هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
🔷محصولات و خوشمزه جات
سالم و ارگانیک 🔷
#ارسال_رایگان
🌹🌸
🍯 انواع عسل
💥انواع شیره
🎉بیسکویت های طعم دار
♦️سویق های پفی طعم دار و...
😋وقتی میشه خوشمزه جات سالم خورد چرا مضر؟
😍با یک بار خرید مشتری دائم ما میشین
👌لطفا یک سر به کانالمون بزنید 👌
https://eitaa.com/joinchat/3523477688C646f8593f5
#سیب_زمینی_انگشتی 🥖 😋
۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
۴ ق غ ارد سمولینا ریز
۴ ق غ آب
۱ ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ ۱ عدد
🔸ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
نظم دهی به کمک سبد 👌😍
این سبد هارو از پلاستیک فروشی ها تهیه کنید
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#آش_گندم
#آش
#آش_گندم رو من اینجوری درست می کنم .نخود و لوبیا چیتی رو جدا و به نسبت کمتر ماش و عدس رو جدا یک روز قبل خیس می کنم .تقریبا از صبح آش رو به قول معروف بار می زارم .بلغور گندم رو توی یک قابلمه و نخود و لوبیا رو توی یک قابلمه ی جدا می پزم بعد سه چهار ساعت اونا رو با هم قاطی می کنم .عدس و ماش رو هم می پزم و با سبزی آش داخل گندم و بقیه ی حبوبات می ریزم و به مدت تقریبا دوساعت با شعله ی کم می زارم تا جا بیفته و مرتب هم می زنم تا ته نگیره .
راز یکـ آش خوشمزه در پیاز داغ فراوونی که توش می ریزم بغیر از اونچه برای تزیین
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده جالب تزیین پیاز مناسب سفره آرایی و دیزاین غذا و سالاد پیاز هارو از وسط زیگزاگ برش بزنید از هم جدا کنید و مدتی داخل آب بندازید تا بوی اون از بین بره سپس با رنگ غذا و قلمو داخلشون رو رنگ کنید 💙💜
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
استفاده از کفش های کهنه😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#مرغ_سوخاری_آمریکایی🍗🧀😋
▫️450 گرم سینه مرغ فیله شده
▫️1/4 لیوان سس مایونز
▫️1 قاشق غذاخوری سس خردل
▫️1 حبه سیر رنده شده
▫️1/2 لیوان پودر سوخاری پانکو
▫️1/2 لیوان آرد سوخاری معمولی(آرد نان باگت)
▫️1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده
▫️1/2 قاشق چایخوری نمک
▫️1/8 قاشق چایخوری فلفل
🔸ابتدا به تکه های فیله شده ی مرغ نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید همزمان در یک کاسه سس مایونز،خردل و سیر رنده شده را کامل با هم مخلوط کنید و مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا به سس آغشته شود سپس حداقل چند ساعت و حتی بهتر است یک شب در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود
در یک بشقاب گود آرد سوخاری،آرد پا نکو،پودر پارمسان و نمک،فلفل را باهم مخلوط کرده و مرغ های مرینیت شده را در مخلوط آرد بغلتانید،سپس روی توری فر گذاشته و روی مرغ ها مقداری روغن اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا بسته به حرارت فرتون تا زمانی که دو طرف مرغ ها ترد و طلایی شود قرار دهید در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید،و با انواع سس دلخواه سرو کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #کاردستی_کودکانه
آموزش کاردستی آسون و جذاب برای بچه ها😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸