#مرغ_کدو
اول ازهمه جوجمو با نمک وفلفل وکمی زردچوبه وپیاز ویه قاشق روغن گذاشتم باکمی آب بپزه وهم درآخرتوهمون روغنش سرخ شه کدوهامو هم سرخ کردم ودرآخر گوجه هامو وجوجمو هم گذاشتم کنارشون وکمی بهش آبغوره زدم وگذاشتم یه ۵دقیقه باحرارت ملایم به حال خودشون باشن فوق العاده میشه واقعاوقتی نازخاتون هم درکار باشه دیگه فبهاااا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ژله_ویترینی_مجلسی
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
🚦نکته:
میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
نکته. لایه اخر رو با ژله آلورا و بستنی یا شیر درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_سیب_زمینی
پنج تا سیب زمینی متوسط رو بعد از پخته وخنک شدن رنده کنین، با سه تا تخم مرغ،یک عدد پیاز رنده شده(در صورت تمایل)، دو حبه سیر رنده شده ،آویشن،زیره سیاه،فلفل قرمز،پودر سوخاری حدود دو قاشق (ولی چک کنین هم خیلی سنگین نشه هم چسبنده نشه در حدی که وقتی دستتون رو به آب سرد میزنین و از مایع برمیدارین به دست نچسبه پودر سوخاری زیاد باشه ترد و پف دار نمیشه) ،نمک
مخلوط کنید،اندازه ی گردو از مواد بردارین و تو روغن زیاد سرخ کنید ،خیلی روغن داغ نباشه سردم نباشه...
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸