eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بافت مو یکطرفه😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
✅خشک کردن آلو خورشتی 😋 آلو قرمز های گوشتی را شستم و دمشونا چیدم. یه قابلمه برداشتم و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه گذاشتم جوش اومد. کمی روغن به آبجوش زدم و آلو ها را داخل آبجوش ریختم و 10 دقیقه ای گذاشتم جوش خورد با حرارت کم و ابکش کردم و هم میتونید پوستشو جدا کنید ولی من نذاشتم زیاد جوش بخوره که پوستش جدا بشه. من آلوهام شیرین بود نمک بهش نزدم اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید و کامل آبش رفت توی سینی یه پارچه انداختم و گذاشتم جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع کرد. مرتب هم زیر رو رو میکردمشون.من نذاشتم زیاد خشک بشه چون برای خورشت درست نکردم برای زمستان خوردن روزانه درست کردم . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 مدل مو جذاب😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😍😍 طرز تهیه ابتدا شکلات رو به روش بن ماری آب کرده توت فرنگیها رو شسته و در انتهای آن یک سیخ چوبی قرار می دهیم و بعد اونهارو در شکلات آب شده زده و روی آن را با ترافل یا شکلات سفید تزئین می کنیم و در ظروف کاپکیک های کوچک قرار داده و آنها رو با روبان تزئین میکنیم برای این کار بهتر هست که از توت فرنگیهای بزرگ استفاده کنید . این دسر خوشمزه برای جشن تولد ها و برای عید نوروز ایده بسیار زیبا و جالبی هست ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 صندلی های رستوران ها یا تالارها رو میشه با گل های بزرگ حریر یا پارچه ای تزیین کنیم 👍🌺 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🥯 😋 🔸١٧٠گرم كره را با ٨٠گرم پودر قند با همزن كامل زده،تا سبك و نرم شود،يك عدد تخم مرغ اضاف كرده،و كمي وانيل،همزده،در آخر ٢٥٠گرم آرد الك شده اضافه كرده، مواد را داخل قيف ريخته،در سيني فر،شكوفه زده با خلال پسته تزيين كرده،براي ٢٥الي بيست دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠درجه ميگذاريم. بعد از اماده شدن و سرد شدن شيريني ها،روي يكي از انها كمي نوتلا(شكلات صبحانه)ميماليم،سپس يك شيريني ديگر روي ان قرار ميدهيم برای طعم نسکافه ای هم کافیه موادو در انتهای کار دو قسمت کنید،یک ق چ نسکافه رو با یک ق غ ابجوش مخلوط کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید میتونید میزان بیشتری نسکافه اضافه کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک و نیم کیلو گوجه دوتا پیاز یکی دوحبه سیر همه رو خورد کنید و بزارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنید.) نصف لیوان شکر، نصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد، 1ق غ نشاسته، 1ق چ نمک اول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بزارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه. پ. ن این سس رو بمدت دو ماه بلکه هم بیشتر در یخچال نگهداری کنید چیزیش نمیشه. هرچند معمولا زود تموم میشه توی خونه ما. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده ی ساخت جعبه ی فانتزی با چوب بستنی 😍😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بافت مو یکطرفه😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 اگر فنجون يا ليوان اضافه داريدكه تك شده يا دستش شكسته و مي خوايد دورش بندازيد.مي تونيد براي خودتون يه باغچه كوچيك از سبزي ها در آشپزخونتون درست كنيد. ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍧🍝😍 ساده و خیلی زیبا❤️ 💢هر رنگ ژله رو جدا درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش بریزید وقتی کاملا سرد شد، یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر اضافه کنید بریزید. و در قالب بریزید و یخچال بذارید تا ببنده. هر رنگ رو که ریختید لیوان رو با استفاده از یک تکیه گاه توی یخچال کج بذارید. وقتی نیم بند شد ژله دوم رو بریزید. و در آخر با مارشمالو تزیین کنید. ✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید. ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بدون دوخت و دوز زیر بشقابی شیک درست کنید👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍛 😋 ▫️برنج 3 پیمانه ▫️پیاز 3 عدد ▫️قارچ 350 گرم ▫️نخود فرنگی 100 گرم ▫️فلفل دلمه ای 1 عدد ▫️هویج 3 عدد ▫️خلال بادام 2 قاشق سوپخوری ▫️روغن 150 گرم ▫️نمک و فلفل سیاه مقداری ▫️زعفران دم کرده به میزان لازم 🔸 برنج را بشویید و به مدت چند ساعت خیس کنید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و کناربگذارید. در قابلمه ای کوچک نخودها را با مقداری آب بپزید. خلال بادام را در مقداری آب خیس کنید و بعد از یک ربع بیرون بیاورید. هویج را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، بعد با مقداری آب بپزید. قارچ را هم ورقه ورقه کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. فلفل دلمه ای خردشده و قارچ را در روغن تفت دهید. هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید. برنج را به روش معمول آبکش کنید، بعد به ترتیب برنج و سبزیجات تفت داده شده را لایه لایه درون قابلمه بریزیدو دم کنید.پیاز را در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و برشته شود. در انتهای پخت پلو و سبزیجات، زعفران دم کرده را روی برنج بریزید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
: ابتدا گوشت(من از گوشت گردن استفاده کردم) را با کمی روغن تفت دهید و بعد حدود ۳ برابر گوشت، پیاز خلال‌شده روی آن بریزید. کمی زعفران روی گوشت و پیاز بپاشید و به همراه چوب دارچین،درب قابلمه را ببندید تا با حرارت کم، آرام‌آرام گوشت و پیاز آب بیندازند و پخته شوند. بعد از اینکه ابش کم شد اجازه دهید گوشت و پیاز کمی سرخ بشه سپس مقداری آب داغ (من سه لیوان ریختم) روی گوشت ریخته و اجازه دهید باحرارت خیلی کم بپزد و در آخر کمی یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و زعفران و مقداری آبلیمو (بسته به ذایقه) و مقداری نمک به غذا اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.در صورت تمایل می‌توانید چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر‌کردن خوراک استفاده نمایید اما بدون این مواد نیز، چلو گوشت شما بسیار خوشمزه و مطبوع خواهد بود. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 میوه آرایی 😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده تزیین درب شیشه 😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐇🐇🐇 برای بدنش میتونید پوم پوم درست کنید یا از گلوله های پولیشی آماده استفاده کنید😇 گوش هاشم که با نمده👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍😍 قطعا همه ما توی خونه گل های مصنوعی بدون استفاده و یا حتی وایتکس داریم ، پس دست به کار بشید و وقت رو تلف نکنید😉 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍨 😋 ▫️خامه صبحانه ۲۰۰گرم ▫️پنیر خامه ای ۲۰۰گرم ▫️پودر کاکایو ۲ ق غ ▫️پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین) ▫️شیر ۳ ق غ 🔸ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. من روی مواد چیزکیکم شکلات رنده شده و فندق خورد شده ریختم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🥐 ۲تا هات داگ نیم کیلو قارچ ی فنجون ذرت یدونه فلفل دلمه ای همرو خرد کنید بریزید تو تابه و تفت بدید نمک فلفل زردچوبه اویشن بزنید اخر سر پنیر پیتزا اضافه و وقتی پنیر آب شد زیرشو خاموش کنید از مواد بزارید لای نون بپیچونید و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخشون کنید 😋 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده تزئین غذا😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 خلاقیت با شیشه های دورریز😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بافت مو با ربان 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دستور👇 دوتادونه پیاز روخلالی میکنیم وبامقداری زردچوبه واسه خوش رنگ شدنش توروغن تفت میدیم وفلفل قرمز چرخ شده روهم بهش اضافه وگوشت روهم بهمین صورت اضافه می کنیم وخوب تفت میدیم ودر ادامه غوره ودوتادونه گوجه‌فرنگی رنده شده وکمی رب گوجه ومقداری آب اضافه می کنیم یکی دوتا قل که زد نمکشو هم میزون میکنیم و میریزیم تو زودپز تاگوشتمون کاملا بپزه وخورشتمون جابیوفته وجداگانه بادمجونا وگوجه فرنگیمونو سرخ میکنیم ودرآخر به خورشتمون اضافه می کنیم تایکی دوتا قل باهم بزنن وبعد نوش جان❤ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸