eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.9هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
ایمان داشته باش، بلند پرواز باش، رویاهای بزرگ داشته باش، به خداوند اعتماد کن، خداوند برات زندگی رو خوشگل می چینه ☺️ روزتون زیبا 🌤 🧡💛💚💙💜❤️
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
🔷محصولات و خوشمزه جات سالم و ارگانیک 🔷 🌹🌸 🍯 انواع عسل 💥انواع شیره 🎉بیسکویت های طعم دار ♦️سویق های پفی طعم دار و... 😋وقتی میشه خوشمزه جات سالم خورد چرا مضر؟ 😍با یک بار خرید مشتری دائم ما میشین 👌لطفا یک سر به کانالمون بزنید 👌 https://eitaa.com/joinchat/3523477688C646f8593f5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥖 😋 ۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده ۴ ق غ ارد سمولینا ریز ۴ ق غ آب ۱ ق غ روغن جامد نمک پاپریکا گشنیز تازه آرد سوخاری آرد تخم مرغ ۱ عدد 🔸ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 نظم دهی به کمک سبد 👌😍 این سبد هارو از پلاستیک فروشی ها تهیه کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
رو من اینجوری درست می کنم .نخود و لوبیا چیتی رو جدا و به نسبت کمتر ماش و عدس رو جدا یک روز قبل خیس می کنم .تقریبا از صبح آش رو به قول معروف بار می زارم .بلغور گندم رو توی یک قابلمه و نخود و لوبیا رو توی یک قابلمه ی جدا می پزم بعد سه چهار ساعت اونا رو با هم قاطی می کنم .عدس و ماش رو هم می پزم و با سبزی آش داخل گندم و بقیه ی حبوبات می ریزم و به مدت تقریبا دوساعت با شعله ی کم می زارم تا جا بیفته و مرتب هم می زنم تا ته نگیره . راز یکـ آش خوشمزه در پیاز داغ فراوونی که توش می ریزم بغیر از اونچه برای تزیین ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده جالب تزیین پیاز مناسب سفره آرایی و دیزاین غذا و سالاد پیاز هارو از وسط زیگزاگ برش بزنید از هم جدا کنید و مدتی داخل آب بندازید تا بوی اون از بین بره سپس با رنگ غذا و قلمو داخلشون رو رنگ کنید 💙💜 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 استفاده از کفش های کهنه😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
هـــرگـــــز هیچ روز زندگیت را سرزنش نکن روز خوب به تو شادی روز بد به تو تجربه ميدهد و بدترین روز به تو درس می‌دهد... 💚 روزتــون پــر انــرژی 💚 🧡💛💚💙💜❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗🧀😋 ▫️450 گرم سینه مرغ فیله شده ▫️1/4 لیوان سس مایونز ▫️1 قاشق غذاخوری سس خردل ▫️1 حبه سیر رنده شده ▫️1/2 لیوان پودر سوخاری پانکو ▫️1/2 لیوان آرد سوخاری معمولی(آرد نان باگت) ▫️1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده ▫️1/2 قاشق چایخوری نمک ▫️1/8 قاشق چایخوری فلفل 🔸ابتدا به تکه های فیله شده ی مرغ نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید همزمان در یک کاسه سس مایونز،خردل و سیر رنده شده را کامل با هم مخلوط کنید و مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا به سس آغشته شود سپس حداقل چند ساعت و حتی بهتر است یک شب در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود در یک بشقاب گود آرد سوخاری،آرد پا نکو،پودر پارمسان و نمک،فلفل را باهم مخلوط کرده و مرغ های مرینیت شده را در مخلوط آرد بغلتانید،سپس روی توری فر گذاشته و روی مرغ ها مقداری روغن اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا بسته به حرارت فرتون تا زمانی که دو طرف مرغ ها ترد و طلایی شود قرار دهید در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید،و با انواع سس دلخواه سرو کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 آموزش کاردستی آسون و جذاب برای بچه ها😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸