💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم😍 #پیراشکی #آموزش_پست_بعد ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#پیراشکی_دانماركي کرم دار درجه یک و خوشمزه
✍ #مواد_لازم
مواد اصلی آرد (حدود 400گرم) ۲.۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آب ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ پنس
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
🌸 مواد لازم کرم پیراشکی :
شیر ۱/۵ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۱/۵ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق چای خوری
✍ #طرز_تهیه
آب را ولرم می کنیم برای به عمل آوردن خمیر مایع آب باید نه زیاد داغ و نه خنک باشد در حدی که وقتی دست میزنیم گرما را حس کنیم ولی دست نسوزد
آب و ۱ قاشق چایخوری آرد و شکر رو مخلوط می کنیم خمیر مایع را ریخته و مخلوط می کنیم یه در رو ظرف می گذاریم و ۱۰ دقیقه کناری می زاریم تا عمل بیاید (برای عمل آوردن خمیر مایع از ظرف چینی استفاده شود )
تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و شیر و روغن رو با هم خوب مخلوط کرده و وانیل راهماضافه کرده و در آخر خمیر مایع عمل امدهرا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
در مرحله بعد کم کم به مایعات آرد اضافه کرده تا حدی که خمیر به دست نچسبد میزان اردی که اضافه میشود ممکن است متغیر باشد در نهایت باید خمیر لطیفی بدست بیاید روی ظرف خمیر را پوشانده ومیگذاریم برای استراحت تا حجمخمیر دوبرابر شود
بعدخمیر را سطحی که چرب کردیم نازک پهن میکنیم خمیر به ضخامت حدودا۱سانتی متر مستطیلی به اندازه دلخواه برش بزنید کرم را داخل قیف ریخته و روی خمیر ریخته با آب کمی خمیر رو تر کرده و دوطرف خمیرا به هم میچسبانیم (آب باعث میشود دو لبه بهم بچسبد ) بعد سطح خمیررا با روغن مایع چرب کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یک بار دیگر استراحت میدهیم استراحت دوم خیلی مهم است
بعد روغن راروی گاز با حرارت ملایم گرم کنید روغن نباید داغ داغ باشد که برای اینکه روی خمیر سرخ شده ولی داخل خمیر خاممیماند
پیراشکی باید تو روغن زیاد سرخ شودزمانی که می خواهیدسرخ کنیدمداوم زیر و رو کنید تا یک دست سرخ شود
🌸 طرزتهیه کرم
همه مواد رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت گاز گذاشته تا جوش بیاید سپس حرارت رو کم کرده و مداوم هم بزنید که خوب پخته و غلیظ شود سپس استفاده میکنی.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#همسرانه
"دعوای منصفانه با همسر!!!"
🔹 هرگز الفاظ ناخوشايند يا تحقيرآميز به كار نبريد.
🔸 تنها به موضوع مورد بحث بپردازيد و مشكلات حل نشده گذشته را پيش نكشيد.
🔹 از به كار بردن عبارات قطعی مانند «تو هيچ وقت...» يا «تو هميشه...» اجتناب بورزيد.
🔸 برای حمايت از موضوع مورد بحثتان يا حمله به طرف مقابل، افراد خانواده يكديگر را به ميان نياوريد.
🔹 پيشاپيش، در استفاده از يک روش با هم توافق كنيد تا اگر يكی از شما احساس كرد نزاعتان از مهار خارج میشود، آن روش را به كار برد.
🔸 هرگز آخر شب به نزاع نپردازيد؛ زيرا در اين ساعت هر دو خستهايد و نمیتوانيد احساساتتان را مهار كنيد.
🔹 از عبارات «من...» به جای «تو...» استفاده كنيد، زيرا به طرف مقابل احساس مورد حمله واقع شدن نمیدهد و محرک نيست.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
هدایت شده از 💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم
#نان_صبحانه
✍ #مواد_لازم برای خمیر نان:
آرد نان فانتزی ۵۰۰گرم.شیر ۲۰۰گرم.ماست ۱۵۰گرم.نمک ۱۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم.روغن مایع ۵۰ گرم(من از روغن زیتون استفاده کردم)
✍ #طرز_تهیه:
آرد، نمک، شکر و مخمر با هم ترکیب کنید.ماست و روغن رو اضافه کنید.در آخر شیر را به خمیر اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید همیشه در خمیرهایی که آردشون ثابته، مایعات رو با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر از اندازه ای که در دستوره مصرف بشه.حالا میتونید خمیر رو با دستگاه یا روی سطح صاف با دست ورز بدین تا جایی که چسبندگیش از بین بره خمیر از دیواره های ظرف همزن جدا بشه و اگه تکه ای از خمیر رو با دست باز کنید صاف و یکدست باشه و بتونید اونو نازک کنید بدون اینکه پاره بشه.خمیر رو چونه بگیرید و روی سطح صاف یا داخل یه ظرف که چرب شده بذارین روش رو بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد از خمیر تکه های ۱۲۰ گرمی(این اندازه دلخواهه)جدا کنید چونه بگیرید و در سینی فر با فاصله بذارین روی سینی رو بپوشونید و اجازه بدین تا خمیر استراحت کنه و حجیم بشه بعد رومال بزنید من از سفیده تخم مرغ استفاده کردم.سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار بدین.گفته میشه نونایی که رومال دارند نیاز به رطوبت در فر نیست اما من از ظرف آب گرم در فر استفاده کردم.بافت نون فوق العاده نرم و پنبه ایه.
من این نون روبرای صبحانه درست کردم خیلی خوشمزه بود.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
#لوستر
میتونید بالاش سوراخ کوچیک بزارید و لامپ با سرپیج از داخل رد کنید میشه لوستر یا به عنوان آباژور مثل کلیپ ازش استفاده کنید.
.
برای ساختش کمی بادکنک رو چرب کنید البته من خودم معمولا چرب نمیکنم ولی بعضیا میگن موقع جدا کردن بادکنک به کاغذا میچسبه، بعد برشهای کاغذ رو مثل کلیپ چسب چوب بزنید، دو قسمت بالا و پایین بادکنک رو خالی بزارید بعد دو یا سه لایه این کارو تکرار کنید، بگذارید خشک بشه.
.
با رنگ اکرلیک یا با رنگ اسپری کل کارو رنگ کنید بزارید خشک بشه بعد چسب چوب بزنید و اکلیل روی اون قسمت بریزید 😎راحته اگر اهل خلاقیت هستین حتما انجامش بدین
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#اسنک_خرما ⛱
🔴مواد لازم🔻🥥
▫️خرما بدون هسته: 45عدد
▫️پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه
▫️کنجد: یک سوم پیمانه
▫️کره : دو قاشق غذاخوری
▫️دارچین : یک قاشق چایخوری
🔴طرز تهیه🔻🥟
🔸خرماهای بدون هسته را در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم قراردهیددر ظرف را بگذارید تا خرماها در عین سرخ شدن در حدود یک ربع کاملا نرم و پخته شوندگاهگاهی زیر و روکنید تا یکنواخت تفت داده شوند. دارچین را روی ان پاشیده با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری، انها را کاملا خمیر و یکدست کنیداز روی حرارت برداشته، پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوا از ظرف جدا شوند .
🔸در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهیداین اسنک را زمانی که هنوز گرم بود بریدم اما زمانی که کاملا سرد است خیلی شارپ برش میخورد. میتوانید انها را خیلی ریزتر از حبه های قند بریده و همرا چای و حتی قهوه نوش جان کنید.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش درست کردن گلسر برای مامانایی که دختر دارن.😍
کارای خوشگلتونو به همراه آموزش برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_مینا_خانم 😍
#حلوای_شیره_انگور
❤️خواص حلواشیره انگور:
مؤثر در شفافیت صورت،مقوی عمومی بدن، تقویت جسم و دهن، خون ساز، شادی افزا، مقوی جنسی، ضد کم خونی
✍ #مواد_لازم :
آرد گندم : ۲ پیمانه
آرد سبوس: گندم یک پیمانه
شیره انگور :یک و نیم پیمانه
گلاب: نیم استکان
پودر هل : به میزان لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن حیوانی یا ارده :سه چهارم لیوان
✍ #طرز_تهیه :
آرد گندم و سبوس را ابتدا با حرارت کم به مدت۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به رنگ دلخواه) تفت میدهیم .
سپس روغن را اضافه کرده و آرد را از روی حرارت برمیداریم و مرتب بهم میزنیم.
بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم.
سپس زعفران، هل، در خاتمه گلاب را اضافه میکنیم.
وقتی حلوا خوب پخته شود،روغن از آن جدا میشود و در اصطلاح روغن می اندازد.
♨️میتوان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد
من باقالب قلبی قالب زدم
😍👌
ممنونم مینا خانم 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_مینا_خانم 😍
#شیرینی_گردویی مینا پز
✍ #مواد_لازم:
كره: 60 گرم
پودرقند:120 گرم
زرده تخممرغ: 1 عدد
دارچین (پودرشده): یک دوم قاشق چایخوری
آرد برنج (الكشده): 100 گرم مغزگردو (پودرشده): 120 گرم مغزگردو (دونیمشده): تعدادی برای تزیین
✍ #آماده_سازی
كره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم كنید. در ظرفی پودر قند را الك كنید.
✍ #طرز_تهیه
در ظرفی، كره و پودرقند را با همزن برقی مخلوط كنید تا نرم و لطیف شود، سپس زرده تخممرغ و دارچین را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا كاملاً با یكدیگر مخلوط شوند. آرد برنج و پودرگردو را بهتدریج به مخلوط كره بیافزایید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید تا خمیر نرم و یكدستی بهدست آید. از مایه آمادهشده به اندازه گلولههای كوچكی بردارید و دردست بهشكل توپ فرم دهید، سپس یك عدد مغزگردوی دونیمشده روی آن قرار داده، كمی آن را فشار دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید (نیازی به چربكردن سینی نیست). مراحل پایانی سینی فر را 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا شیرینیها بپزند. پس از پخت، سینی را از فر خارج كرده و بگذارید 30 دقیقه در دمای محیط بماند تا شیرینیها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف موردنظر بچینید و سرو كنید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️