هنر بانو آقاجانی عزیز از تهران😊
#آموزش_پست_بعد 👇
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
هنر بانو آقاجانی عزیز از تهران😊 #آموزش_پست_بعد 👇 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#آموزش_حلوا 😋
#مواد_لازم
ارد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره ۱۰۰ گرم
گلاب ربع لیوان
زعفران دم کرده ربع لیوان
عرق هل یا هل ساییده شده مقداری
#طرز_تهیه
من همه ی نسبت هارو ۳ برابر گرفتم
اول آرد رو الک کردم،تو ماهیتابه تفت دادم تا رنگ آرد تغییر کنه.مدام باید هم زد که نسوزه و تلخ نشه
بعد از اینکه کمی رنگش عوض شد نصف آرد رو برداشتم.بقیه آرد رو بیشتر تفت دادم تا پررنگ تر بشه.بعد آرد رو با روغن و کره سرخ کردم
اونم بستگی به سلیقه داره. هرچه بیشتر سرخ بشه پررنگ تر میشه
آب و شکر رو گذاشتم جوش اومد بعد زعفرون دم کرده رو اضافه کردم
آخر کار هم عرق ها و گلاب
بعد از اینکه آرد خوب سرخ شد شربت جوش رو روی آرد می ریزیم و تند تند هم میزنیم تا به لطافت دلخواه برسه.
من آرد رو نصف کرده بودم.شربت هم نصف کرد.
آخر کار ریختم تو قیف و شکوفه درست کردم.
با ۶ لیوان آرد من حدود ۴ تا دیس حلوا درست کردم
#ویژه_محرم 🏴
اجرتون با امام حسین (ع)
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#شله_زرد نذری #ویژه_محرم با آموزش های آشپزی ویژه محرم همراه ما باشید😊🌺 #آموزش_پست_بعد 👇 👇
#آموزش_آشپزی
#شله_زرد
✍مواد لازم
برنج 1 ليوان
شكر 2 ليوان
آب 6 ليوان
گلاب نصف استكان
زعفران دم شده 3/4 قاشق غذا خوري
خلال پسته 'بادام 'دارچين به ميزان لازم
✍طرز تهيه : برنج نيم دانه را پاك كرده و دو ساعتى تو اب خيس كرده
و بعد مقدار آبي كه گفته شده روي حرارت ميزاريم تا بجوشه و بعد اب برنج رو خالى كرده و به اب جوشيده اضافه تا جوش بخوره و بعد يكى 'دو جوش خوردن ميزاريم با شعله ى ملايم دو ساعتى به خوبى بپزه
برنج بايد به حدي بجوشد كه كاملا نرم شود
چنانچه برنج به حد لازم نرم شد و آب ظرف در حال تمام شدن بود بايد كمي آب به ظرف اضافه كرد 'وقتي برنجا كاملا نرم شد اول زعفران رو اضافه و مخلوط كرده و درش رو ده دقيقه ميبنديم تا خوشرنگ بشه و بعد شكر و زعفران و گلاب را اضافه مي كنيم و هم ميزنيم
خلال بادام رو هم به شله زرد مي افزاييم 'در ظرف را بسته زير حرارت را كم تا شله زرد جا بيفتد'پس از طبخ شله زرد و وقتي كمي شله زرد حرارت خود را از دست داد 'ان را در ظرف مورد نظر كشيده و با دارچين و خلال بادام و پسته تزيين كنيد
✅نكته : زعفران رو غليظ درست كنيد و هميشه قبل شكر اضافه تا خوشرنگ بشه ✅گلاب رو در اخر زده و خوب مخلوط و خاموش كنيد ✅شله زردتون قبل اينكه بهش شكر اضافه ميكنيد نبايد شل باشه ' چون با اضافه كردن شكر شله زرد شل ميشه ✅اگر شله زردتون خشك شد بعد اون ميتونيد كمى اب جوش اضافه کنید.
نوش جان 😋 😋
با آموزش های آشپزی ویژه محرم همراه ما باشید 🌺👇👇
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#کار_در_منزل
#حقوقم کفاف زندگیم رو نمیداد و تقریبا همیشه دهم ماه حقوقم تموم میشد و 20 روز باقیمانده ماه رو با #بدبختی میگذروندم😔
💢اما حالا #۵_ماه پس از ورود به کانال زیر نه تنها اوضاع خیلی بهتر شده، بلکه تونستم کار خودمو راه بندازم و به درآمد بالایی داشته باشم.
#همین_الان وارد کانال زیر بشید👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
💗 دختران حوا 💗
#کار_در_منزل #حقوقم کفاف زندگیم رو نمیداد و تقریبا همیشه دهم ماه حقوقم تموم میشد و 20 روز باقیمان
دوستانی که علاقه به کار در منزل دارن کانال دوممونو از دست ندن کلی ایده و آموزش و مشاوره میدم چون خودم یه مدت کار کردم هر سوالی هم دارید پی وی در حد توان کمک میکنم😊
💚محرم آمد، خوش بحال کسانی که💚
هم زنجیر میزنند و هم زنجیری از
پای گرفتاری باز میکنند ...
هم سینه میزنند و هم سینه ی دردمندی را
از غم و آه نجات میدهند
هم اشک میریزند و هم اشک از چهره ی
انسانی پاک میکنند ...
هم سفره می اندازند
هم نان از سفره کسی نمیبرند ...
💚آنوقت با افتخار میگویند یاحسین(ع)💚
فرارسیدن ایـام محرم
برمسلمانان تسلیت باد
شببخیر
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#حدیث
🌸 امام صادق علیهالسلام:
هرڪس در ایام عزاے جد ما #حسین (ع ) بر سر در خانہ خود #پرچم_مشڪے 🏴نصب نماید ؛
مادرم حضرٺ #زهرا 💚سلام الله علیها هرروز او و اهل خانہ را دعا مےڪند.
#دوستان ایده یا کار خوبی در مورد این ماه عزیز به فکرتون میرسه که خودتون انجام داده باشید برامون بفرستید 🙏
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
اجرتون با امام حسین 🏴
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
تزئین کباب تابه ای
کارها و ایده های خوشگلتونو ترجیحا در مورد ماه محرم برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#حلوا_شطرنجی😋
#ويژه_ماه_رمضان 🌙 مناسب نذری
#مواد_لازم
آرد سفید ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
شکر آسیاب شده ۱/۲ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
آب جوش ۵ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو به مقدار لازم
پودر زعفران به مقدار لازم
#طرز_تهیه
یک لیوان آرد تفت دادم، بعد الک کردم، صد گرم کره رو توی مایه تابه آب کردم، آردمو ریختم توش، فقط قاطی کردم، از روی شعله برداشتم، بعد نصف لیوان شکر آسیاب شده بهش اضاف کردم، یک قاشق چایخوری پودر هل، و پودر زنجفیل اضافه کردم،
بعددوقاشق گلاب، پنج قاشق غذاخوری آب جوش، مخلوط کردم، بعد بادست ورز دادم، تاخمیرم لطیف بشه، بعد خمیر به سه قسمت تقسیم کردم، یک قسمت پودر کاکائو زدم، یه قسمت هم که بیشتر هست بهش پودر زعفران زدم، قسمت سوم، همون بی رنگ،
بعد اومدم خمیر زعفرانیمو به شکل مستطیل پهن کردم نازک، اون دوتا خمیرم هم جداگونه پهن کردم، برش دادم مستطیل دراز یک سانتی، از گوشه اون خمیر مستطیل یعنی ابتدای مستطیل شروع کردم چیدم،
نکته : تمام مستطیل رو نوار نمی جینیم... فقط به اندازه پنج سانت...بقیه اون مستطیل زیر کارمون... تا میشه تا دور تا دور اون نوار ها رو بگیره.....
اول یه دونه نوار قهوه ای، بعد بی رنگ، بعد دوباره قهوه ای، بعد لایه بعد روی اون قهوه ای ها، بی رنگ گذاشتم، روی اون بی رنگه قهوه ای گذاشتم، تا سه لایه، بعد به وسیله پلاستیک زیر خمیر زرده، رو انداختم روی اون لایه ها که چیدم، یعنی دوسر مستطیل بهم برسن، و لابه لاش هم لایه هایی که چیدم باشن،بعد دوساعت گذاشتم تو فریزر، بعد در آوردم برش زدم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_دو_رنگ
#مواد_لازم
سبزی کوکو 500گرم
سیب زمینی پخته 500گرم
آرد سفید یک قاشق سر خالی
تخم مرغ 6-7عدد
زعفران 3-4قاشق
گردو ساطوری 50گرم
روغن به مقدار کافی
نمک وفلفل به مقدار کافی و زرشک به دلخواه
#طرز_تهیه
نیمی از تخم مرغ ها را درظرفی شکسته با مقداری نمک مخلوط می کنیم .سبزی را به مایع اضافه کرده اندکی هم زده آرد وگردو را اضافه نموده وکاملا مخلوط میکنیم ،درون تابه روغن ریخته وروی حرارت ملایم میگذاریم بلافاصله مایع سبزی را درون آن ریخته روی آن را صاف نموده ودرون ظرف را میگذاریم تا کوکوسبزی اندکی بپزد ،تخم مرغ ،نمک وفلفل وزعفران را در ظرف دیگر هم میزنیم وسیب زمینی ها را چرخ نموده به آن اضافه میکنیم وکاملا هم میزنیم در صورت دلخواه یک مقدار زرشک میریزیم وبعد روی کوکو سبزی بسته شده میریزیم وروی آن را صاف نموده درب ظرف را میگذاریم تا کوکوی سیب زمینی کاملا بسته شود.سپس برگردانده تا روی کوکوی سیب زمینی هم سرخ شود در ظرف تخت کشیده وبرش می دهیم از بغل کوکوی ما هر دو رنگ زرد وسبز را خواهد داشت
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
الهـی⭐
یـاورمان بـاش ⭐️
تامحتاج روزگار نباشیم⭐️
همدممان باش
تا که تنهای روزگـار نباشیم ⭐️
کنارمان بمان
تا که بی کس روزگار نباشیم⭐️
وخدایمان باش
تا بنده این روزگار نباشیم⭐️
شبتون بخیر
آرامش شب نصیبتون⭐️
◼️ @dokhtaran_havva ◼️