🌸 🌸 #کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب ۸عدد
▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
▫️گلاب یک چهارم لیوان
▫️ابلیمو یک ق غ
▫️زعفران
🔸سیب هارو پوست بگیرید قاچ کنید.
شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک بشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
برای #نظم دهی به کشوی جواهرات میتونید از فنجون های قدیمی استفاده کنید 💍💋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #نکات_خانه_داری
لوبیاسبز رو بعد از پاککردن و شستشو، بلانچ و درنهایت به اندازه مصرفم، بستهبندی میکنم.
بلانچکردن به این صورته که:
🔸️ اول قابلمه رو پر از آب میکنم و روی شعله میذارم. وقتی که آب جوش اومد، ۱ قغ نمک و نصف قچ جوششیرین بهش اضافه میکنم. بعد لوبیاسبز رو میریزم و بعد از ۳ دقیقه، ابکشش میکنم و زود داخل اب سرد میریزمش. بعد از ۵ دقیقه، ابکشش میکنم و بعد از خشکشدن، بستهبندی میکنم. .
🔹️ جوششیرین اختیاریه. من چون میخوام رنگ سبزیجاتم حفظ بشه، ازش استفاده میکنم.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃