💗 دختران حوا 💗
#روغن_زیتون_خونگی 😊👌 درخواستی شما #آموزش_پست_بعد 👇 با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما با
چگونه در خانه روغن زیتون بگیریم؟؟؟ 😍 😍 😍
زیتون تازه با کیفیت را پس از برداشت شسته و پس از جدا کردن هسته، آن را خرد یا آسیاب کنید (آسیاب کردن زیتون نتیجه بهتری به شما می دهد). زیتون های آسیاب شده را درظرفی حرارت دهید تا کم کم روغن خود را پس دهند. سپس تفاله و روغن را در صافی بریزید و با وارد کردن فشار به تفاله باقی مانده روغن آن را جدا کنید (ریختن تفاله در پارچه ای محکم و تمیز برای این کار بهتر است چون راحتر می توان به پارچه فشار آورد. فشار وارد کردن معمولا با کمک اهرم هایی انجام می شود در گذشته دو سنگ صاف روی هم کمک بیشتری به خارج شدن روغن می کرد.
نکته: در تولید روغن زیتون می توانید از زیتون های آسیب دیده استفاده کنید.
برخی برای افزایش سرعت روغن گیری مقدارکمی روغن زیتون که به آن روغن پایه می گویند به زیتون های آسیاب شده اضافه می کنند؛ برخی نیز به جای روغن کمی آب اضافه می کنند. از مواد شیمیایی نیز برای این کار می توان استفاده کرد که باعث کاهش کیفیت و عمر مفید روغن زیتون می شود.
خیلییی هم عاااالی و ساااالممم😊👌
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#روغن_کنجد_خونگی😊👌
📋طرز تهیه :
ابتدا کنجدها را در آسیاب/مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید.
سپس کنجدهای آسیاب و خرد شده را در ظرفی ریخته و خوب مالش یا ورز دهید تا روغن آنها استخراج شود. همزمان کمی آب گرم هم درون این ظرف حاوی کنجدهای آسیاب شده بریزید تا به خارج شدن روغن از کنجد کمک کند. کار ورز دادن کنجدهای آسیاب شده را تا زمانی ادامه دهید که روغن(البته به همراه کنجدهای آسیاب شده) درون ظرف شما نمایان شود.
در مرحله بعد روغن کنجد آغشته به کنجدهای خرد شده را بر روی یک صافی که روی آن دستمال کاغذی قرار داده شده است، بریزید و در زیر آن ظرفی قرار دهید تا روغن کنجد از صافی و دستمال کاغذی عبور کرده و درون ظرف بریزید و به اصطلاح روغن کنجد صاف شود. البته برای بدست آمدن روغن خالص کنجد باید کمی صبر کنید.
🎀توجه کنید که این روش برای تهیه روغن کنجد به مقدار کم در منزل پیشنهاد می شود و برای تهیه روغن کنجد به مقدار زیاد شما باید از ابزارها و روش های دیگری استفاده کنید. برای مثال می توانید کار آسیاب و ورز دادن کنجدها را توسط آسیاب های سنگی انجام دهید؛ روشی که در قدیم برای تهیه انواع روغن ها استفاده می شد🎀
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
همتوون عضو شید تا شروع کنم آموزشوووو
از این به بعد آموزش های نمدیو تو کانال زیر میذارم😊 زود بیاین از امروز شروع میکنممااا😍😍😍👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
آموزش نمد دوزی از پایه😍☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق گل وگیاهی😍
ولی گل میخری زرد و پلاسیده میشه 😢
خودت توی خونه کودطبیعی درست کن
با پوست موز ، پوست تخم مرغ وقهوه👆👆
#گل_و_گیاه
با ایده های ناب همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
💗 دختران حوا 💗
#آموزش_خمیر_عروسک_سازی😊👌 درخواستی شما #آموزش_پست_بعد 👇 👇 با آموزش های هنری زیبا و درآمدزا همراه
#آموزش_خمیر_عروسک_سازی 😊 👌
مواد لازم برای ساخت خمیر چینی یا ایتالیایی :
چسب چوب یک پیمانه
نشاسته ذرت یک پیمانه
وازلین یک قاشق غذاخوری
گلیسیرین یک قاشق غذاخوری
توی یک ظرف نشاسته ذرت و گلیسیرین و وازلین را اضافه کنید ته لیوان را با وازلین کمی چرب کنید
که چسب چوب به آن نچسبد و بعد چسب چوب را اضافه کنید و هم بزنید.
توی دستورهای متداول پخت خمیر خمیر را داخل ماهیتابه تفلون می پزند و بعد آن ماهیتابه دیگه قابل استفاده نیست
اما از اونجایی که همه ماهیتابه های من نو بودند و دلم نیومد حرومشون کنم
از یه روش دیگه استفاده کردم که خیلی بهتر از این روش بود.
توی یک ماهیتابه آب جوش ریختم و یک پلاستیک را با وازلین خوب چرب کردم
و مواد را داخل پلاستیک ریختم و اون پلاستیک را داخل یک پلاستیک دیگه قرار دادم.
مواد خمیر را داخل پلاستیک پهن کردم تا جایی که قطر خمیر به یکی دو سانت برسه و داخل آب جوش گذاشتم
بعد از دو سه دقیقه خمیر را برگردوندم تا طرف دیگرش هم بپزه و بعد از دو دقیقه خمیر را بیرون آوردم
و با دست کمی ورز دادم خمیر کاملا پخته بود اما اگر شما متوجه شدید
بعضی قسمت های خمیرتون هنوز سفت نشده اجازه بدید کامل بپزه.
بعد پلاستیک ها را باز کید و دست هاتونو با وازلین چرب کنید و خمیر را با دست ورز بدید
و داخل پلاستیکی که چرب کرده اید گذاشته در یخچال قرار دهید و بعد از چندین ساعت استفاده کنید.
#خانمااااا😍😍
آموزش عروسکشم به زودی میذارم😊😊👌
با آموزش های هنری زیبا و درآمدزا همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#احکام_تخصصی_بانوان
خانماااا همتون سریع عضو شید خیلی لازمه برا هممون خیلیامون غافلیم😔👌👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1685323780C59369e96c7
آموزش های پرطرفدار کانال دختران حوا😍
برای دریافت دستور تهیه هر خوراکی روی لینک موردنظر همان خوراکی ضربه بزنید😊
✅ #کالباس_خانگی 👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/1031
✅ #سوسیس_خانگی 👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/1717
✅ #خمیر_پیتزا 👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/1893
✅ #پنیر_پیتزا 👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/1866
✅ #پفک_خانگی👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/1982
✅ #چیپس_خانگی 👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/1811
✅ #پفیلا_خانگی👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/2401
✅ #همبرگر_خانگی👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/1611
✅ #چیز_برگر 👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/2154
✅ #شکلات_خانگی👇
https://eitaa.com/dokhtaran_havva/2488
❤️💛💚💙💜❤️💛💚💙💜
💗 دختران حوا 💗
#قیقاناخ یا همان خاگینه 😋😋 هنر بانو لیلا از سراب 😊👌 #آموزش_پست_بعد👇 با آموزش های آشپزی جذاب و خوش
#زنگ_آشپزی 🎊 🎊 😊
#قیقاناخ یا همان #خاگینه غذای دسری گرم آذربایجان، که در واقع به عنوان شیرینی هم کاربرد دارد در تبریز به دست بانوان هنرمند در اشکال مختلفی تهیه می شود.
✅در این قسمت دو نوع از رایج ترین آنها را فرا می گیریم:
#نوع_اول_قیقاناخ:
📝مواد اولیه:
گردوی ساییده شده به میزان لازم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
پودرهل به میزان لازم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
📖طرز تهیه:
ابتدا تخممرغها را با چنگال هم میزنیم، سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم.
در ماهی تابه نچسبی مقداری روغن ریخته و روی شعله میگذاریم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه میریزیم، درب آن را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا تخممرغها بپزند.
بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودر گردو تزئین میکنیم.
#نوع_دوم_قیقاناخ
📝مواد اولیه:
گل محمدی به میزان لازم
روغن به میزان لازم
ماست ۵ قاشق غذاخوری
آرد ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۵ عدد
زعفران آب شده به میزان لازم
آب ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
هل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
گردو به میزان لازم
📖طرز تهیه:
ابتدا دولیوان آب را با شکر میذارید روی حرارت تا کم کم بجوشه و شربت قوام بیاد.
زعفران را به مقدار کافی با دو تا قاشق آب دم کنید.
تخم مرغ، آرد و ماست را خوب بهم بزنید.
زعفران دم کرده را به تخم مرغ خوب همزده و یک دست شده اضافه کنید.
روغن رو توی تابه به اندازه کافی گرم کنید.
در این جا دو حالت وجود داره. اگر وقتتون زیاده و حوصلش رو دارید از مخلوطتون قاشق قاشق توی تابه بریزید و دونه دونه سرخش کنید (مثل پن کیک). ولی اگر وقت ندارید حوصله هم ندارید کل مایه رو میریزید توی تابه یه طرفش که سرخ شد مثل کوکو برش می زنید و بر میگردونید.یا برش نمی زنید و به شکل رولت درست می کنید.
بعد گل محمدی، هل سبز و دارچین رو آسیاب کنید. دو طرف خاگینه که سرخ شد، شربت قوام اومده رو روش می ریزید تا چند تا جوش بخوره.
برای سرو از ادویه ای که تهیه کردید همراه با گردوی خرد شده استفاده می کنید
نوش جان 😋
ممنونیم بانوی هنرمند 😊😍❤️
با آموزش های آشپزی جذاب و خوشمزه همراه ما باشید 😍 👇 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
#آموزش_نمددوزی
همین الان در کانال زیر توسط دختر حوا😍😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
بدوئید بیاید😁