فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تزیین گلدان
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش مدل مو👱🏻♀
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش كته كباب
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_با_نان_تست
۶ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری آرد برنج
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری گلاب
نصف پاکت خامه صبحانه
باهم خوب مخلوط کنین
روی حرارت ببرین و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه
بذارین کنار تا خنک بشه
دور نون های تست رو جدا کنین
کفِ ظرف مناسب، یک ردیف نون بچینین
با شیر شیرین شده، مرطوبش کنین
یک سوم از مواد کرمی رو بریزین و صاف کنین
مقداری شکلات چیپسی و گردوی خرد شده بریزین
دو ردیف دیگه همین کارو انجام بدین
سه ساعت داخل یخچال بذارین
بعد با خامه فرم گرفته شکلاتی سطح و دور کیک رو کاور کنین
با پودر نارگیل، آلبالو و خلال پسته تزیین کنین
برش بزنین
ببین چه بافت و طعم شگفت انگیزی داره
یه کیک همه چی تمومه
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خوشگل ۴ مدل برش هندوانه😍😍😍🌸🌸🌸🌸💞💞💞💞💞
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفندها رو بلدی ؟؟😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیر نان. بربری بی نظیره 😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد زیتون رستورانی درست کن
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 همه دستور این کیک کاراملی رو ازت میخوان وقتی درست کنی 😉😍
🌼 مواد لازم :
۳تا تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر یا آب
نصف لیوان روغن مایع
کمی پودر هل و پودر زعفرون(دلخواه)
۲ لیوان آرد
۱ ق م بیکینگ پودر
🌼مواد کارامل :
۱لیوان شکر
۱ ق غ کره
۲ ق غ خامه صبحانه
قسمت اول ✅🌹
❤️🧡💛💚💙💜
تخم مرغ ها ، وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه ، شیر و روغن و پودر هل و زعفران رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم . ارد و پودر بیکینگ پودر در اخر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه. کف قابلمه رو چرب و ارد پاشی میکنیم و مواد و میریزیم ، شعله پخش کن و دمکنی میزاریم و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه میزاریم با حرارت کم بپزه . سرد که شد از قابلمه در میاریم.
برای کارامل :👇🏻
شکر و میریزیم داخل تابه هم نمیزنیم تا خودش کامل حل بشه بعد از ۱۰ دقیقه کره رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگه میزاریم بمونه با شعله کم در اخر خامه رو اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم تا سس یکدست بشه .
کارامل که از حرارت افتاد میریزیم روی کیک و چند دقیقه کیک و میزاریم تو یخچال تا کارامل خودشو بگیره و تمام🥰
قسمت دوم ✅✅🌹
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای ریز خانداری 👌👌🧻
❤️🧡💛💚💙💜
اگه مدام کاراتو عقب میندازی،
باید بدونی که :
1- انجام ندادن یک کار ازت انرژی روانی بیشتری میگیره تا انجام دادنش.
2- اگه تصمیم بگیری یه کاریو فقط پنج دقیقه انجام بدی، به احتمال زیاد تا تموم شدنش ادامه میدی.
3- اگه یک کاریو زود تموم کنی، روزت پر از انرژی مثبت و انگیزه برای ادامه دادن میشه.
4- قانون پنج ثانیه رو فراموش نکن، از 1 تا 5 بشمار، سریع از جات بلند شو و کارو انجام بده.
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااین ترفند قابلمه روحی هاتو برق بنداز عالیه
ازدست نده ببین 😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️
اینم یه بافت خیلی قشنگ برای دختربچه ها که واقعا برای مهمونی و تولدا قشنگه
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کوبیده مرغ لذیذ
🔹استفاده از سیر در کوبیده مرغ
سیر کاملا قابل حذفه! اگه دوست نداشتید، حذفش کنید. معمولا ترکیب سیر و مرغ خیلی ترکیب سازگاریه و طعم خیلی خوبی به مرغ میده اما اختیاریه.
🔹زعفران در کوبیده مرغ زعفرونی
برای زعفران هم بهتره به جای آب جوش از تکه های یخ استفاده کنین. داخل قوری یا ظرف مخصوص زعفران به مقدار مورد نیازتون زعفران سابیده شده بریزین و روش تکه های یخ بریزین و اجازه بدین آب بشه. اینجوری زعفران شما هم عطر بیشتری داره و هم رنگ خیلی بهتری به کوبیده مرغ میده.
🔹ماندگاری کوبیده مرغ
بهتره که کباب مرغ رو تازه و گرم سرو کنین. اگه برای مهمونی خواستین کباب مرغ آماده کنین باید بگم که هم خیلی خوشمزست و هم خیلی به صرفه میتونین کباب ها رو از صبح شکل بدین و آماده داخل یخچال بذارین و در موقع مناسب بپزین.
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو_شیرازی
موادلازم
برنج ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
شوید نیم کیلو
ادویه پلویی به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه مقداری
آب رو جوش بیارید برنج رو که از قبل خیس کردین داخلش بریزید بهش نمک و زرد چوبه اضافه کنید وقتس نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردیم و پختیم داخل برنج بریزید و برنج رو ابکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونید مابینش پیاز داغ هم بریزید این کار رو تا اتمام برنج ادامه بدید روی برنج رو میتونید اب و روغن بدید و ۴۵ دقیقه بذارید دم بکشه
نوش جان
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند جالبیه ببین 😍😍🌸🌸🌸🌸
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش جعبه هدیه
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بند تیشرت و با این ترفند کوتاهش کن
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمرا اگه میدونستی 🤗😍👌
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #ساندویچ_مرغ_پیازچه 🌯 😋
🔸سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پاریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه .
بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه .
بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید
مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆 همبرگر بادمجان فقط 3 ماده ✨
بدون تخم مرغ، بدون آرد
عناصر برای 3 برگر:
بادمجان متوسط 1 عدد
2 قاشق غذاخوری پارمزان
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری (یا بلغور جو دوسر)
نمک
چاشنی(اختیاری)
پنیر موزارلا
آماده سازی:
بادمجان را بشویید، انتهای آن را بردارید، آن را برش دهید و سپس به مکعب برش دهید. نمک بزنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
پس از گذشت زمان لازم، آن را خیلی خوب فشار دهید و تمام آب اضافی آن را بردارید.سرخ میکنیم تا نرم شود. سپس همه مواد را با هم ترکیب کنید و به صورت همبرگر شکل میدیم و داخل آن را با پنیر پر میکنیم.
می تونیم در تابه (هر طرف حدود 5 دقیقه)، یا در فر (با تهویه، 200 درجه به مدت 15 دقیقه) یا در سرخ کن هوا (190 درجه به مدت 12 دقیقه) بپزیم!
نوش جان❤️
❤️🧡💛💚💙💜