eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 با شاخه های خشکیده ی درختان شکل نردبان درست کنید و ازش شاخه های گل مصنوعی آویزون کنید و گوشه ی اتاقتون بزارید خوشگله😍👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مواد لازم : زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل کمی رنده پوست لیمو نوک ق چ ( به دلخواه) کره 50 g پودر قند 20 g شیر خشک قنادی 20 g آرد 100 g طرز تهیه : ابتدا پودر قند و کره نرم شده و زرده تخم‌ مرغ و وانیل و رنده پوست لیمو رو با همزن تا سفید رنگ بشه آرد و شیرخشک رو با هم مخلوط و الک کنید و به مواد قبل اضافه کنید کمی با همزن بزنید تا شکل خرده نان دربیاد از اینجا به بعد با دست خمیر رو در حدی ورز بدید تا صاف و یکدست بشه (زیاد ورز ندید) خمیر رو در نایلکس بزارید و اجازه بدید 15 دقیقه در یخچال استراحت کنه اگر خواستید گلدار باشه گلها رو با خمیر مخلوط کنید سپس با وردنه باز کنید و کاتر بزنید و در سینی که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید و در فر از قبل گرم شده 170 درجه بمدت 8 الی 10 دقیقه قرار بدید بعد از 8 دقیقه چک کنید زیرش طلایی شد از فر خارج کنید . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 سه تا سيب زميني بزرگ گذاشتم پخت رنده كردم و گذاشتم خوب خنك بشه. تو يه كاسه ٣تا تخم مرغ شكستم با چنگال انقدر زدم تا يكدست شد بعد بهش كمي زعفران آب كرده نمك فلفل پودر سير پاپريكا زدم و خوب مخلوط كردم. بعد به سيب زمينيها اضافه كردم و با قاشق سوپ خوري٤تا قاشق پر آرد نخودچي اضافه كردم و همرو با هم خوب مخلوط كردم. روغن گذاشتم خوب داغ شد حرارت كم كردم و دستمو زدم به آب و كوكو هارو با دست فرم دادم و داخل روغن انداختم. با سبزي خوردن بزنيد بر بدن و كيف كنيد🌱🌟✨🌟 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با چوب بستنی میتونید ظرفای خوشگل تزیینی بسازید 😍😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت جالب با سنگ😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 برای حدود ۱۵ عدد : - ۲۱۰ گرم آرد - ۲۰ گرم نشاسته ذرت - ۱ عدد تخم مرغ - ۱۳۰ گرم كره نرم - ۹۰ گرم پودر قند - کمی نمک - ۲۰ گرم پودر بادام - شکلات صبحانه همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود ۷ سانتی متر در ۶ سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
گـاهی وقت‌ها تشکر کردن از خــدا🌸 فقـط گفتن کلمه‌ی خدایا شکرت نیست گاهی وقت‌ها برای تشکر از خـدا بایـد کاری کرد دلـی را شـاد کرد گـلی را هدیه داد دستی را گرفت و بخششی را تـقدیم کـرد... تو این روزای سخت حواسمون به هم باشه👌 شبتون زیبا ❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
هر روز ☀️ کارهایت را با خدا تقسیم کن او مشتاق است کہ سخت ترین ها را بہ او محول کنے چون براے او هیچ چیز غیرممکن نیست تلاش کنیم خدا کمکمون میکنه روزتون بخیر 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 دمپایی های ساده تون رو با ریسه های مروارید تزیین کنید 😍😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 جعبه های چوبی رو رنگ کنید و به عنوان قفسه برای گذاشتن کتابها و دکوری به دیوار اتاقتون نصبشون کنید ۰👏 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 با ذرت و مقوا یک کاردستی خوشگل درست کنید ❤️😘 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
همیشه لازم نیست جواب هـمـه رو بدی بعضي‌ها رو ندید بگیر انرژی نگهدار برای اتفاقای خوب... گلایه ها و تلخی ها را بسپار به نسیم تا شادی و عشق برایت به ارمغان بیاورد... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🔸سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پا‌ریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 اموزش سبد کاربردی با کارتن ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🥦 نیم کیلو اسفناج پاک شده رو شسته بعد از خشک شدن خرد کنید و تفت بدید. بعد از سرد شدن دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گردو خرد شده و زرشک شسته شده بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و در تابه حاوی روغن ریخته روی شعله خیلی کم قرار دهید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با چیدن بلوکه های سیمانی کنار هم و گذاشتن تشکچه بر روی بلوکه ها حالت تخت یا نیمکت برای نشستن درست کنید😎 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍡 😋 ▫️نشاسته: نصف لیوان ▫️آب سرد:یک لیوان و نیم ▫️شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ▫️روغن یا کره: نصف ق غ ▫️ژله : یک بسته ▫️گلاب : 3 ق غ 🔸نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله (من ژله آناناس زدم)و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد کره رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.مواد رو داخل ظرفی که پلاستیک فریزر انداختیم میریزیم و به مدت پنج ساعت توی یخچال قرار میدیم،سپس برش های مثلثی یا مربعی میدیم و توی نشاسته ذرت یا پودر نارگیل میغلتونیم ♦️اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 ساخت کاردستی خلاقانه اسلحه با کاغذ 😳 حتما ببینید 😕 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش دوخت لباس زیر 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🔸گوشت خورشتی 500 گرم 🔸بادمجان 1 کیلوگرم 🔸پیاز 400 گرم 🔸رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری 🔸آبغوره 2 قاشق غذا خوری 🔸روغن به مقدار لازم 🔸نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔹ابتدا بادمجانها را بشویید، پوست بگیرید، چاک کوچكی در آن ایجاد کنید، با نمک و آب بجوشانید و سپس در آبکش قرار دهید تا تلخاب بادمجان کاملا گرفته شود. 🔹وقتی بادمجانها خشک شد آنها را در روغن سرخ کنید و در همان روغن باقی ماده پیازها را نگینی و سرخ کنید و پس از آن گوشت را اضافه کرده و خوب تفت بدهید و پس از آن رب و ادویه را اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت کاملا بپزد. 🔹وقتی گوشت پخت، بادمجانها و آبغوره را به آن اضافه کنید زیر شعله را کم کنید تا آب غذا کاملا کشیده شود و آن را با پلو سرو کنید. ➕تکمیلی ✔️سعی کنید بعد از آبکش کردن بادمجان آن را کامل خشک کنید و بعد سرخ کنید تا روغن کمتری بگیرد. ✔️می توانید از گوشت چرخ کرده هم برای این غذا استفاده کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍡 😋 برای هر رنگ یک بسته ژله ۳/۴ لیوان اب جوش یک بستنی کاسه ای 🔸ابتدا پودر ژله رو با اب جوش حل کرده و روی بخار کتری گذاشته تا ذرات معلق ژله حل شود. می‌گذاریم تا از داغی اولیه بیفتد‌. سپس بستنی را که از قبل بیرون فریزر گذاشتیم به ان اضافه کرده .... *نکته : حدود یک قاشق از بستنی را برمیداریم و بقیه رو اضافه می کنیم. کف سینی ۲۰ در ۳۰ را خیس کرده کیسه فریزر انداخته و کیسه راچرب کرده و ژله را ریخته و بمدت فقط ۴۵ دقیقه در یخچال گذاشته و سپس برش زده و رول میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 واویشکا گیلانی 1 عدد سینه مرغ شوید خشک یا تازه 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ 4 عدد روغن ، زردچوبه ، نمک به میزان لازم ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 یه مدل بافت موی زیبا😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
نگرانی یعنی تباه کردن لحظه‌های کنونی زندگی برای حادثه‌ای در آینده که شایــد هرگز اتفاق نیفتد … ! بهتر نیست کمی بیشتر به خــدایمان اعتماد داشته باشیم؟! ...❤️ آرامش سهم دلهاتون ❤️🙏 ❤️🧡💛💚💙💜
♡ ♡ کاش قصه روزگار را خیاطها مینوشتند برای روزهای خوبش پیراهن حریر بلند میدوختند دلتنگیهایش را درز میگرفتن رویش خنده دوزی میکردند .... 🌼 روزتون زیبا 🌼 🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 🥰🥰🥰 برای درست کردن این دکوری شیک من از سنگ های ریز سفید، صدف های درشت و نمک و شمع استفاده کردم😍شما هم میتونین از هر نوع بانکه یا ظرفی که دارین برای اینکار استفاده کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ▫️پیاز متوسط 5 تا 6 عدد ▫️مرغ 4 تکه ▫️زعفران،فلفل و نمک به مقدار لازم 🔸ابتدا تکه های مرغ را در روغن کم با حرارت متوسط کمی تفت میدهیم سپس پیاز های خرد شده را به ان اضافه کرده و ادویه میرنیم و در ان را میگذاریم تا با حرارت کم به ارامی بپزه. تا جایی باید پخته بشه تا اب پیاز گرفته بشه و پیازها له بشه سپس زعفرون را اضافه کرده و بعد از ۱۵ دقیقه زیر گاز را خاموش کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸