eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.9هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
😋🍭 ژله رو با یک لیوان آب جوش حل و بعد از خنک شدن یک لیوان بستنی بریزید قالب های سایز کوچک رو با ژله پر کنیدو بذارید یخچال تا ببنده، ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست و مقداری از اون رو کف قالب سایز بزرگ بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه ژله های رنگی رو از قالب ها بیرون بیارید و در قالب های بزرگ روی ژله نیم بند قرار بدید و مقداری از ژله آلورا اطرافش بریزید و بذارید یخچال بعد اطرافش رو کامل از ژله آلورا پر کنید تا قالب پر بشه و بذارید یخچال ببنده ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پچ پچ خونگی تو ۳سوت 💪🏼😍😋 . تا به حال پچ پچ یا کروسان خونگی درست کردی یا خوردی ؟؟ مواد اولیه : خمیر  پیراشکی /آرد/شکلات /تخم مرغ . طرزتهیه : ۱-خمیرپیراشکی رو با آرد به مدت دو دقیقه ورز میدیم و پهن میکنیم . ۲-به شکل مثلث در میاریم و ۲تا شکلات میزاریم و رولش میکنیم 😍 . ۳-برای ترد و طلایی شدن کروسان هامون تخم مرغ زده شده روی پچ پچ میریزیم و کف ظرف رو کمی آرد میریزیم که نچسبه . ۴-به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ میزاریم. . اگر خواستید بدون فر و روی گاز درست کنید ، کف ماهیتابه رو چرب کنید و به مدت ۵۰ دقیقه روی شعله خیلی کم بزارید و در قابلمه رو ببندید 🙏 🔸این ویدیو رو برای هرکی بفرستی باید برات درست کنه و مهمونت کنه 😂✋ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقت کردی... همین الان؛ هم اکنون؛ اين لحظه؛ پير ترين سني هستي كه تا حالا بوده ای و جوان ترين سني كه تا ابد خواهي بود! پس از لحظاتت بی نهایت لذت ببر... شادی کن؛ خلاق باش؛ جسارت کن، بیشتر بخواه؛ جلو برو و به خودت مطمئن باش... و هر لحظه یادت باشد؛ هم اکنون جوان ترین سنت را داری و هر لحظه بابت این موهبت شکرگزاری کن... ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدا چقدر قشنگ میگه : وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ «حواسم هست چی تو دلت میگذره»✨ 💕🍃🌸🍃🌸 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادی که نیاز داریم برای ۳ نفر سینه یا رون مرغ ۳ عدد برنج ۳ پیمانه پیاز درشت ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد هویج ۱ عدد سیر خرد شده ۲ حبه رب ۲ قاشق زعفرون نمک فلفل سیاه تخم گشنیز پاپریکا زردچوبه آب جوش روغن یا کره ۳ قاشق نکته هایی که خیلی مهمه ۱-حتما مرغ و از شب قبل یا حداقل ۱ ساعت قبل از پخت با نمک و زعفرون مزه دار کنید ۲_حتما از آب جوش استفاده کنید که رنگ سس مات نشه ۳_زرشک و زیاد تفت ندید و روغن هم زیاد داغ نباشه ۴_برای طعم  دار شدن بهتر مرغ حتما از فلفل دلمه ای استفاده کنید اما نه زیاد که مزه ی فلفل دلمه نگیره ❤️🧡💛💚💙💜
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای پای آب.... همینقدر ساده، همینقدر دلنشین و خواستنی برای لذت از زندگی یک نگاه ساده کافیست ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید ❤️🧡💛💚💙💜
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش عطر کردن برنج بااین روش 👌👌 ❤️🧡💛💚💙💜