🌸🌸"زنــدگی را طــلاق ندهیــد.....!"
🍃 این یعنی اینکه خودتون رو از خوشیهای دنیا و زندگی محروم نکنید در مقابل مشکلات تسلیم نشوید و زانوی غم بغل نگیرید.
👈 خودتون رو دوست داشته باشید و به خودتون و خواستههاتون احترام بذارید. یادتان باشد بهترین دوست شما، تصویر ذهنیِ خوب شما از خودتان است.
👈 دیگران را دوست بدارید حتی کسانی که با شما همراه و هم عقیده نیستند. از کسی متنفر نباشید که روزگارتان رنگ تنفر نگیرد و سیاهی جذب نکند.
👈 از هیچ کس توقعی نداشته باشید که جز دلگیری پیامدی به همراه ندارد. یادتان باشد که شاید کسی هم از شما توقعی داردو شما نمیدانید!
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
❄️همرنگ سپیده و سپیدار شوید
🌸مشتاق سلام و مست دیدار شوید
❄️روشن شده چشم آسمان
🌸صبح بخیر
❄️در می زند آفتاب بیدار شوید
🌸سلام صبحتون پر امید و شاد
❄️حـال دلتـون قشنگ
🌸روزای سردتون گرم محبت
❄️زندگیتون پر از عطر و مهربانی خداوند
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#برنج_دورنگ_چرخشی
خب ابتدا کف قابلمه نچسب روغن میریزیم. فویل رو چندلایه میکنیم که محکم ایستاده قراربگیره بشکلی که میبینید. تا این دیواره ها مانع مخلوط شدن برنج ها بشه.
فویل هارو طوری بهم وصل کنید که نیفتند.
من شیش تا خونه درست کردم شما میتونید دو.سه. چهار. یا پنج خونه درست کنید. و رنگهای مختلف داخل هر کدوم از خونه ها بریزید.(هویج پلو. زعفرانی. ساده. سبزی پلو. باقالی پلو. برنج ربی و غیره..)
داخل دوتا قابلمه جداگانه برنج ساده و زعفرانی رو بصورت کته گذاشتم تا آبشون تبخیر بشه و موقع دم گذاشتن برسه.
بعد داخل هر کدوم از خونه های خالی یک قاشق از برنج ها میریزیم تا فویل محکم بایسته و نیفته . منظورم اینه خونه هارو یهو تا اخر پر نکنید. ابتدا تمام شون رو فقط یک یا دوقاشق بریزید بعد کم کم و همشون رو در سطح هم پر کنید.
قاشق قاشق پر کنید و فشاربدید و جاهای خالی و گوشه ها رو کامل و منظم پر کنید تا پلوی نهایی صاف و یکدست بشه.
حتما با قاشق فشردش کنید بعد که تمام برنج رو ریختید اروم فویل هارو یکی یکی بیرون بکشید.(دوستان فویل اصلاحرارت نمیبینه بهیچ وجه پس نگران نباشید )بعد باقاشق تمام سطح برنج رو صاف و یکدست و فشرده کنید ودم بذارید.
حواستون باشه حرارت زیاد نباشه چون قسمت سفید و زعفرانی همرنگ میشن.
قابلمه حتما نچسب باشه تا قالبی برش گردونید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#کوسن
برای ساخت این کوسن خوشگل کافیه یه کوسن مستطیل شکل معمولی بدوزین و با یه نوار پهن به شکل پاپیون درش بیارین😍
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#اوریگامی
وای انقد این کاردستی قشنگه که دلت براش غش میره 😂 حتما ببینین😁
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#_اسنک_خرما
#مواد_لازم:
خرما بدون هسته: 45عدد
پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه
کنجد: یک سوم پیمانه
کره : دو قاشق غذاخوری
دارچین : یک قاشق چایخوری
✍ #طرز_تهیه:
خرماهای بدون هسته را در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم قراردهید.
در ظرف را بگذارید تا خرماها در عین سرخ شدن در حدود یک ربع کاملا نرم و پخته شوند.
گاهگاهی زیر و روکنید تا یکنواخت تفت داده شوند. دارچین را روی ان پاشیده با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری، انها را کاملا خمیر و یکدست کنیداز روی حرارت برداشته، پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوا از ظرف جدا شوند . در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهیداین اسنک را زمانی که هنوز گرم بود بریدم اما زمانی که کاملا سرد است خیلی شارپ برش میخورد. میتوانید انها را خیلی ریزتر از حبه های قند بریده و همرا چای و حتی قهوه نوش جان کنید گرچه کره موجود در این اسنک کم است، اما نیاز به کرم در قهوه را هم برطرف میکند و همراه خوبی برای بلکه کافی است.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
یکم خلاقیت به خرج بدین و با فوم یا نمد از این عروسکهای تزیینی دوکاره برای اتاق بچه ها درست کنید 👌😍😍
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @amozesh_honary 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ببینید چقد کشوهاش مرتبه از مقسم های موجود در بازار میتونید استفاده کنید اگر نه من با نمد آموزش مقسم داده بودم داخل کانال هست درست کنید و به کشوهاتون سرو سامون بدین😊
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#اسلایس_شکلاتی😋
✍ #طرز_تهیه:
یک و نیم بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی رو با غذاساز پودر کنین، دو بسته کیک شکلاتی آماده رو هم با غذاساز به صورت پودر دربیاری.
حالا کیک ها و بيسکوئيت های پودر شده رو داخل ظرفی ریخته، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و حدود 5 قاشق غذاخوری هم شکلات صبحانه یا نوتلا بهش اضافه کنین بعلاوه یک قاشق غذاخوری کره ی نرم شده.
حالا مواد رو کاملا با هم مخلوط کنین و برای اینکه به صورت خمیر دربیاد یک استکان کوچیک هم شیر بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کرده تا خمیر جمع بشه، بعد روی سلفون مواد رو پهن کنین و با دست به صورت رول شکل بدین، یکسان و مرتب.
سپس خمیر رو یک ساعت در فریزر گذاشته و بعد با چاقو یا کارد شیار دار برش های دو سانتی بزنین.
من از کاغذ روغنی سایز کوچیک که مخصوص حلوا هست برای زیر شیرینی ها استفاده کردم و برای تزئین هم از شکلات سفید آب شده و مغز گردو.
شما میتونین از ترافل های رنگی هم برای تزئین استفاده کنین.
🔴 نکته ی مهم :
از شیر بیشتر از میزان گفته شده استفاده نکنین، اگه موادتون خمیری نشد با اضافه کردن شکلات صبحانه خمیریش کنین، چون شیر باعث شل شدن شیرینی میشه.
نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کار_در_منزل
#حقوقم کفاف زندگیم رو نمیداد و تقریبا همیشه دهم ماه حقوقم تموم میشد و 20 روز باقیمانده ماه رو با #بدبختی میگذروندم😔
💢اما حالا ۵ ماه پس از ورود به کانال زیر نه تنها اوضاع خیلی بهتر شده، بلکه تونستم کار خودمو راه بندازم و به درآمد بالایی داشته باشم.
#همین_الان وارد کانال زیر بشید👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
دوستانی که علاقه به کار در منزل دارن کانال دوممونو از دست ندن کلی ایده و آموزش و مشاوره میدم چون خودم یه مدت کار کردم هر سوالی هم دارید پی وی در حد توان کمک میکنم😊
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
مناسب زیر چادر
#ایده_های_شیکپوشی 😍
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال و روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکی_اسمارتیزی
✍ #مواد_لازم برای۲۰ نفر:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
آرد 2.5 پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
اسمارتیز به مقدار لازم
✍ #طرز_تهیه:
۱- ابتدا تخم مرغها را در ظرفی میریزیم و هم میزنیم، (من در کل مراحل فقط با چنگال هم زدم)
۲- بعد شکر رو مخلوط کرده خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجیم بشه بعد روغن را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم.
۳- بعد آرد، وانیل و بیکینگ پودر را به آرامی اضافه کرده و کم کم میریزیم.و هم میزنیم،خمیر نسبتا چسبناکی به دست میاد.
۴- مقداری از خمیر رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید. سپس کاغذ روغنی توی سینی انداخته و کمی چربش کنید.
۵- از خمیر به اندازه گردو یا بنا بر سلیقه کمی کوچکتر برداشته و گلوله کرده وتوی سینی فر بذارید،
۶- بعد اسمارتیز ها را روی آن میچینیم در فر از قبل گرم شده حدود ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط میپزیم.
🔴 #سایر_نکات
1.گلوله ها رو گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیزا رو روش فشار بدید خود شیرینی ها پهن میشن
2.برای اینکه بتوانید راحت تر گلوله درست کنید، دستتون رو خیس کنید تا خمیر به دست تون نچسبه.
3.بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه مثل کوکی ترد و خشک میشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸