eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.5هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
جاکیفی بالا فقط 23 😳👆👆 😊 با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍 این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️ http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72 http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72 همه دلبررررر😍😍😍👆👆 ارسال به سراسر کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  کیک ساده هست که دو رنگ کردم و ته قالب رو اول چرب کردم بعد دو سه ق غذاخوری کنجد ریختم و چرخوندم تا همه جا پوشیده بشه خیلیم راحت از قالب خارج میشه . برای این روش کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه هر زمان خواستید مواد کیک رو بزنید شعله رو روشن کنید و بزارید قابلمه گرم بشه . تخم مرغ : سه عدد شکر : یک پیمانه وانیل : یک چهارم ق م روغن مایع: نصف پیمانه ارد :دو پیمانه + یک چهارم پیمانه پودر کاکائو: دو ق غ شیر : دو سوم پیمانه بکینگ پودر : دو ق م تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و بیکینگ پودر رو‌سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید یه مقدار از مواد رو جدا کنید و پودر کاکائو بزنید اول مواد سفید رو داخل قالب بریزد بعد مواد شکلاتی روش و با چاقو کمی مخلوط کنید و بزارید تو قابلمه سرش رو دمکنی بزارید و بعد نیم ساعت چک کنید حدودا چهل دقیقه زمان میخواد . برای فر تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بعد چهل دقیقه چک کنید با خلال چک کنید . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😍 گیری اینم یه بازی که هم خیلی جذابه برا بچه ها و هم درست کردنش خیلی ساده برا مادرا کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ی متر تور خریدم متری ۵٠٠٠تومن دارم ی پادری میبافم ک بفروشم ٧٠هزار تومن😊 بدون اینک زمانی و پولی خرج کنم ماهی ٣میلیون یا بیشتر در میارم http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4 http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4 😍 👆👆
🌸 🌸 تکه های مرغ رو از شب قبل به سس مایونز ،ماست،یک لیوان زعفران دم کرده،نمک،آب لیمو ترش،پودر پاپریکا و فلفل سیاه نیم کوب آغشته کنید و یک پیاز رو خلالی درشت برش بزنید و با مرغ مخلوط کنید. سیب زمینی رو با پوست کامل شسته و برش بزنید و همراه با گوجه و کره و یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت،نوش جان نکته : در حین پخت چند بار با قلم روی مرغ هارو کره بزنید تا برشته بشه،نوش جان . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 نان سنتی شهر همدان آرد پانصد گرم خمیر مایه ۷گرم معادل ۲ق غ خ نمک ۶گرم معادل یک ق چ خ شکر ۴۰گرم معادل دو ق غ خ کره ۳۵گرم یا روغن مایع ۳۰گرم شیر ۳۰۰گرم تا ۳۲۰گرم معادل ۲لیوان ادویه زرد چوبه رازیانه و زیره آسیاب شده از هر کدام یک قاشق چای خوری سر پر (من فقط از زردچوبه استفاده کردم ) مواد خشک شامل آرد ، شکر، نمک و خمیر مایه رو اضافه میکنیم مواد رو باهم مخلوط کرده کره یا روغن رو هم اضافه کرده شیر و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه و ورز میکنیم تا خمیر لطیف و نرم بشه اگر خمیر نرم نشد یه مقدار کم کم آب اضافه کنید بعد خمیرو بزارید داخل یه کاسه چرب شده و روش بپوشانید و در دمای محیط یک ساعت استراحت کند و حجم خمیر دوبرابر بشه بعد خمیر رو از کاسه خارج کنید سپس سطح کار کمی روغن بزنید و چونه گیری کنید سپس با دست یا وردنه خمیر هارو باز کنید و در روغن داغ سرخ کنید هنگام سرخ کردن خمیر رو با چنگال سوراخ کنید تا وسط خمیر هم پخت بشه بعد سرخ شدن کامل از روغن خارج کرده و نوووش جاااان کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 اینم یه کاردستی جالب که میتونید تو این روزای قرنطینه بچه هاتونو سرگرم کنید 😍 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 اینم یه خلاقیت جالب که میتونید تو این روزای قرنطینه بچه هاتونو سرگرم کنید 😍 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#پیراشکی_کرمدار 😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
تخم مرغ:یک عدد آرد :حدود دو ونیم پیمانه شکر؛یک چهارم پیمانه نمک:یک ق چایخوری خمیر مایه:یک پاکت یا ده گرم(یک قاشق غذاخوری) روغن مایع؛یک چهارم پیمانه شیر ولرم؛دوسوم پیمانه یک قاشق از شکر دستور رو درشیر ولرم حل کنید وخمیر مایه رو بهش اضافه ودرب ظرف رو بزارید تا پف کنه تخم مرغ وشکر ونمک وروغن وخمیر مایه اماده رو داخل یه کاسه ریخته (من داخل کاسه همزن ریختم)ومخلوط کنید وارد رو کم کم تا جایی که یه خمیر لطیف بدست بیاد اضافه کنید وخوب ورز بدید بیش از اندازه آرد اضافه نکنید چون خمیر سفت میشه (من خودم داخل کاسه همزن وبا خمیر گیر کار رو انجام دادم)سپس خمیر رو داخل یه کاسه گود چرب شده بزارید روی ظرف رو سلفون بکشید ودر جای گرم به مدت یکساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دوبرابر بشه در این فاصله کرم پیراشکی رو اماده کنید. خمیر رو بعد استراحت پفش رو بگیرید وبا وردنه باز کنید وقالب به سایز دلخواه بزنید وخمیرای قالب زده رو روی پارچه آرد پاشی شده با فاصله بچینید وروش رو با پارچه نازک بپوشونید بعد پنج الی ده دقیقه خمیرا رو تو روغن شناور وداغ وبا شعله ملایم سرخ کنید که مغز پخت بشه شعله رو زیاد نکنید وبعد اینکه از داغی افتاد یه مقدار برش بزنید وداخلش رو با کمک قیف باکرم پر کنید برای کرم ،یک دوم پیمانه شکر ودو لیوان شیر ودوقاشق غذاخوری آرد وسه قاشق عذاخوری نشاسته رو با هم مخلوط وروی حرارت هم بزنید تا غلیظ بشه در انتها بهش یک قاشق مریاخوری کره ونوک چاقو وانیل اضافه وحرارت رو خاموش کنید وروی کرم رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید که رویه نبنده وخنک بشه من بعضی از خمیرا رو شکل دونات قالب زدم وبعد سرخ شدن با چاقو از وسط نصف کردم وبا قیف بینش کرم زدم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 کلی ایده قشنگ که با شیشه های دورریز میتونین انجام بدین😍 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸