eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.1هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🥟 😋 ▫️کره 150 گرم ▫️آرد 1 پیمانه ▫️شکر 1 پیمانه ▫️شیر1 لیتر ▫️نصف عدد رنده پوست پرتقال ▫️پودر نارگیل 200 گرم ▫️وانیل کمی 🔸کره و آرد رو در قابلمه ریخته تا زمانی که بود آرد به مشامتون رسید روی حرارت کم با قاشق مخلوط کنید ( سرخ کنید) ، شکر و شیر رو اضافه کرده ، وقتی که خوب سرخ شد از از روی حرارت برداشته و وانیل و پوست پرتقال رو اضافه کنید ، با همزن برقی با دور تند  همزن 5 دقیقه بزنید ، سینی فر رو با پودر نارگیل پر کنید و روش رو محلبی بریزید با قاشق کامل همه جا رو یکسان و صاف کنید ، محلبی رو  کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد ، بعدش در یخچال 5 ساعت بگذارید تا محلبی سرد شود ، محلبی رو  به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید و طبق عکس رول کنید میتونید قبل از اینکه رول کنید داخلش موز یا گردو یا شکلات و.. بریزید اگه پودر نارگیلش کم بود بعد از اینکه رول دادین میتونید باز به پودر نارگیل آغشته کنید روش رو هم میتونید با شکلات تزئین کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 تزیین پیاز و دورچین غذا با سلیقه باش بانو 😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 اوریگامی پرندگان خشمگین 😊👍 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش بستن پاپیون روی شومیزهای یقه کرواتی ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
با استفاده از لوله پولیکا جامدادی زیبا بسازید 👌☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ناگت اونم از نوع خونگيش سالم و عالي 😍 مواد لازم : سینه مرغ ۴۵۰ گرم پیاز ۲ عدد پودرسوخاری سیر ۲ یا ۳ حبه پنیر پیتزا یک لیوان یک ق غ سس خردل (من نداشتم مایونز زدم) میتونید هم حذف کنید نمک،فلفل،زردچوبه قالب گرد طرز تهیه : مرغ هارو اول از همه چرخ میکنیم(داخل میکسر یا هر وسیله ای که مرغ رو حسابی چرخ و میکس کنه)،بعد که چرخ شد ، پیاز هارو داخل یه کاسه رنده میکنیم و آبش را میگیریم و پیاز هارو داخل میکسر که مرغ ها توش هست میریزیم، و بعد به ترتیب سس خردل،سیر رنده شده،پنیر پیتزا رو اضافه و حسابی میکس میکنیم با میکسر،مواد باید کاملا خمیری باشه. یه ظرف مستطیلی و مسطح ورمیداریم و پودر سوخاری رو کف ظرف پهن میکنیم(یک لایه کامل)،حالا مواد خمیری رو روی پودر سوخاری میریزیم و با دست یا قاشق پهنش میکنیم،برای راحتتر شدنِ کارتون میتونین پشت قاشق رو چرب کنین تا راحت پهن بشه خمیر،بعد که حسابی پهن شد ، دوباره پودر سوخاری رو یه لایه دیگه روش میریزیم.نیم ساعت میزاریم یخچال. بعد قالب گردمون رو یکمی چرب میکنیم و از مواد قالب میزنیم،بعد دوباره داخل پودر سوخاری ودر روغن دااااغ سرخ میکنیم😊 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین سالاد 😊 👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
کیک دبل چاکلت ۳عدد تخم مرغ ۱۳۰گرم کره ی نرم شده ۱۴۰گرم شکر قهوه ای دو قاشق چایخوری بکینگ پودر وانیل کمی سه قاشق غذاخوری پودر کاکایو یک و نیم لیوان سر خالی ارد دو سوم لیوان شیر ۱۰۰گرم شکلات تلخ کارات شکلات رو بن ماری میکنیم و میزاریم از داغی بیفته قالب رو با کره چرب میکنیم و میزاریم فریزر شکر و کره رو با همزن میزنیم ۵ دقیقه بعد تخم مرغ هارو یکی یکی میزنیم و هر بار یک دقیقه با همزن میزنیم سپس شکلات بعدشیررا اضافه کمی هم میزنیم بعد ارد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم بعد چند ثانیه با دور کند هم زن میزنیم و تو قالب میریزیم تا دو سوم قالب و قالب رو تو فر از قبل داغ شده با دمای ۱۶۰ درجه حدودا نیم ساعت میزاریم تا بپزه وقتی از فر دراوردیم روش پارچه تمیز میندازیم تا خنک شه نیم ساعت بعد از قالب دراورده و داخل مشمبا میزاریم وقتی سرد شدن اگه خواستیم گاناش درست میکنیم ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای رو بن ماری میکنیم و ۱۵۰ گرم خامه صبحانه هم دمای محیط اضافه میکنیم و یکی یکی کیک ها رو به گاناش میزنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونقدر آدمها قبل من و تو به گذشتشون فکر کردن، حسرت خوردن، بغض کردن.. حالا کجان؟ رها کن رفیق.. رها کن بره.. گله ها را بگذار ! ناله ها را بس كن ! روزگار گوش ندارد كه تو هی شِكوه كنی ! زندگی چشم ندارد كه ببيند اخم دلتنگِ تو را ! فرصتی نيست كه صرف گله و ناله شود ! تا بجنبيم تمام است تمام ! شاد باشید و بخندید❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍃 😋 سيب زميني متوسط پخته ٣ عدد پيازچه ١٢ عدد جعفري خرد شده ٢ قاشق غذاخوري نمك ، زرد چوبه، فلفل قرمز ٢ عدد تخم مرغ زعفرون در صورت تمايل . سیب زمینی پخته سرد شده را پوست گرفته و رنده کنید. پيازچه و جعفري خرد كنيد بهش اضافه كنيد ٢ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفرون دم كرده بزنید تا یکدست شود. همه مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را صاف کنید. و سرخ كنيد .نوش جان . نكته: مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا ميره ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش باکس پارچه ای 😊 👌 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍅 😋 🔸گوجه هارو که خورد کردم داخل قابلمه میریزم ومیزارم پخته بشن،بعدکه آبشون گرفته شد میکس میکنم وهمونطور داغ داغ داخل شیشه میریزم وکامل پُرمیکنم،دربطری رو میبندم وهمون لحظه بطری رو برمیگردونم،تایه روز به همون حالت باشه تا هوای داخلش گرفته بشه وبعد بزارید تویخچال یا جای خنک که کپک نزنه. برای املت،دم پخت گوجه ،قيمه وخیلی غذاهای دیگه استفاده میشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 سیب زمینی بزرگ 3 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد آرد سفید 6 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم پنیر پارمزان 1/4 لیوان سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و خوب بکوبید تا له شوند و به صورت پوره درآیندپوره سیب زمینی را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، 3 قاشق غذاخوری آرد ، پنیر پارمزان رنده شده ، پیاز رنده شده ، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کنیدمواد راخوب مخلوط نمایید تا مایه پن کیک یکدست شودداخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با دست مقداری از مایه پن کیک بردارید و کف دست تان شکل دهید ، 3 قاشق باقی مانده ارد را داخل کاسه ای بریزید ، دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید سپس داخل ماهیتابه قرار دهیدوقتی یک طرف پن کیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 از کاور پتو برای نظم دادن به کفش و صندل استفاده کنید اینطوری خیلی راحت هم زیر تخت جا میشند . هم توی کمد ❌فقط حتما دقت کنید که تمیز تمیز باشند ک منبع میکروب نشند ❌ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با شیشه های خالی سس و مربا جادستمال کاغذی بسازید 😎 روی درب شیشه یک شکاف برای خارج شدن دستمال ایجاد کنید ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
وقتی ناراحتی تصمیم نگیر 🖤 وقتی دیر میشه عجله نکن🏃🏻‍♀🚫 وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن❤️‍‼️ وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه👐🏻! وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه، فکر نکن همه مثل خودتن !🦋💙 شبتون زیبا ❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از صرفا تبلیغات
سلام ☺️ اگه توام دلت میخواد تو هرمناسبتی یه هدیه‌ی خاص به عزیزانت بدی، این کانال واست مناسبه 😉 _________________ یا حتی اگه دلت میخواد که خودت این هنر یاد بگیری و درآمد داشته باشی، بازم این کانال واست مناسبه 😄❤️ دست سازهـ هایی از جنس عشق 🦋🌿 😊 😎✌️🏻 دعوتید به دنیای رنگیِ من 🎨🍬🍭 @kar_dastiman 🎨 https://eitaa.com/joinchat/376832080C91720cb50c ♥️
🌼 هر روز صبح شروع یک صفحه از داستان زندگی شماست بهترینش رو بسازید ‌ایـن گـــل‌های زیــبــا .... ❤️ تقدیم به شما عزیزان ❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 🔸برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن 🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بافت مو واسه کوچولوهاتون 😊 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍭 زغال اخته تازه دو لیوان آب یک و نیم لیوان نمک و گلپر به میزان لازم برای تهیه اسکمو یا همون الاسکا اخته زغال اخته و آب رو داخل ظرف بریزید بذارید با حرارت ملایم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه بعد از پخت نصف زغال اخته ها رو جدا کنید و بکوبید و با باقی مواد ترکیب کنید تا مایع غلیظ باشه و بعد یخ زدن حالت یخ خالی نداشته باشه گلپر و نمک اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل قالب مخصوص یا لیوان یک بار مصرف بریزید چوب بستنی بذارید و بذارید ۸ ساعت داخل فریز ببنده ‌و نوش جان کنید اگر‌از زغال اخته خشک استفاده میکنید حتما باید ۱۲ ساعت با آب خیس بدین 👏😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده سرو‌ شربت داخل شیشه های بدون استفاده با تزیین های ساده و راحت 🥂 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🌸🍃 آب پرتقال قرمز را گرفته و در قالب یخ ریخته و روی قالب سلفون بکشید تا هوا نکشه بعد فریز کنید در هنگام پذیرایی از این آبمیوه های قالبی فریز شده در آبمیوه های مورد نظر انداخته و سرو کنید 😋 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸