فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی آنقدر ارزش دارد که به خاطر آن
از همه هستی خود مایه بگذاریم
تا قصری باشکوه از مهربانی
محبت ،عشق و دوستی بنا کنیم
و زندگی آنقدر بی ارزش است
که نباید به خاطر آن دلی را بیازاریم
و برای رسیدن به قله های فانی دنیا
دست به هر کاری بزنیم …
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش کنگر با مرغ
چه با گوشت قرمز چه با مرغ یکی از یکی خوشمزه تره☺
پیاز رو کمی تقت بدید تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید وباهاش تفت بدید واب بریزید ودرشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه
تو این فاصله کنگر رو تمیز وخرد کنید وبا مقداری آب بزارید تا نیم پز بشه
گوشت مرغ که نیم پز شد کنگر رو نیز اضافه کرده نمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا با شعله ملایم بپزن یکربع آخر مقداری غوره بریزد .بجای غوره میتونید کمی ریواس بزنید عااالی میشه این خورش خیلی خوشمزه حتماااامتحان کنید.
برای خورش کنگر کمی بلند برش بزنید قشنگتره
میخواید کنگر رو فریزیر کنید .تمیز کنید وخرد کرده وبزارید بپزه سپس تو آبکش بریزید تا کاملا ابش کشیده بشه عجله دارید با فشار دست ابشو بگیرید سپس بسته بندی کرده وفریزیر بزارید
اگر ابشو نگیرید تو فریزیز یخ میزنه وقتی یخ زدای بشه له میشه پس حتما ابشو بگیرید
کنگر رو خام فریزیر نزارید بعدا وقتی بزارید بپزه وا میره
موقع پخت کنگر کمی نمک بزنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای سریع و ساده
مخصوص مامانا و کارمندا
تخم مرغ؛شیر؛نمک و فلفل؛پنیرموزارلا؛سوسیس کباب شده یا سرخ شده(یا فیله مرغ خورد شده و با گوشت چرخکرده)؛پیازچه(یا فلفل دلمه ای)
برای 25دقیقه در فر در دمای 180تا 200درجه سانتیگراد بذاریدتا بپزه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#آش_گندمی
بلغور گندم یک لیوان
نخودپخته شده یک لیوان
بادمجان متوسط خردشده یک عدد
کلم قمری یک عدد
خردشده(دلخواه)
شوید خشک یک استکان
دوعدد پیاز نگینی خردشده +نمک+فلفل+زردچوبه+پودرلیموعمانی+دوقاشق رب گوجه+نصف استکان روغن که همگی راخوب مخلوط کرده درظرف درب دارگذاشته وکنارمیزاریم.
از شب قبل بلغور راخیسانده وبعد آب بلغور رادور ریخته ودرقابلمه همراه با آب جوش گذاشته باشعله کم به مدت چند ساعت تابلغورها تقریباً پخته شوند وبادمجان +کلم+نخود+شوید خشک ونمک ومواد پیاز راکه کنار گذاشته بودیم رااضافه وهمگی رامخلوط ومیزاریم همینطور باجوش کم آش ما پخته وجا بیفته واگه دیدید که آش سفت شده کم کم بهش آب جوش اضافه کنید تا آش لعاب بندازه وگاهی هم بهم بزنید تا ته نگیره چون گندم زود ته می گیره
وحرارت را ملایم کنید تا کاملامواد پخته بشه اگر ابش کشیده شد کم کم بهش ابجوش اضافه کنید اش نباید زیاد سفت بشه چون بعد سرد شدن غلیظ تر می شه
نکته........میتونید گوشت هم توی این آش اضافه کنید بعد پخت گوشت اونوریش کنید وبریزید توی آش ولی من خودم همیشه بدون گوشت درست میکنم عالی میشه
این آش باید تند باشه خوشمزگیش به همینه بسیار اش خوشمزه ای است اگر کلم یا بادمجون دوست ندارید میتونید حذف کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_زعفرانی
🥳🥳🥳🥳
موادی که لازم داریم 👇
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
وانیل : ۱/۲ قچ
شیر یا ماست : ۱ پیمانه
روغن : ۱/۲ پیمانه
آرد قنادی : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
... 💕 🌸 🍃 🍃
✍
انسان بودن زیاد سخت نیست،
کافیست مهربانی کنی.
زبانت که نیش نداشته باشد و
کسی را نرنجاند ،
همین انسانیت است!
وقتی برای همه خیر بخواهی،
همین انسانیت است!
وقتی محبت بی منت باشد،
وقتی عشق بورزی،
وقتی زیبایی اشخاص را ببینی،
وقتی خوبی هایشان را ببینی،
همین انسانیت است!... 💕 🌸 🍃 🍃
شبتون قشنگ 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#سيب_زميني_دوشس يا سيب زميني باميه اي
▫️آرد ٢ پ
▫️آب ٢پ
▫️تخم مرغ ٢ عدد
▫️کره ٢ق غ
▫️نمک 1ق چ
▫️پکینگ پودر ١ ق چ
▫️پودر سير ١ق م
▫️فلفل ١ق م
▫️سیب زمینی ٤عدد
🔸سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان .بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم بعد اب اضافه ميكنيم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ،فلفل ،پودر سير ،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_ترش_واش_یا_غورابه به سبک شهسواری
مواد لازم :
مرغ تکه ای سه عدد
سبزی مخصوص ترش واش میکس شده حدود ۴۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی سه تا چهار عدد
پیاز رنده شده یک عدد
سیر رنده شده دو حبه درشت
اب نارنج یا گوجه سبز به میزان لازم
نمک و فلفلو زردچوبه به میزان لازم
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و تو روغن سرخ میکنیم پیاز و سیر میکس شده رو با کمی روغن تفت میدیم سپس سبزی رو اضافه با هم تفت میدیم بعد پوره گوجه اضافه میشه خوب تفت میخورن نمک ودادویه اضافه میشه .مرغها رو کف قابلمه میچینیم از مواد سبزی روی مرغ میریزیم دو تا سه لیوان اب جوش اضافه میکنیم و کمی اب نارنج شعله رو کم میکنیم تا مرغ بپزه و مواد به خوردش بره و جا بیفته
بادمجان رو هم ورقه کرده و سرخ میکنیم چند تا داخل خورشت میزاریم چند تا هم نگه میداریم برای تزیین گوجه رو هم از وسط به دونیم کرده داخل روغن سرخ کرده و کنار بادمجان رو خورشت تزیین میکنیم
برنج هم کته درست کردم
بسبار خوشمزه و دلچسب 😊
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_ترکیه_ای
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان شیر
1 لیوان شیره (انگور یا توت)
2.5 لیوان شکر ( در صورت تمایل ی توانید کمتر هم بزنید ولی به نظر من کافی است
نصف استکان ارده
تمامی مواد را کاملا در یک ظرف مخلوط می کنیم. *پیمانه لیوان = 200 میلی لیتر
مواد لازم حلوا:
250 گرم کره
2.5 لیوان آرد (3 یا 3.5 لیوان هم میتوانید استفاده کنید که باعث ِ سفت تر و بهتر شدن ِ حلوا می شود)
ترجیحا یک پاکت وانیل(۱۰ گرم)
اگر بخواهید رنگش تیره تر شود، بعد از اتمام ِ مرحله ی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری کاکائو به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و به کره ی ذوب شده بیافزایید و در حرارت متوسط به صورت سریع و مداوم تفت دهید. تفت دادن ِ حلوا بستگی به نوع قابلمه و یا حرارتی که در نظر گرفته ایم دارد و حدود 20-25 دقیقه طول می کشد. در این مرحله، شربتی که حاضر کرده ایم را با ملاقه و کم کم به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس گرده ها را افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مواد را حرارت میدهیم. کاغذ روغنی را در سطح قالب فیکس کرده و حلوا را بصورت کاملا فشرده پهن می کنیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود.
این حلوا، شبیه حلوای آرد هست با این تفاوت که در یخچال خنک می شود و سفت تر از حلوای آرد و پر از گردو است. شیره ی ارده (کنجد) هم به لذیذتر شدن ِ حلوا کمک می کند. هم به عنوان دسر و هم در صبحانه قابل استفاده است. می توانید به مدت دو هفته در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید. به جای گردو می توانید از فندق و یا پسته هم استفاده کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده عالی برای دوخت دگمه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #براونی_شکلاتی
دلم خواست 😋😋😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃