🌸 🌸 #مربای_گلابی 😋
🔸آب و شکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربای شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدار شکر کم وزیاد میشه بعد از جوشیدن و قوام اومدن آب و شکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم و دم آن ها را جدا نکرده ایم و سعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشبدن آب و شکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزدسپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
گلدون نوشابه ای🎍
ایده ساخت گلدون های بامزه با بطری های دورریز ☺️
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_مطالب_کانال_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
برا زیرش از نمد استفاده کنید و سنگریزه ها را با چسب یک دو سه بچسبونید و روش اسپری براق کننده بزنید☺️
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#روز_سیزدهم سلام دوستان عزیزم❤️ روز سیزدهم چله زیارت عاشورا شروع میکنیم ان شا الله همگی حاجت روا ب
#روز_چهاردهم
سلام دوستان عزیزم❤️
روز چهاردهم چله زیارت عاشورا شروع میکنیم ان شا الله همگی حاجت روا بشید🌷
امام باقر علیه السلام فرمود: این دعا دعایی است که ملائکه آن را میخوانند و خداوند در قبال آن برای تو صد هزار هزار درجه مینویسد و مثل کسی خواهی بود که با امام حسین (ع) شهید شده باشد. نوشته شود برای تو ثواب زیارت هر پیغمبری و رسولی و ثواب زیارت هر که زیارت کرده حسین (ع) را از روزی که شهید شده است.
این پست صرفا جهت یادآوری هست شما در طول روز هر زمان میتونید بخونید مارو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید در حق هم دعا کنیم🙏
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
چه کسی گفته پاییز دلگیر است؟
اصلا انگ دلگیری به پاییز نمیچسبد.
فصل انار، فصل نارنگی، فصل رنگهای قرمز و نارنجی، فصل بادهای با موقع و بی موقع که میپیچد لای موهایت و عطرش مرا مست میکند، فصل قدم زدن زیر باران، کجایش دلگیر است؟
به هوای سرمایش دستانم را محکمتر میگیری، فصلی که دستانمان بیشتر در هم گره بخورد، کجایش دلتنگی دارد؟
قطعا نمیشود طعنه دلگیری را به فصلی که با مهر میآید زد، پاییز، شروع عاشقانههاست.
#سیما_امیرخانی
#شبتون_رویایی 🌟
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💫امروز از خدا
🌸برای تک تک تون
💫اینگونه آرزو کردم
🌸روزتون پر از خوبی
💫لحظه هاتون پر از آرامش
🌸نگاهتون پر از مهربانی
💫دوستی هاتون پر از صفا
🌸رزق و روزی تون پر از برکت
💫زندگیتون پر از محبت♡
روزتون زیبا🌹
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ماقوت #دسر
من اندازه ها رو چشمی می ریزم. تقریبا شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته درونش کاملا حل بشه.بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم و خوب هم میزنیم تا خامیه نشاسته از بین بره و موادمون غلیظ بشه.سپس توی ظرف سرو میکنیم.واسه لایه روش از یک بسته پودر ژله موزی استفاده کردم که ابتدا با یک لیوان ابجوش و بعد با یک لیوان اب سرد حلش کردم روش ریختم.مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم.
melorin9213
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
خلاقیت با گلدون و تنگ ☺️
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_مطالب_کانال_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
کلیپ درست کردن چتر کاغذی☺️
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #پودینگ_وانیلی_نفری
شیر 4 لیوان
نشاسته ذرت 2 ق غ سر صاف
آرد 2 ق غ سر صاف
شکر 1 لیوان
وانیل کمی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
بیسکویت حلقهای حدودا پانزده عدد
شیر و شکر و آردها رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد حرارت رو خاموش کرده وانیل و خامه رو اضافه میکنیم و با مفتول سیمی هم زده تا خامه با مواد بصورت یکدست مخلوط بشه
در ظرف سرو بصورت لایهای دسر رو ریخته به اینصورت که
لایه اول پودینگ بعدش یکحلقه بیسکوییت روی بیسکویت هم پودینگ وانیلی سه چهار ساعت در یخچال استراحت داده و به دلخواه تزیین میکنیم .
من برای تزیین این دسرها از باسلوق لقمهای استفاده کردم که ایدهی خودم بود و خواستم تنوعی باشه در تزیین دسرم و خیلی هم از طرف مهمونام استقبال شد
در واقع دو نوع دسر در یک ظرف سرو شد🤗
Na_de_re
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸