eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان 🧡💛💚💙💜❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
آخه لوازم آرایش انقد دلبر و گوگول🤤🤤 یه کانال آوردم پر از و جذاب و دلبرررر 🤩😎 با قیمت 😳 خودت ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 مورد تایید کانال ما 💯
💗 دختران حوا 💗
محصولاتمون خیلی کیوتن😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 🌸   هم میشه مثل با برنج خورد هم مثل با نون مواد لازم: گوشت چرخ کرده : 300 گرم، پیاز : يك عدد بزرگ سیب زمینی: 1 عدد متوسط، رب گوجه فرنگی : 2 ق غ خوری، نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم  طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ شده رو همراه نصف پياز رنده شده و نمک و فلفل و زرد چوبه مخلوط كرده و خوب ورز میدیم .از موادگوشتی به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کرده و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا شكل خودش رو حفظ كنه. سپس پیاز رو نگینی خرد کرده و همراه زردچوبه كمي تفت ميديم بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه كرده و تفت ميديم تا رب خوشرنگ بشه، بعد كوفته ريزه ها رو داخل ظرف چيده و همراه رب سرخ ميكنيم. در اين فاصله سيب زميني رو پوست گرفته و به شكل دلخواه برش ميديم، دو ليوان آب به ظرف اضافه کرده میزاریم تا بجوش بیاد. بعد سيب زميني ها رو هم اضافه كرده،كمي نمك هم ميزنيم و اجازه ميديم تا خوب بپزه. براي چاشني ميتونيد در آخر مقداري آبغوره هم اضافه كنيد. 🖤 @dokhtaran_havva 🖤
🌸 🌸 ▫️٣ تا سيب زميني متوسط ▫️٢ تا پياز متوسط ▫️١ و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم) ▫️١/٢ پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه) ▫️١/٢ پ جعفري خورد شده ▫️١ پيمانه قارچ ▫️٢ ق.غ آرد گندم ▫️نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم 🔸اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم، بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 کاردستیو بسازین و به کوچولوهاتون هدیه بدین 😊 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🔸بادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون. نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره.براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم 🖤 @dokhtaran_havva 🖤
🌸 🌸 ▫️شیر ۴ لیوان ‌ ▫️شکر ۸ قاشق غذاخوری ‌ ▫️نشاسته پودری ۴ قاشق غذاخوری پر ‌ ▫️گلاب ۴ قاشق غذاخوری ‌ ▫️خامه صبحانه ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد ▫️زعفران دم شده غليظ مقداری ‌ 🔸ابتدا نشاسته وشکر رو در قابلمه مناسبی مخلوط کرده شیر رو آرام آرام اضافه و با همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و گلوله نداشته باشه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد وبه مخلوط شیر اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه خامه وگلابم افزوده وروی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بپزه وغليظ بشه جوش که آمد و یکی دوقل زد حرارتو خاموش کنید مواد رو نصف کنید و به نیمی زعفران اضافه و مخلوط کنید حالا از فرنی سفید به تساوی در ظرفهای سرو بریزید وچند دقیقه بزارید تا خودشو بگیره در این فاصله هرچند بار بخش زعفرانی رو هم بزنید تا رویه نبنده وکمی خنک بشه بعد فرنی زعفرانی رو به تساوی روی قسمت سفید بریزید و با هر چه دلخواهتون هست تزیین کنید دوستان با این مقدار مواد شش ظرف مثل تصویر بدست میاد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
اغلب، قدرت یک لمس، یک لبخند، یک کلمه‌ی محبت‌ آمیز، یک گوشِ شنوا، یک تعریف صادقانه یا کوچک‌ترین توجه را دستِ کم می‌گیریم! در حالی که همه‌ی این‌ها میتوانند به‌ راحتی یک زندگی را از این رو به آن رو کنند ... 🌚 شبتون زیبا ❤️ 🖤🖤🖤🖤🖤🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان 🧡💛💚💙💜❤️
🌸 🌸 😋 ▫️خرمای سیاه ۳۵۰ گرم ▫️آرد ۱ لیوان ▫️گردوی نگینی نیم لیوان ▫️پودر زنجبیل ، دارچین و هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری ▫️روغن به میزان لازم ▫️کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری 🔸خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم کره آب شده را اضافه و روی کیسه فریزر پهن می کنیم روش دوباره يك کیسه فریزر ديگه پهن می‌کنیم و با وردنه صاف می‌کنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدیکه آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش می‌کنیم و صاف می‌کنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعد از رول شدن دوباره باز کنید گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 😍😍 ویژه افطار🌙 زرده تخم مرغ 4عدد(80گرم)شکر 1/2پیمانه(75گرم).وانیل شکری 1/4ق چ.ورقه ژلاتین 4عدد.شیر 1و1/2 پیمانه(240 میلی لیتر).کاکائو 1ق س (4گرم).زعفران سائیده وحل شده در آب 1/2ق چ. طرز تهیه: زرده های تخم مرغ راباشکرووانیل هم بزنید تا سفید وکشدارشود.ورق ژلاتین راحدوددودقیقه در آب سرد حل کنید.شیر راروی حرارت قرار دهید تابه جوش آید وژلاتین روبهش اضافه کنید سریع به هم بزنید تا ورقه ژلاتین در شیر حل شود.شیر وزرده تخم مرغ رو مخلوط کنید.کرم رابه سه قسمت تقسیم کنید یک قسمت ساده .یک قسمت رازعفران زده.یک قسمت را کاکائو بزنید .سپس یک قسمت رابه دلخواه انتخاب کنید داخل لیوان بریزید وکمی داخل فریزر بگذارید تا تقریبا خودش رابگیرد بعد رنگ بعدی راریخته وهمین طور ادامه دهید تا قسمت آخر ودر یخچال قرار دهید تاکرم سفت شود. نکته.ورقه ژلاتین نباید در شیر بجوشد زیرا دراین حالت شیر بریده بریده میشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 برای جاقاشق و کارد یا نبات و مزه، سه سوته میتونی درست کنی لیوانی که استفاده کردم جنسش پلاستیکی بود، که کلا کار کم خرجی شد، میتونید بجای دستگیره کریستال، با مسوار پاپیون درست کنید و به قسمت بالا لحیم کنید. این نوارچسب رو میتونید از لوازم هنری یا خرازی یا لوازم التحریر تهیه کنید. اسپری مشکی مات تک گل استفاده کردم، بی نهایت نمایه زیبایی به کارم داد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ‍ چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید. مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تکنفره میخوام رسپی ته چین مرغ تکنفره و در مقدار کم رو بزارم که دوستان درخواست کرده بودن که بسیار برای مهمانیها و مراسم شیک و مناسبه😍 برنج یک پیمانه زرده تخم مرغ یک عدد ماست دو تا سه قاشق غذاخوری زعفران مقداری پیاز داغ مقداری سینه مرغ پخته شده نصف سینه زرشک مقداری و اما روش تهیه👇 اول برنج را به حالت آبکشی درست کرده و سپس توی ظرفی زرده تخم مرغ، ماست و زعفران و کمی نمک و کمی روغن مایع رو اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم. بعد برنج رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کرده. بعد مرغی رو که از قبل پختین رو ریش ریش کرده هم میتونین به همینصورت ساده استفاده کنین و هم میتونین با کمی کره,نمک,فلفل,و خیلی کم پودر سیر تفت بدین تا خوش عطر بشه. خوب حالا قالب مورد نظرتون رو چرب کرده بعد نیمی از مخلوط ماست و برنج رو توش ریخته و مرغ ها رو روی برنج میریزیم تا یکنواخت سطح برنج رو بپوشونه,من از کمی پیاز خلالی سرخ شده هم همیشه استفاده میکنم که طعمشو عالی میکنه و همچنین کمی زرشک تفت داده شده و بعد بقیه برنج رو ریخته و روی مرغها را با برنج کامل میپوشونیم. روی قالب رو فویل آلومینیومی کشیده چند سوراخ میزنیم روش ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸