#سوال_شما
سلام ببخشید من یه هدفون قرمز دارم که چرم مصنوعیه... دیروز گذاشتمش تو کیفم بعد که درش آوردم، دیدم بعضی قسمتاش سیاه شده... استون هم زدم اما نشد
یه راه حل بهم بدید لطفا
هدفون رو تازه خریدم 🙏🏻
ایده هاتونو به آیدی من بفرستید ❤️
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸🌸 #ایده_آشپزی
یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی😍😍
با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتیکه دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم
بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#حلوانذری میناپز😍
اول دو پیمانه پلوپز شکر را با دو پیمانه اب روی حرارت گذاشتم و وقتی جوش اومد یک قاشق زعفران اب شده اضافه کردم چند جوش زد شعله را خاموش کردم سپس دو پیمانه(پیمانه پلوپز) ارد نان(نان سنگک بهتره) را حدود بیست دقیقه با شعله کم تفت دادم وبعد ارد را الک کرده ودوباره روی شعله گاز گذاشتم و یک قالب پنجاه گرمی کره ویک سوم پیمانه روغن اضافه کرده و مرتب هم زده و ارد را تفت دادم تا به رنگ دلخواه برسه بعد ظرف را از روی حرارت برداشته وکم کم شربت را اضافه کرده وسریع هم زده ویک سوم لیوان گلاب وکمی پودر هل هم اضافه کرده ودوباره روی حرارت گذاشتم وشروع به هم زدن کرده تا حلوا خودش را گرفته واب ان کشیده شود بعدمرحله قنداق کردن حلوا یعنی قابلمه را در دو دست محکم نگهداریم و به طرفین حرکت داده تا حلوا جمع شود انجام دادم .
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
May 11
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم #آش_رشته ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#آش_رشته مینا پز
(برای 10 نفر )
✍ #موادلازم
سبزی آش1/5 کیلو(سبزی مخصوص آش تره، جعفری،اسفناج وگشنیز )
رشته آشی 1/5بسته
حبوبات (لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی ، نخود و عدس ) از هر کدام 1 پیمانه
پیاز 4-3 عدد
نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعناع خشک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزئین
✍ #طرزتهیه:
حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم و می گذاریم بپزد.
وقتی نخود و لوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم )
در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم.
وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد.
پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )
در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به 2 یا 3 قسمت خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد.
وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم.
روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزئین می کنیم. نکات:
در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید
برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود
در صورتی که نمیخواهید داخل آش کشک اضافه کنید کشک را در کنار آش سرو کنید بدلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️