فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #رشته_پلو
#پلو_مخلوط
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه،
. 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
.
🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
.
🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
باور ڪنید
خودمان مقصریم
تا ترسهایمان را دور نریزیم
تا گرہ هاى بد را از حالمان باز نڪنیم
تا بـہ احساسهاى پوچمان یڪ سیلى محڪم نزنیم
هیچ وقت اهلش را
براى خواستن و ماندن و دوست داشتن
پیدا نمى ڪنیم
آدم ڪہ نمى تواند
هر روز قربانى حرفهاى قشنگ شود
هر ڪس براى ڪامل شدنش نیاز بـہ عمل دارد
آنقدر بـہ هم گفتیم دوستت دارم
عزیزم، جانم، نفسم
ڪـہ همـہ چیز از دهانمان افتاد
بس است دیگر
بیایید بـہ جاى فن بیان
از فن عمل استفادہ ڪنیم
شبتون زیبا ❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
شكلات رو بروش بن مارى ذوب كنيد
چوب شور،تكه هاى ميوه،شيرينى رو با چنگال توي شكلات داغ فرو كنيد وقتي بيرون اوردين توي اسمارتيز بغلتونيد😌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ طعمدار تنوری
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۳ عدد
ماست ۳ قاشق غذاخوری
رب ۱ قاشق چایخوری
کاری ۱ قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
فلفل یک سوم قاشق چایخوری
زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه)
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه دو عدد
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبه (کبه برنجی )
👩🍳مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
۵ پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی ۲۰ عدد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
هیچ اهمیتے نداره
ڪہ مردم دربارہ شما چہ فڪرے میڪنند
همیشہ لبخند بزنید و بگذرید💛
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
❣☘❣☘❣☘❣
ما اندازه نفس کشیدن
به شنیدن جملههای خوب نیازمند هستیم..!
مثل:
غصه نخور، فدای سرت،
کنارت هستم تا آخرش،
حیف این بارون که زیرش قدم نزنیم،
بپوش میام دنبالت،
چقدر بودنت زندگیمو رنگی کرده و ...😍
جمله های خوب رو از هم دریغ نکنیم ...
یادتون باشه یکی از نیازهای اصلی زندگی زناشویی نیاز عاطفی است.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل موی قلبی😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
دم اسبی دلبررررر 😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #حلوا_شیر
ارد:یک پیمانه
شیر:یک پیمانه
اب:یک پیمانه
شکر:یک پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
گلاب:یک چهارم پیمانه
عرق هل:یک قاشق غذاخوری
زعفرون دم کرده غلیظ:به مقدار لازم
ارد رو یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم داخل تابه نچسب مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره (دقت کنید اصلاااا رنگ ارد تغییر نکنه) بزارید خنک بشه ارد رو الک کنید ودوباره بریزید داخل تابه روغن مایع رو بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم هم بزنید تا گرم بشه یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه وبا لیسک یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید حالت خمیر لطیف ویکدست پیدا میکنه بیست دقیقه روی شعله ملایم مداوم هم بزنید. در این فاصله اب وشکر رو مخلوط روی حرارت بزارید تا ریز ریز قل بزنه نیاز به غلیظ شدن شربت نیست در انتها که شکر حل شد حرارت رو خاموش گلاب وهل وزعفرون رو اضافه کنید
مخلوط ارد وشیر وروغن رو هم حتما مداوم هم بزنید بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت هم زدن شربت رو کم کم (یکدفعه اضافه نکنید) در حین هم زدن اضافه کنید ومخلوط کنید حرارت رو خاموش کنید ومرتب هم بزنید کمی تابه رو گهواره کنید(تکان دادن تابه به چپ وراست) این حلوا شلتر از حلوای زعفرونی هست خیلی خوش طعم وخوش عطره
نکته؛در تمامی مراحل کار حرارت ملایم باشه حتمااا واز هم زدن مخلوط آردی غافل نشین
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #فیله_پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه
حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش جعبه کادو😊👌
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#كيك_هويج 🥮 😋
▫️تخم مرغ ۴ تا
▫️شکر ۱ پ سر خالی
▫️آرد ۲ پ
▫️هویج زنده شده ۱ پ
▫️ماست نصف پ
▫️روغن مایع یا کره ۱ پ
▫️عسل ۳ ق غ
▫️بکینگ پودر ۲ ق چ
▫️وانیل ۱ ق م
▫️دارچین ۱ ق م یا کمی بیشتر
▫️نمک ۱ پنس
▫️گردو خرد شده چند عدد
🔸هویج را رنده کردم و ریختم روی دستمال تا نم هویج ها گرفته بشد
تخم مرغ را با شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشد
ماست ،عسل و روغن را اضافه میکنیم و هویج را
بعد میکسر را خاموش میکنیم و آرد را که با بکین و نمک الک کردیم را در سه مرحله اضافه می کنیم با لیسک به آرامی و از یک جهت هم میزنیم و گردو را اضاف کنید و در قالبی که از قبل با روغن جدا کنند چرب کردیم ریخته و حدود ۳۰ دقیقه فر گازی با درجه ۱۸۰ و فر برقی با حرارت ۱۶۰ پخت میکنیم
و اما روغن جدا کننده که باعث میشد هر قالبی در برابرش نرم بشد و هیچ مایع کیکی به قالب نچسبد
کره آب شده ۳۰ گرم +روغن مایع ۳۰ گرم + آرد ۳۰ گرم هر سه را با هم در حد یک دست شدن با چنگال مخلوط میکنیم و قالب چرب کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کباب_کوبیده_مرغ_رستورانی 🍢 😋
🔸ابتدا نصف مرغ رو که یک عدد سینه و یک عدد ران هستش رو دوبار چرخ کردم (اینم اضافه کنم که ران مرغ بخاطر چربی نمیزاره کوبیده خشک بشه و حتما از ران هم استفاده کنید) و دوتا پیاز متوسط رو رنده کردم و آبش رو خوب گرفتم و به مرغ چرخ شده اضافه کردم، یک عدد تخم مرغ اضافه کردم،
دوق زعفران آب کرده، نمک، فلفل سیاه، همگی رو خوب با همدیگه مخلوط کردم که کاملا مواد چسبناک بشه و گذاشتم چند ساعتی تو یخچال مواد استراحت کنه (من مواد رو یه شب قبل درست کردم چون بهتره یه شب بمونه) و بعد داخل قالب مخصوص کوبیده شکل دادم و در تابه رژیمی با، روغن خیلی کم سرخشون کردم.
میتونید حتی به سیخ بکشید و کباب کنید و نوش جان کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید
سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه
تا تو یه کوچه بن بست شما رو
تو همون شرایط قرار بـده...
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خورشت_سیب_آلبالو
#خورشت
موادلازم:
گوشت خورشی. ۴۰۰گرم
آلبالو ۵۰۰ گرم
سیب سبز یا زرد ۲عدد
پیاز ۱عدد
زعفران ۳ق غ
نمک و. فلفل به میزان لازم
روغن ۴ق غ
زرد چوبه ۱/۳ ق چ
طرز تهیه:
.۱) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید.
۲)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
۳) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید.
۴)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود.
۵) حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید.
۶)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#سیب_زمینی_پفکی_کنجدی 🥔 😋
🔸سه عدد سیب زمینی رو میپزیم اجازه میدیم کاملا خنک بشه بعد پوست میگیریم.
با رنده ریز رنده میکنیم
یدونه تخم مرغ درشت داخلش میشکونیم به دلخواه کمی سبزیجات خشک اصافه میکنیم مث شوید. پودر پیاز. نمک و فلفل و زردچوبه کمی پودر پنیر پارمزان و کمی پودر نان. مواد را خوب مخلوط میکنیم.
تابه کوچک گودی را روی حرارت ملایم از بیست دقیقه قبل با مقداری روغن خوب داغ میکنیم.
از مواد سیب زمینی اندازه گردو برداشته و داخل دست شکل انگشتی در میاریم و داخل کنجد میغلطونیم و داخل روغن داغ میندازیم.
بعد سرخ کردن حتما روی حوله کاغذی مخصوص روغنگیری قرار بدید تا روغن اضافه خارج بشه
♦️داغ شدن روغن با حرارت ملایم وتایم طولانی باعث جذب نکردن و سریع سرخ شدن سیب زمینی میشه
♦️موقع سرخ کردن حتما حرارت متوسط رو به بالا باشه تا روغن کمتری جذب بشه
سیب زمینی حتما خنک بشه بعد رنده بشه
یکی از علتهای مهم وا رفتن کوکو سیب زمینی اینه که سیب زمینی داغ رنده میکنید و درجا سرخ میکنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #کاردستی_کودکانه
آموزش درست کردن عروسک کاغذی ☺️ 👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ساخت ست دستمال کاغذی با نمد کاربسیارزیبا😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
از بادکنک برای روکش شیشه های سُس و مربا و نوشیدنی استفاده شده و باعث شده این شیشه ها به گلدون های خوشگلی تبدیل شدند
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفید کننده #سریع و #دائمی صورت و بدن😳
با #یکبار استفاده تاثیر شگفت انگیزشو ببینین😍
#سفیدشدن_دائمی پوست با یک ماه استفاده 😱
برای خرید محصول روی لینک زیر کلیک کنید😊👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
#کپی_بنر_حرام
💗 دختران حوا 💗
سفید کننده #سریع و #دائمی صورت و بدن😳 با #یکبار استفاده تاثیر شگفت انگیزشو ببینین😍 #سفیدشدن_دائ
زیر بغلــــت سیــــاهه ؟🤢 موهات کوتاهه و دماغت پف داره؟💆🏻♀♥️
موهای پا و دستاتو با #ژیلت میزنی بیشتر میشه؟😑😰
لبات رنگ بادمجونه و دوست داری #صورتی و خوشفرم باشه؟👄👄
دیگه حسرت #موی_بلند و سفید بودن #اندامت رو نخور😍😍🚫
فقط کافیه عضو این کانال بشی😻👇🏿💦
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
دو روزه پرنسس میشی 😋 💃
مثل پیرزنا #روسری زیر گلوت گره نزنی پاشی بری #مهمونی اونا حوصلشون کمه اما تو چی😄
#باسلیقه باش یکم😎
طوری روسری تو سرت کن که همه خانما چشاشون گشاد بشه😁
بیا اینجا انواع مدل بستن شال و روسری گذاشته 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255
https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #کاردستی_کودکانه
کاردستی ساده برای کوچولوهاتون😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
ساخت جامدادی با بطری آب😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ساخت چند کاردستی جالب و کاربردی 👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸