#دقیقهای_تفکر
لطیفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند
بعد از چندلحظه او دوباره همان لطیفه را گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند
او مجدد لطیفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمعیت به آن لطیفه نخندید.
او لبخندی زد و گفت : وقتی نمی توانید بارها و بارها به لطیفه ای یکسان بخندید، پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه می دهید ؟
گذشته را فراموش کنید و با آن آینده را بسازید به جای افسوس
شبتون شکلاتی😉
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
طلوع صبحگاهتون
به طراوت گلهای بهاری
روزتون به زیبایی شکوفهها
صبح زیباتون
سرشار ازنیکی
بارش بوسه های خداوند پای تمام آرزوهای
قشنگتون
"سلام صبحتون بخیر"🌹
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
#ویژه_یلدا
به این مدل درست کردن انار، گل کردن #انار هم میگن
هرچند توصیه های طب سنتی و اسلامی خوردن انار با پیه سفیدش هست اما اینم برا تنوع و بخصوص مهمونیا عالیه👌
یه روش دیگه هم داره که اول پوست انار رو نمیگیرن. اونم امتحان کردم سخت تره. این روش راحته
دقت کنید پوست رو خیلی ضخیم نگیرید که دونه های انار خیلی زخمی و ناقص نشن.
وقتی هم پوست رو کامل گرفتم، سعی کردم هر چی میونم قسمتهای سفیدش رو با چاقو بردارم تا وقتی انار باز میشه دیگه تمیز باشه.
کیوی هم خیلی راحته مشخصه از وسط بصورت زیگزاگی کمی عمیق با چاقو برش میزنیم.
عمق چاقو تا وسط دایره کیوی باشه.
ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
🌸🌸 #کلم_پلو
البته نه ازنوع شیرازیش
برای این غذاهشتصدگرم کلم روبعداز شستن خردکردم وهمونطورکه خیس بود درظرفی ریختم ودرب ظرف روگذاشتم تاروی شعله یه مقدارنرم بشه. پیازرو نگینی کردم ودرروغن سرخ کردم وبهش چهارصدگرمگوشت تکه ای خورشی اضافه کردم وتفت دادم.وقتی رنگ گوشتهابرگشت وآبش کشیده شدبهش ادویه،کمی رب گوجه که البته بایدخیلی کم باشه وزردچوبه اضافه کردم وبامقداری اب گذاشتم تابپزه.حالا درظرف کلم هاروبرداریدوقتی یه مقدار نرمشدبهش کمی روغن اضافه کنیدودر روغت کمی تفت بدیدوبعدبهش زعفران اضافه کنید مقدارزعفران همبستگی به خودتون داره.هرچی دست ودلبازتر باشیدغذای خوشرنگتری خواهید داشت.درآخروقتی گوشت خوب پخت و آبش کمشدکلم هاروبریزیدتوش وبزاریدتایه کم باهمبپزه وطعمهاش تو خوردهم برن.من برای اینمقدارموادچهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالاتوی قابلمه برنجروبریزیدوروش هم از موادتون روی موادکلموگوشت مجدداکمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی وگردلیموپاشیدم و اینکارروتاآخر ادامه دادم تابرنج ومواد تموم شه.دیگه فقط بایدبزاریدتااین غذای خوشمزه دم بکشه.درآخرهم روش کره آب شده بریزیدکه خوشمزگیش چندبرابرشه
mehr_cook
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
703.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
#مدل_مو
یک مدل مو ساده و شیک و دلبرررر 👧🏻
ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_پستهای_کانال_برای_کانالدارها_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
هدیه دخترانه
گیره سر خیلی ناز و دلبرررررر☺️
ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
#کاردستی_کودکانه
کاردستی با تراشه های مداد☺️👍
چه ناز شده
ايده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
🌸🌸 #ژله_یلدایی 😍😍
برای لایه اول ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد درست کنید. تخم شربتی ها رو از قبل توی آب خوب بخیسانید.
حالا تخم شربتی رو به ژله قرمز اضافه کنید و توی قالب ها بریزید.
برای لایه دوم ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و به جای آب سرد توش یک بستنی وانیلی یا نصف لیوان شیر بریزید.
لایه سوم رو هم به روش لایه دوم درست کنید. (به جای ژله آلورا ژله سبز بریزید).
نکته. برای اینکه تخم شربتی ها ته نشین نشن می تونید وقتی ژله قرمز یه خورده کم که خودشو گرفت و از اون حالت مایع اویه در اومد اونها رو بریزید و هم بزنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
🌸🌸 #فلافل_مرغ 🥙 😋
🔸اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر میدارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است .
نکته : میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن بخورند
♦️میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
هدیه دخترانه
گیره سر خیلی ناز و دلبرررررر☺️
ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
ﯾﻪ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﻢ📑
ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺳﻄﺮﺵ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﻤﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﻪ...
ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ <--
ﻣﺜﻞ ﺍﯾﻦ:
😊ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﻢ
😄ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ ﺳﺎلمم
👨👩👧👦ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻡ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ
👀ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺁﺑﯽ آﺳﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﻢ
🤝ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﺭﻭ ﺣﺲ ﮐﻨﻢ
و ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ که...
👌ﺑﯿﺎﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺷﺪﻩ، ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺑﯿﺎﺭﯾﻢ ﻧﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ
شبتون زیبا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸