eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 گوشت چرخ کرده قالبی🙋 من ماهیچه گوسفند استفاده کردم ولی نوع گوشت یا مرغ فرقی نداره گوشت رو از استخون جدا کردم .بعد چرخش کردم و داخل قالب شکلات ریختم. و کامل فشرده کردم. البته اندازه اش از شکلات بزرگتره تقریبا قالبها اندازه نصف تخم مرغ هستند. بعد داخل فریزر گذاشتم و وقتی کامل منجمد شدن از قالب درآوردم و داخل ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری میکنم. هردفعه برای غذای دخترم یه دونه یادوتا میندازم. گوشت یامرغ چرخ کرده سریعتر پخته میشه و برای غذای کودک مناسبتره. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 با چند تا خلاقیت ساده میتونیم به جای ساده کادو کردن اون به یه دیزاین خوشگل تبدیل کنیم احتیاج به خرید وسایل گرون نیست با کل خشک و ربان و نوار های رنگی میتونیم دیزاین های خیلی زیبایی به کادومون بدیم 🎁🎁🎁🎀🎀 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😋😋😋 براي پخت كبك از قبل اونها رو با آبليمو ونمك كاملا آغشته و مزه دار ميكنيم سپس روغن يا كره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و کبک‌های درسته را در آن تفت دهید تا همه جای آن كاملا برشته و خوشرنگ شود، سپس از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.پیاز و فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده را در همان روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس سیر و فلفل قرمز و نمك و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید.پوره گوجه فرنگی را داخل ظرف ریخته و مجداد تفت دهيد سپس کبک‌ها را به ظرف برگردانده و با مقداري آب جوش روی شعله کم و با در بسته بپزید. من كبك ها رو با سرو كردم براي درست كردن موقعي كه برنج داخل قابلمه به جوش مياد سيب زميني هاي خام نگيني خرد شده رو اضافه كرده و با برنج صاف ميكنيم و براي پخت لابه لاي پلوها شويد ميريزيم و ميذاريم دم بكشه. نکته.برای پخت بلدرچین هم همین روش رابکارببرید معمولا براي هر نفر يك عدد كبك سرو ميشود ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین غذا 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین غذا 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 صابونای خوشگل بسازیم 👆😍 داخل قالب گل خشک و یا ... بریزید صابون رو روی حرارت غیر مستقیم بذارید وقتی صابون به صورت مایع درآومد اونو داخل قالب بریزید🧼🧼 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 با کنف و تنگ شیشه ای این اویز ساده و خوشگلو بساز ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کاردستی قورباغه با اثر دست و کاغذرنگی😊👌 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مواد مورد نیاز برای ۳ تا ۴ نفر گوشت چرخ کرده : 400 گرم ، برنج خیس کرده : نصف پ ، سبزیجات معطر: نصف پ ، لپه : 1 پیمانه، پیاز : ۱عدد خرد شده، آلو خیس کرده: مقداری ،گردو خرد شده و زرشک : مقداری، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم مواد مورد نیاز برای سس کوفته: آلو : شش تا هفت عدد ، پیاز: 1 عددخرد شده، رب : 2 غ ، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه. طرز تهیه: پیاز رو رنده کرده و آب اونرو میگیریم و با بقیه مواد و ادویه ها به گوشت اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. با انجام این کار از وا رفتن و باز شدن کوفته هنگام پخت جلوگیری می کنیم. سپس از مواد به اندازه یه توپ کوچیک برداشته و داخل دست گرد میکنیم و وسطش را گود کرده و یک عدد گردو و یه آلو داخلش میزاریم. یک کاسه آب کنار دستتون بزارید و دستتون رو داخل آب بزنید و کوفته رو خوب گرد کنید. دقت کنید که کوفته ترک نداشته باشه . پیاز رو داخل روغن سرخ کرده، سپس رب رو هم به اون اضافه کرده و کمی تفت میدیم . زردچوبه و کمی نمک و فلفل و تعدادی آلو بهش اضافه کرده و به اندازه ۲ لیوان آب هم به مواد اضافه میکنیم.اجازه میدیم تا مواد کاملا بجوشه و چندتا قل بزنه ، سپس کوفته ها رو یکی یکی و با احتیاط در ظرف میزاریم. در ظرف رو نمیبندیم تا کوفته ها وا نره. با حرارت ملایم در حدود سی دقیقه میزاریم بپزه. سپس آب داخل ظرف رو چک کرده که تمام نشده باشه.در ظرف رو به صورت نیمه باز میزاریم تا بیست دقیقه دیگه هم اجازه میدیم مواد بپزه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت با سنگ تو حیاط خونه 🥰 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با ترکیب دو رنگ زیبا چه رنگ زیبایی بدست میاد شما هم میتونید ظرفهاتونو با رنگ کردن نو کنید و جلوه ی دیگه ای بهش بدید من از رنگ مولتی سورفیس سوداکو استفاده کردم بعد از ۳۰ روز رنگ کردن ظرف را میتونید روی حرارت قرار بدید برای رنگ کردن از ابر استفاده کنید و برای طرح دادن از شابلون های اماده ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با شاخه های خشکیده ی درخت میتونید از این دکوری های خوشگل بسازید 👍 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کاشت سبزی در خانه😍 داخل سبدهای پلاستیکی یا چوبی با کمترین وسایل و توی حتی کوچیکترین فضاها هم میشه خیلی از کارا رو کرد و برای خودمون یه دلخوشی و سرگرمی هرچند کوچیک بسازیم... داخل سبد خاک بریزید بذر سبزی رو دوروز خیس کنین بذرها رو روی سطح خاک بریزین و کمی خاک به اندازه ای که یکی دوسانت روی بذرها رو بپوشونه بریزین و روزی چندبار آب اسپری کنین روش و وقتی هم سبز شد جایی باشه که نور کافی بهش برسه 🌱🌱 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
براي حذف آدم های سمی از زندگيتان هيچ گاه احساس گناه و خجالت و پشيمانی نكنيد... فرقی نميكند، از بستگانتان باشد يا عشقتان يا يك آشنای تازه... مجبور نيستيد برای كسي كه باعث رنج و احساس حقارت در شما ميشود جايی باز كنيد... ⠀ جدايي ها تلخند و آزار دهنده! اما از دست دادن كسيكه قدر شما را نميداند و به شما احترام نميگذارد در حقيقت منفعت است نه خسارت... ⠀ هرگز سعی نكنيد كسی را متوجه ارزشتان كنيد... اگر فردی قدر شما را نميداند اين يعنی لياقت شما را ندارد... به خودتان احترام بگذاريد و با كسانی باشيد كه واقعا برای شما ارزش قائلند... شبتون زیبا ❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چه پنجشنبه زیبایی ، خواهد بود.. وقتی بهترین ها .... را برای دیگران بخواهید ... بخند و مهربان باش خدا عاشق مهربانیست با آرزوی پایان هفته ای زیبا برای شما خوبان🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
(بوشهری) 🍛 😋 ▫️بادمجان ۴عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه ▫️آب تمبر هندی نصف لیوان ▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ▫️آب ١/٢ ليوان ▫️روغن به ميزان لازم 🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. 🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار) نیم کیلو فلفل سبز 1 کیلو هویج 1 کیلو خیار محلی 2 بوته سیر 2 لیوان سرکه انگور 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو 2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه 1 بسته جعفری (بسته کوچک) تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید) ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده دیوار ‌💜 ‌ ‌برای رنگ کردن دیوار طرح آجر 🧱 یک تکه اسفنج مستطیل شکل تهیه کنید اسفنج رو داخل رنگ دلخواهتون بزنید و مثل تصویر دیوار رو رنگ امیزی کنید 👌😇 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ساخت باکس با دوریزها😊 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 یه روش ساده برای سرو سامون دادن به گوشواره ها 🧚‍♀ فقط کافیه پارچه گیپوری رو روی یک‌ کارگاه گلدوزی بچسبونید 😍 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بافت مو مخصوص کوچولوهاتون 😊👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دمنوش آلبالو🍒 من تو چای ساز درست کردم آلبالوهارو ریختم اب جوش اضافه کردم و گذاشتم چند ساعت دم بکشه تا کاملا عصاره البالو دربیاد در آخر اگه طعم ترش رو دوست ندارید یه نبات حل کنید داخل دمنوش😍 اگه البالو منجمد داشته باشید برای زمستون دمنوش البالوتون به راهه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 الک های قدینی رو دور نندازیر میتونید قسمت بدنه رو رنگ‌ بزنید دو تکه چوب تخت داخل الک‌وصل کنید و الک رو به دیوار بزنید برای نگهداری جای ادویه و وسایل دم دستی عالیه ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 😋 ▫️آرد دو پیمانه ▫️شیر دو پیمانه ▫️شکر یک پیمانه ▫️ارده نصف پیمانه ▫️روغن دو سوم پیمانه ▫️کره ۵۰ گرم ▫️وانیل یک ق چ ‌ 🔸آرد الک شده رو ده تا بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و دوباره الک میکنیم کره و روغن داخل ماهی تابه ذوب میکنیم و آردو بهش اضافه میکنیم و بعداز مخلوط کردن آرد ارده رو هم اضافه میکنیم ۳۰تا ۴۰ دقیقه تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسیم شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت میزاریم تا شکر داخل شیر حل بشه نیازی نیست بجوشه کنار میزاریم تا خنک بشه بعداز سرخ کردن آرد شیر خنک شده رو بهش کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیر جذب آرد بشه و چند دقیقه بعد حرارت رو خاموش میکنیم و حلوا آمادست‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸