ها رو تو سفیده تخم مرغ بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش یه تعداد کاردستی که تو این روزای قرنطینه کلی میتونین کوچولوهاتون سرگرم کنین😍 تو کانال کلییی بازی و سرگرمی کودکانه هست فقط کافیه سرچ کنید کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
✏️ ️ : شیر 3لیوان شکر 3/4 لیوان شکلات 80تا100 گرم پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره خامه صبحانه 3/4 پاکت ژلاتین 2 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری 🥣 : اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 میدونم که همتون کدبانو هستید ولی بازم من روش پخت خودم رو براتون میزارم. برنج رو بصورت کته با روغن حیوانی تهیه کردم. برای پخت گوشت دوتا پیاز بزرگ رو خلالی برش زدم ودرکمی روغن تفت دادم تا رنگش طلایی بشه بعد ماهیچه گوسفندی رو بهش اضافه کردم وکمی تفت دادم ‌بهش سه حبه سیر برش خورده ویه چوب دارچین ودوتا برگ بو ودوتا هل درسته‌ وکمی زردچوبه وفلفل سیاه اضافه کرده وتفت دادم و مقدار کمی آب داخل زودپز اضافه کردم تا بپزه بعداز پخت مقداری زعفرون غلیظ وکمی نمک ویک قاشق سماق بهش اضافه کنید وبزارید تا سسش حسابی غلیظ بشه بعد هم در کنارچلو یا کته ‌ومقداری زرشک که در کره وشکر وزعفرون تفت دادید نوش جان کنید 😋🤗 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😍😍 پودر ژله یک بسته پودر ژلاتین یک ق غ گلوکز یک ق غ شکر یک ق غ آب سرد ۲/۳پیمانه بستنی ۱ الی ۲ ق غ 👇👇👇👇 ابتدا داخل یک ظرف آب سرد رو بریزید و بعد بهش پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر رو اضافه کنید و روی بخار کتری بذارین تا کاملا شفاف و یکدست بشه و بعد بهش گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و بعد از روی حرارت بردارین و بهش یک یا ۲ق بستنی سرد اضافه کنید . و اجازه بدین تا بستنی داخل مواد حل بشه و زیاد هم نزنید چون اگر زیاد هم بزنید اون لایه سفید روی ژله ایجاد نمیشه . و بعد داخل یک ظرف رو نایلون بندازید و کمی چربش کنید و مواد رو داخلش بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشه ) و بعد بذارین داخل یخچال تا سفت بشه و بعد وقتی سفت شد با چاقو ب صورت نوار ببرید و رول کنید . فوق العاده خوشمزه هست ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😍😍 كيك شكلاتى سيصد و بيست گرم، نسكافه فورى كلاسيك يك و نيم قاشق مرباخورى، خامه صبحانه شكلاتى صد ميلى ليتر، شكلات تخته اى تلخ شصت درصدى صد گرم، گردو خرد شده سه قاشق غذاخورى، پودر كاكائو يك دوم قاشق مرباخورى. شكلات را به روش بن مارى روى بخار، آب مى كنيم، نسكافه را به آن اضافه كرده، پس از برداشتن از روى بخار خامه را نيز با آن مخلوط مى كنيم. كيك را توسط چنگال كاملاً ريز و پودر مى كنيم، گردو خرد شده و مواد شكلاتى را اضافه و با قاشق مخلوط مى كنيم تا مواد يكدست شود. سپس مواد را با دست به صورت يك استوانه در آورده و روى يك كيسه فريزر از وسط باز شده يا سلفون قرار مى دهيم، كيسه را روى آن كشيده و با دست به آن شكل مى دهيم. چهار سمت آن را صاف كرده و به صورت يك مكعب مستطيل در مى آوريم، سپس دو طرف آن را بسته و چهار ساعت در يخچال قرار مى دهيم. پس از بيرون آوردن از يخچال با چاقو برش مى زنيم و روى آنها پودر كاكائو مى پاشيم و به شكل دلخواه تزئين مى كنيم. نوش جان. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 خلاقیت با شیشه های بلااستفاده کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
‍ شب قدر است و قدر آن بدانیم✨🌙✨ نماز و جوشن و قرآن بخوانیم شب تقدیر و ثبت سرنوشت است دعا بر مومن و انسان بخوانیم شب قدر را ؛ بهتر قدر بدانیم✨🌙✨ با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما خوبان التماس دعا🙏 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
آرد:یک وسه چهارم پیمانه تخم مرغ:یک عدد شکر قهوه ای روشن:یک ویک چهارم پیمانه(نداشتین یک پیمانه شکر سفید جاگزین کنید) روغن مایع:یک چهارم پیمانه پوره کدو:سه چهارم پیمانه پودر زنجبیل:یک دوم ق چ پودر دارچین:یک ق چ نمک:یک چهارم ق چ بکینگ سودا؛یک دوم ق چ(یا جوش شیرین یک چهارم ق چ) بکینگ پودر:یک قاشق مریاخوری سرخالی وانیل؛نوک چاقو ✍ مواد خشک رو ترکیب والک کنید سه باز بزارید کنار تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن سه دقیقه بزنید روغن مایع وپوره کدو رو اضافه ومخلوط کنید وسپس مواد خشک الک شده رو اضافه ومخلوط کنید ومایه اماده رو داخل قیف ریخته واندازه یه گردو با فاصله روی کاغذ روغنی قیف بزنید یا با اسکوپ بستنی اینکار رو انجام بدید ودر فر با دمای صد وشصت وپنج درجه (برای فر بزقی)وگازی صد وهشتاد به مدت بیست دقیقه پخت کنید بعد پخت بزارید خنک بشه روش رو با شکلات بن ماری شده تزیین وپودر نارگیل بپاشید این مرحله سلیقه ای هست اجباری نیست نوش جونتون❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
وارد کانال زیر بشید👇 http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4 دوستانی که علاقه به کار در منزل دارن کانال دوممونو از دست ندن کلی ایده و آموزش و مشاوره میدم چون خودم یه مدت کار کردم هر سوالی هم دارید پی وی در حد توان کمک میکنم😊