فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کچاپ_خانگی
یک و نیم کیلو گوجه
دوتا پیاز
یکی دوحبه سیر
همه رو خورد کنید و بزارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنید.) نصف لیوان شکر، نصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد، 1ق غ نشاسته، 1ق چ نمک
اول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بزارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه.
پ. ن
این سس رو بمدت دو ماه بلکه هم بیشتر در یخچال نگهداری کنید چیزیش نمیشه. هرچند معمولا زود تموم میشه توی خونه ما.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
کاشت #نعنا تو خونه 🌱
برای کاشت نعناع در گلدان میتوانید از ساقههای شاداب سالم و قوی نعنایی که خریداری نمودهاید قلمه تهیه کنید قلمههای نعنا را ابتدا چند روزی در آب قرار دهید جایی قرار بدین که حتما دارای نور مناسبی باشه تا ریشهدار شوند و سپس آن را به گلدان دارای خاک مناسب منتقل کنید 👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_پستهای_کانال_برای_کانالدارها_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #کاردستی_کودکانه
#زنبورعسل خوشگل کاغذی 🐝🐝🐝
درست کردنش اونقدر راحته که بچه ها به تنهایی هم میتونن بسازنش👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
تزئینی درست کن😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#شکوفه_های_شکری
مواد لازم
شکر یک فنجان
گلاب یا عرق بهار نارنج 2 تا 3 قاشق غذا خوری
رنگ دلخواه یا زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
گلاب یا عرق بهار نارنج و قاشق قاشق به شکر اضافه میکنیم تا مثل ماسه بشه و بعد رنگ یا زعفران رو اضافه میکنیم روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم
و با قالب های ریز و دلخواه اونا رو قالب میزنیم و توی سینی میچینیم مدت یه شب تا صبح بذارین تو همون سینی بمونه تا مثل قند سفت و محکم بشه .
برای دور قندون کار قشنگیه . عطر و بوی بهار نارنج توی این قند ها ماندگار است.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
اموزش میز عسلی دکوراتیو
✔با استفاده از سبد پلاستیکی ، کنف،
چسب،چسب حرارتی این میز عسلی رو درست کنید
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
کل جعبه کادو رو چسب و با پنبه پوشش بدید و با مقوا سر 🐑 درست کنید و بچسبونید 😉
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده و خلاقیت با پوم پوم 😊 👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ساندویچ_استیک_مرغ 🌯 😋
▫️ فیله مرغ
▫️پیاز نگینی شده
▫️سیر له شده
▫️ قارچ اسلایس شده
▫️آب لیمو
▫️ زنجبیل
▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده
▫️خیار شور
▫️گوجه فرنگی
▫️ کاهو
▫️ذرت
🔸فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت 2 ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه. سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ نزه قارچ را بگیرد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_پستهای_کانال_برای_کانالدارها_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
[ صبور باشیم ،گاهی باید از میـان ِ بدترین روزهای زندگی عبور کنیم تا به بهترینهایش برسیم..💙]
شبتون زیبا ❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
آرزویم این است که
صفحه غم و اندوه در دفتر
زندگیتان همیشه سفید بماند
امروزتون بہ وقت مهربانی
لبخندتون به رنگ عشق
ساعت هاتون به امیــد
لــحظه هاتون آفتابی
و روز زیباتون بخیر🌹
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
با چوب خشکیده و تنه ی درختان ظرف چند طبقه برای گذاشتن گلدان یا ظروف پذیرایی میوه شیرینی استفاده کنید 😎👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
قوطی های فلزی دورریختنی رو رنگ کنید و با تور و گیپور تزئینشون کنید و ظرف کاربردی زیبا بسازید 👍😍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
روی کلاه حصیری گل مصنوعی بچسبونید و از دیوار یا پشت در اتاقتون آویزونش کنید 😍👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دمی_گوجه 🍅🍚
● ابتدا یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید و تفت بدید، بعد زردچوبه و نمک بریزید. سه عدد سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و دو سومشو داخل پیاز بریزید و بقیه رو نگه دارید برای ته دیگ. سیب زمینی رو خوب تفت بدید. یک قاشق رب گوجه بریزید و با هم مخلوط کنید.
سه عدد گوجه فرنگی رو داخل غذاساز یا مخلوط کن خوب پوره کنید. و بعد داخل مواد بریزید. خوب مخلوط کنید. بذارید کمی بجوشه تا خامی گوجه گرفته بشه.
● بعد دو و نیم پیمانه برنج خیس خورده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه بدید برنج نیم پز بشه. اگه گوجه خیلی آب نداشت نصف لیوان بهش آب اضافه کنید.
داخل ظرف نچسبی روغن و زردچوبه و نمک بریزید. و بعد سیب زمینی هایی که نگه داشته بودیم رو کف قابلمه پهن کنید.
● وقتی که آب برنج تا حدودی کشیده شد، روی سیب زمینیها بریزید. و خوب سطحشو صاف کنید. و دم کنی بذارید تا یک ساعتی دم بکشه.اگه برنجتون خشک بود کمی آب بریزید.
بعد داخل ظرف سرو برگردونید و نوش جان کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #پفي_سيب_زميني
سيب زميني پخته متوسط 2 عدد
آرد دو قاشق پر
تخم مرغ 1 عدد
شير يك فنجان سرخالي
خمير مايه 1 ق م
پيازچه ريز خرد شده 2 ق غ
نمك و فلفل ب ميزان لازم
تخم مرغ رو كمي زده بعد شير ، خمير مايه ، نمك و فلفل، و آرد رو اضافه ميكنيم و در اخر سيب زميني له شده .... ❌( مايه ب دست اومده نه سفت باشه نه شل ... از مايه كوكو سيب زميني ك درست ميكنيد شُلتر .. جوري ك از قيف ب راحتي بياد پايين) (پس اگه موادتون شل بود ميتونيد يكم ديگه بهش ارد اضافه كنيد ( ب غلظت مايه داخل فيلم دقت كنيد)) و در اخر پيازچه رو اضافه ميكنيم .مواد رو داخل قيف يكبار مصرف ميريزيم سرشو قيچي ميكنيم و ب صورت نواري مثل پفك داخل روغن فراووون و داغ سرخ ميكنيم،،، اين نكته رو هم بگم ك سر قيف رو خيلي قيچي نكنيد چون وقتي هم سرخ ميشه پف ميكنه با سس قرمز ميل ميكنيم واقعا ترد و خوشمزست وووو..سير كننده .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_پستهای_کانال_برای_کانالدارها_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_پستهای_کانال_برای_کانالدارها_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ژله_قلبی
دستور تهیه:
ابتدا یک بسته ژله آلورا را یک لیوان آب جوش ریخته روی بخار آب به روش بن ماری حل کرده تا کامل شفاف شود سپس یک لیوان آب سرد ریخته در ظرف مورد نظر ریخته میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد با یه قاشق هم میزنیم تا حبابدار بشه.
ژله قرمز رنگمونو به همون روش حل میکنیم (میتونیم برای دو رنگ شدنش بجای آب سرد از بستنی استفاده کنیم) روی سینی که مقداری لبه داره میریزیم و تو یخچال میزاریم تا ببنده و بعد قالب قلبی میزنیم.
هنگامی که ژله هارو حبابدار کردیم قلبهای آماده شدمونو داخل ژله میزاریم و باز تو یخچال میزاریم تا کامل خودشو بگیره و در آخر مقداری از ژله آلورا رو روی سطح ظرف ریخته تا سطح ژله هامون صاف بشه و نهایتن باز تو یخچال میزاریم تا کامل کامل ببنده.
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
دم اسبی جذاب 😊 👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
بلوکه های سیمانی رو رنگ کنید داخلشون خاک بریزید و گل و گیاه بکارید 😍👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
پوم پوم های رنگی کوچولو از خرازی بخرید سپس اونها رو روی سی دی یا تخته های دایره ای شکل بچسبونید و زیر لیوانی بسازید 😍😎
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#سرو_بستنی
داخل لیمو یا پرتقالو رو با احتیاط خالی کنید پوستش رو بزارید فریزر که یخ بزنه و داخلش بستنی سرو کنید 🍧
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸