#دستور_آشپزی
#شکلات_نارگیلی
مواد لازم
▫️شکلات سفید ۲۰۰ گرم
▫️پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
▫️وانیل کمی در صورت تمایل
▫️شکلات شیری و نقل رنگی برای تزیین
طرز تهیه🍬
🔸شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود از روی شعله بر دارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده ی درست کردن یک جاشمعی خوشگل و شیک با گل مصنوعی و ملات گچ یا پلاستر 😍عالیه👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خورشت_دال_عدس
این غذا توی خونه ما به شدت محبوب هستن. مخصوصا بچه ها خیلی عاشقش هستن
دستور این #غذای_گیاهی
یک لیوان عدس قرمز رو شستم و با اب, یک عدد هویج متوسط, یک عدد سیب زمینی متوسط گذاشتم با شعله کم بپزه. (توی دستور اصلی این غذا هویج نیست ولی من برای تکمیل خواصش از هویج استفاده کردم).
کمی که جوشید کف های روی اون رو با قاشق جمع کردم.
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کردم و سرخ کردم. چند حبه سیر, کمی سیر سبز, زردچوبه و فلفل و دو قاشق رب گوجه فرنگی زدم و خاموش کردم.
وقتی عدس و هویج و سیب زمینی پخت, همگی رو با هم له کردم. یک عدد گوجه فرنگی متوسط رو رنده کردم و به خورشت اضافه کردم. پیاز و سیر سرخ کرده رو هم اضافه کردم. نمک و اب نارنج هم ریختم و اجازه دادم با شعله ملایم کمی بپزه تا جا بیفته.
اگه کمی پیاز داغ هم روی اون بریزید که عطر و طعمش خیلی بهتر میشه.
این غذا با نون یا برنج خیییییلی خوشمزه میشه.
روز خوش
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #عروسک_جورابی🧦🧦🧦
خیلی وقتها جورابامون یا یه لنگه ش گم میشه و هرگز دیگه پیدا نمیشه یا یکیش سوراخ میشه و یکی دیگه سالم میمونه 😅من همیشه جورابام اینجور بلایی سرشون میاد. همیشه کلی لنگه جوراب دارم 😁
اگه شما هم مثل منید پس این کلیپ مختص شماست. چون یادمیگیرید با اون یه لنگه سالم یه چیزی درست کنید 😜
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #بافت_مو
بافت جذاب 😉
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
شیشه و بطری های اضافی رو دور نریزید اون هارو با چسب های رنگارنگ متفاوت تزیین کنید و ازشون بعنوان جای حبوبات و یا جای آب استفاده کنید ❤️☺️
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
آخه لاک انقد دلبر و گوگول🤤🤤
یه کانال آوردم پر از #فانتزیجات و #گوگولیجات جذاب و دلبرررر 🤩😎
با قیمت #مفت 😳
یه دورهمی مخصوص شما دخترای باحال😁👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
#قابل_اطمینان
مورد تایید کانال ما 💯
#دمی_باقلا
برای 4 نفر
مواد لازم
برنج - 2 و 1/3 پ
نمک ب.م.ل
باقلا زرد خشک1پ
زردچوبه1 ق.چ
پیازداغ15 گ
کره 80 گ
روغن مايع ب.م.ل
روش تهيه
برنج را به همراه کمی نمک، از 3 ساعت قبل و باقلا را از 8 ساعت قبل در ظرف های جداگانه در مقداری آب خیس کنید سپس هنگام پخت آبِ روی آنها را خالی کنید.
در قابلمه ای، باقلا را با مقداری آب جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد سپس در آبکش بریزید (هنگام جوشیدن، کفِ روی آن را با قاشق جمع کنید و دور بریزید).
زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن کاملاً تفت دهید سپس پیازداغ را بیافزایید، مخلوط کنید و پس از 50 تا 60 ثانیه آن را از روی حرارت بردارید.
باقلا، کره، نیمی از مخلوط پیازداغ و 5 پیمانه آب را به برنج بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید و آبِ برنج کاملاً تبخیر شود (هنگام پخت، یکی دو بار آن را هم بزنید). هنگامیکه آبِ برنج تبخیر شد، درِ قابلمه را بگذارید و حـرارت را مـلایم کنید تا به مدت 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمانیکه پلو آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و بقیه پیازداغ را با کمی از پلو مخلوط کنید و روی آن ریخته و سرو کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
مرتب نگه داشتن کشوها کار واقعا سختیه ؛چون بعد از هربار تمیز کردن دوباره وسایل باهم قاطی میشه 😭
ولی اگه باچند تا باکس ساده وسایل تفکیک بشه منظم باقی میمونه 😍
و برای هر کشویی قابل اجراست کشوی لباس بچه ها وسایل آرایشی و...
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸