فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ایده ی خیلی باحال برای تزیین کیک😍🐰
درست کن و بدرخش✨
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
#آموزش_آشپزی
عاقا تا این میوه ی خوشگل هست دست از سرش بر نمیداریم .
آخه تو چقدر دلبری؟؟ 🍓🍓🍓
.. هممون برای خوشگل کردن و تزیین کیک هامون میریم سراغش....
از انواع شیک و اسموتی و دسر و ترایفل ومارمالاد و تزیین کیک و تارت گرفته تا همین مربا و شربت خوشمزه .
#مربا_توت_فرنگی
دو کیلو توت فرنگی کلاهک گرفته
دو کیلو شکر
اگر توت فرنگی شیرین باشه دو کیلو شکر کافیه ولی اگه توت فرنگی ترش باشه جا داره که بیشتر هم بزنیم.
توت های بوته ای و ریزتر بهتره .
من عطر خود توت فرنگی رو ترجیح میدم و به مربام وانیل نمیزنم.
توت فرنگی رو تمیز کنید و قسمتهای خرابش رو جدا کنید.
سپس توت فرنگی ها را شسته و بذارین تا آبش کامل بره اگر دوس داشتین نصفش کنید. حالا یه ظرف بردارین و توت فرنگی و شکر رو لایه لایه بریزن و جایی خنک یا داخل یخچال بذارین.
زمان بدین تا 24 ساعت بمونه. بعدش روی حرارت میزاریم اول کمی زیرش رو زیاد میکنیم جوش بیادو بعد زیر شعله رو کم میکنیم و در حین پخت کف روی شربت را مرتب بگیرید.تا مربا شفاف بشه فقط شعله زیاد نباشه ومواظب باشین سر نره .
برای سنجیدن قوام امدن مربایک قطره از مربا را روی بشقابی ریخته و وقتی کمی خنک شد،با انگشت اون رو بلند کنین اگر کمی چسبید و کش آمد ،مربا قوام امده است و باید زیرش را خاموش کنید.
اگر توت فرنگی ها بعد از 24 ساعت هنوز اب ننداخته بودن و خیلی شکر حل نشده مونده بود ، توت فرنگی رو ، پنج الی شش دقیقه حرارت میدیم (طبق کتاب مستطاب آشپزی )و میذارم داخل یخچال خنک بشه . بیست و چهار ساعت بمونه ( یا اینکه شب تا صبح ) سپس اقدام به پخت نهایی مربا میکنیم توت فرنگی رو بیشتر از نیم ساعت که حرارت بدیم هم رنگش تیره تر میشه و هم توت فرنگیا له میشن.
میتونین توت فرنگی ها رو جدا کنین و ابش رو قوام بیارین و در اخر به شیره مربا اضافه کنین یا اینکه کمی از توت فرنگی و شیره جدا کنین و با میزان دیگه ی اب و شکر شربت درست کنین.
معمولا شربت شکر رو دو برابر وزن میوه در نظر میگیرید
بعد از پخت مربا،اجازه میدیم تا داخل همون قابلمه سرد بشه و بعد از اون داخل شیشه خشک ،تمیز و استریل میریزم و داخل یخچال قرار میدم
کپک در اثر رطوبت و گرما به وجود میاد پس حتما توت فرنگیتون رو بعد از شستن بذارین خشک بشه و ابش در بره
شربت رو کاملا قوام بیارین و شل و نرم برندارین.
مربا رو در یخچال نگهداری کنین اگر زیاد بود مقداری مربا را فریز کنید تا یکسال تازه ی تازه میمونه
قابلمه لعابی باعث خوشرنگ شدن مربا میشه،اگر هم ندارین زیاد سخت نگیرین
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
💗 دختران حوا 💗
دعای روز اول ماه مبارک رمضان 😊 دوستان بیاید همه با هم بخونیم❤️❤️ هر کی خوند بیاد پی ویم بگه خواهش م
دوستان یعنی فقط یه نفر خونده🤔🤔
ماشاءالله خانما
احسنت به همتون
ما رو هم دعا کنید حتما😊
اسکرین شات کسایی که اومدن پی وی اعلام کردن رو تا اذان مغرب میذارم
هنوز فرصت دارید بخونید☺️
ان شا الله به همه آرزوهای قشنگتون برسین
#آموزش_آشپزی
#کوکوی_مرغ_مجلسی
🔴مواد لازم🔻
▫️سینه مرغ۱عدد
▫️پیاز ۱عدد
▫️سیب زمینی ۱عدد
▫️زرشک
▫️گردو
▫️زعفران دم کرده ۲ق غ
▫️تخم مرغ ۵عدد
▫️هویج پخته ۱عدد
▫️پکینگ پودر ۱ق م
طرز تهیه🔻🍘
🔸سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم وبا پیاز تفت داده وهویج پخته و خورد شده وسیبزمینی ابپز رنده شده وزعفران ونمک وادویه وتخم مرغ مخلوط میکنیم وته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم وروش زرشک وگردو میریزیم ودر ظرف رو با فویل میپوشونیم وتو فر ۱۸۰درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه وسرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید
🌻🌻🌻🌻🌻
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
#اندکی_تأمل
⚠️آدما رو تو عصبانیت بشناسین!
اینکه میگن «تو عصبانیت حلوا خیرات نمی کنند» همش برای توجیه کردن حرفاییه که اون موقع زدن و موقعیتشون به خطر افتاده...
⚠️آدما توی عصبانیت حرفایی رو میزنن که همیشه بهشون فکر کردن...
حرفایی که اعتقادشونه...
حرفایی که باورشون دارن...
⚠️اگر کسی حتی توی عصبانیت وسط داد و بیداداش هنوزم حرفاش بوی دوست داشتن می داد...
اون آدم از ته قلبش شما رو دوست داره!
مراقب این آدما باشین❌
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
خدایا
در اولین شب ماه رمضان
یاریمان کن تا
با دستهایمان بخشش
با زبانمان دلجویی
با نگاهمان محبت
با افکارمان سازندگی و
با یاد تو
به آرامش برسیم
شبتون در پناه خدا🌙
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
#سوپ_مناسب_برای_افطار 👍
مواد لازم :
1 قاشق غذاخوری جوی پرک
2 قاشق غذاخوری رشته فرنگی
1 قاشق غذاخوری شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری کره
3 لیوان آب
2 فنجان آب گوشت مرغ
خامه 100 گرم
مقدار کمی گوشت مرغ خرد شده پخته
و یا نان باگت خرد شده به دلخواه
مقداری شوید خرد شده
مراحل تهیه:
کره و روغن را داخل قابلمه بریزید، جوی پرک را تفت دهید (حدود 3 دقیقه)
سپس آرد را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه هم بزنید. آب، شیر و آب گوشت اضافه می کنیم و تا آرد کاملا یکدست شود. رشته فرنگی و گوشت را اضافه میکنیم تا جوش بیاید.
پس از چند دقیقه جوش آن را برای 7-8 دقیقه بجوشانیم. خامه را قبل از سرو اضافه می کنیم .
و در آخر نمک اضافه می کنیم.
اگر قوام آن خوب نباشد، می توان آب جوش، اضافه کرد.
2 قاشق روغن زیتون و یا زعفران در صورت تمایل اضافه کنید.
ماه رمضان مبارک
🌻🦋🌻🦋🌻🦋🌻🦋🌻
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش سوپ بالا👆👆
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva