💗 دختران حوا 💗
کانال زیبای خدای خوبم😍😍 هر روز تعدادی از آیات الهی نمایش داده میشود 🌸🌸 عضویت 👇👇 https://eitaa.com
یه کانال عالی برای بانوان مذهبی ☺️👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_توربان😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_پستهای_کانال_برای_کانالدارها_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
اینم یه ایده ی جالب برای کوچولوهای قشنگتون
ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #قلیه_بادمجان😋
مواد لازم🔻
🌸بادمجان ؛ سه یا چهار عدد
🌸گوجه؛ دوعدد
🌸پیاز ؛ یک عدد بزرگ
🌸گوشت گوسفندی ؛ ۲۵۰ گرم
🌸لوبیا چشم بلبلی؛ یک چهارم لیوان
🌸ماش؛ یک چهارم لیوان
🌸عدس ؛ یک قاشق غ خ
🌸نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
🌸رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غ خ
طرز تهیه🔻
از شب قبل حبوبات رو خیس کنید نا نفخ آن گرفته شود ،
پیازا رو نگینی خرد کنید و بزارید کمی سرخ شود ، پوست گوجه ها رو بگیرید و درشت خرد کنید ، بادمجونا رو یکی درمیون پوست کنید و حلقه حلقه کنید،
پیازا وقتی سبک شد بادمجون و گوجه رو اضافه کنید و کمی تفت ودهید ، در همین حین ادویه ها رب گوجه رو نیز اضافه کنید، گوشت و حبوبات رو هم اضافه کنید و مقداری آب برزید روش و وقتی به جوش اومد بزارید روی شعله کم تا سه ساعت خوب جا بیوفته .
بسیار عالی و خوشمزه ست و به امتحانش می ارزه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده استفاده از لامپ های سوخته ☺️👌
ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
دیوارکوب با گل های پنبه ای و شاخه درخت و بطری دورریز و... 😊👌
گل هم خیلی آسونه با نخ پنبه رو تقسیم کنید و زیرشو ببندین😘
ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده جالب با شاخه های خشک درخت و قلب های کاغذی یا نمدی☺️👌
ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #قليه_ميگو 🥘 😋
🔸يك پياز بزرگ و ريز خرد كرده و تفت ميديم و بهش سه تا سير له شده اضافه ميكنيم و بعد سبزي (گشنيز به مقدار لازم و شنبليه يك پنجم مقدار گشنيز)ميريزيم و باهم تفت ميديم تا رنگ سبزي عوض بشه (خيلي نميخواد مثل قرمه سبزي سرخ بشه ) و توو اين فاصله ميگو رو تفت ميديم و به سبزي اضافه ميكنيم بعد آب تمبر هندي( دوسوم بسته تمبر هندي رو يك ساعت توو آب گرم خيس ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم )
🔸و دو ليوان آب اضافه ميكنيم و رو حرارت زياد تا جوش بياد بعد حرارتو كم ميكنيم و تقريبا يك ساعت زمان ميخواد تا خورش جا بيافته نيم ساعت آخر ميتونيد به سليقه خودتون سيبزميني نگيني كنيد و بريزيد داخلش...(ميزان تمبر هندي رابطه مستقيم با ترشي خورش داره هرچي تمبر بيشتر باشه خورش ترش تر ميشه)
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸