eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.3هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
مابه این غذا میگیم گندم باقالی یا آش دندونی😋😋😋 البته با آش دندونی کمی فرق داره چون حبوبات کمتری داره خب برا درست کردنش سه لیوان گندم رو بزارید شب تا صبح تو اب تا خوب خیس بخوره، گندم ،لوبیا چیتی یه پیاز کوچیک خام خورد شده و کمی زردچوبه و نمک و اب ویابهتر اب قلم😋 بزارید تاسه چهار ساعت با شعله کم حسابی گندم بپزه و نرم بشه،یه ساعت اخر یه پیازو سرخ کنین و بهش اصافه کنین و نمک و فلفل و انداره کنین و سرو کنین، *فرق این خوشمزه جان بت اش دندونی اینه که توش نخود نداره. *حتمن توش اب قلم یا گوشت ابگوشتی گوسفندی که استخوان داره بریزید. *از گندم پوست کنده یا پرک استفاده نکنین،من گندم تازه و ارگانیک دیلمان استفاده کردم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 اموزش با تریکو فرشینه های ترکویی چندتا مزیت دارند اولیش اینکه چون از جنس نخ هستند آب رو به خودشون جذب میکنن و مناسب گذاشتن جلوی در حمامند. اینطوری وقتی از حموم میاید اتاق خیس نمیشه🧖🏻‍♀️ . وسایل لازم: 🔸 مرغی 🔸 نخ تریکو 🔸نمد 🔸 چسب حرارتی 🔸 قیچی . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده های مختلف استفاده از رول دستمال کاغذی ☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
2.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 آموزش آینه دکوراتیو☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
کاش آن‌قدر شیفته‌ی خوبی و انسانیت باشیم که با پایانِ این ایام، ارادتمان تمام نشود! هر کجا ظلم دیدیم، فریاد کنیم هر کجا مظلوم دیدیم، دفاع کنیم و هر کجا ناتوان دیدیم، دستگیر باشیم! کاش بفهمیم این مناسبت‌ها و این ایام، زمانِ تجدیدِ بیعت با خوبی‌هاست، زمانِ محکوم کردنِ ستم‌هایِ روزگار، نه ابرازِ تاسف! نه عزاداری! کاش از بندِ تکرار، رها شویم و انسانیت را تمرین کنیم. حسینِ درونمان را سیرابِ وجدان و آگاهی، و شمرها و یزیدهایِ درون و دوران را سرکوب کنیم... هیچ زخمی، کاری تر از تکرارِ تاریخ نیست! ما باید روزگارمان را خالی از ظلم و جهل و اجبار کنیم، این است پیامِ عاشورا... 👤 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
▪ 🥀 ▪🖤سلام برآقایی که ▪🥀آب می دیــــــد ▪🖤به فکر فرو میرفت ▪🥀نوزاد می دیـــــد ▪🖤اشک می ریخـــت ▪🥀طفلان و کودکان را ▪🖤می دید ناله می کرد. ▪🥀شهادت جانسوز امام ▪🖤سجاد(ع) تسلیت باد. ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
2.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸  رولتی: آرد سفید: 1 لیوان و نیم آرد نخودچی: 1 چهارم لیوان آرد برنج: نصف لیوان شکر: 2 لیوان گلاب : نصف لیوان آب: 2 لیوان زعفران 3 ق غ روغن مایع:1 لیوان هل: مقداری نان میکادو: 2 عدد ابتدا شربت حلوا رو درست میکنیم: شکر ،آب ،زعفران ، گلاب و هل رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه(نیازی به جوشیدن شربت نیست). آرد سفید رو سه مرتبه الک کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره،سپس آرد برنج رو الک و اضافه کرده و یک ربع دیگه تفت میدیم، و در آخر آرد نخودچی رو. بعد از یک ربع دیگه تفت دادن، روغن رو اضافه میکنیم و تا وقتی به رنگ دلخواه برسه تفت میدیم.سپس شربت حلوا رو اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا شربت کامل به خورد حلوا بره، وقتی حلوا کاملا جمع شد،ظرف رو از روی حرارت برداشته و کنار میزاریم. یک عدد نان میکادو رو روی یک کیسه فریزر قرار داده، نصف از حلوا رو روی نان پخش کرده،یک کیسه فریزر دیگه روی حلوا گذاشته و ده دقیقه صبر میکنیم تا نان کاملا نرم بشه.(در این فاصله مابقی مواد رو روی یک نان پخش میکنیم و همین روال.) به کمک کیسه فریزر نان رو از پهنا رول کرده و نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا حلوا خنک بشه. بعد ازین مدت با چاقوی اره ای حلوا رو برشهای نازک داده و به دلخواه تزیین میکنیم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 آموزش اسباب بازی که تو خونه میتونین برا کوچولوهاتون درست کنین 😌 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ ❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 😋😋😋 گوشت گوسفندی 400 گرم، گردن و یا دنده بلغور گندم 1لیوان پر برنج نیم دانه نصف پیمانه لوبیا سفید، چیتی، قرمز، کشاورزی هرکدام نصف پیمانه نخود، عدس، ماش هر کدام نصف پیمانه پیاز دو عدد، روغن نصف پیمانه ادویه ها شامل؛ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز دارچین، جوز هندی، زنجبیل( یک ق چ) ، هل نصف ق چ لوبیاها و نخود رو از قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم، بلغور رو هم در ظرف دیگری خیس میکنیم، عدس و ماش رو باهم درون یک ظرف خیس میکنیم، یکی از پیازها را همراه با گوشت و زردچوبه وفلفل و یک تکه چوب دارچین میپزیم بعد ریش ریش کرده کنار می‌گذاریم، حبوبات(لوبیاها نخود) را درون قابلمه ای میپزیم، بلغور گندم و برنج و عدس و ماش و کمی روغن را درون قابلمه بزرگی که نیمه از آب جوش کرده ایم ریخته و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد، حبوبات پخته و گوشت ریش ریش شده را هم اضافه میکنیم، آب گوشت را هم به شله اضافه میکنیم اگر آب نیاز داشت آب جوش اضافه میکنیم، بعد از یک ساعت، ادویه ها را اضافه میکنیم و در قابلمه را به مدت یک ساعت با دم کنی می‌بندیم با شعله ملایم و گاهی هم میزنیم که ته نگیرد، برای قیمه روی شله، پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم لپه را هم درونش تفت می‌دهیم رب و ادویه میزنیم یکو نیم لیوان آب اضافه میکنیم تا بپزد، از گوشت پخته شده داخل قیمه هم میریزیم، (میتونید گوشت چرخ کرده اضافه کنید) این غذا باید کمی تند و خوش نمک باشد، در مراحل پخت در قابلمه رو نمیبندیم بجز زمان دم گذاشتن. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده نقاشی روی قوطی های دورریز☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸