#انرژی_مثبت #نیایش
🌷✨دریافت انرژی الهی✨🌷
🌸ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﺍ به ﺭﺳﻢ ﺁﻥ ﭘﺮﺳﺘﻮﻫﺎﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺗﺎ بیکران در کوچ مرا هم مست باران کن ﻣﺮﺍ هم روشنایی بخش ...الهی چون اقاقیهای بی تاب شب باران مرا بی تاب خود گردان
🌸خدایـا ﭼﻮﻥ ﺷﻘﺎﯾﻖ ﻫﺎ که از ﺷﺒﻨﻢ , ﻫﻮﺍﯼ ﻋﺸﻖ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ ﻭ ﭼﻮﻥ ﮔﻠﻬﺎﯼ ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ که ﺑﯽ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﻣﯽﻣﯿﺮﻧﺪ به ﻣﺎ ﻫﻢ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﺁﻣﻮﺯ... ﺍﻟﻬﯽ ﭼﻮﻥ ﺷﺐ ﺑﺎﺭﺍﻥ که میشوید ﭘﺮ ﻣﺮﻏﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ را , ﺑﺸﻮﯼ ﺍﺯ ﺩﻝ ، ﺑﺸﻮﯼ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻩ از پندار از گفتار ، از کردار تمام آنچه نازیباست...الهی آمین🙏🏻
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
➕هر شب به آسمان نگاه می کنم
و می اندیشم...
در این آرامش شب
چه بسیار دلها که غمگین و پر اضطرابند
خدایا
تو آرام دلشان باش
خدایا
#شبم را با یادت بخیر کن
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸صبح یعنی مصرعی با یاد تو
🌼زندگی با خنده ها ی شاد تو
🌸صبح یعنی یه بغل بوی بهار
🌼عطر گل در دامن پر چین یار
🌸صبح یعنی جام زیبای نگاه
🌼در نگاهش آسمان نازد به ماه
🌸 #سلام_صبحتون_بخیر
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
#پیراشکی با مغز شکلات😍😍
✍ مواد لازم:
پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
ارد نیم کیلو
وانیل نوک قاشق چای خوری
شیر ولرم یک دوم پیمانه
ماست سفت و شیرین یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر شش قاشق غذاخوری
🥣 طرز تهیه
:
ابتدا مایه خمیر و شیر ولرم و یک قاشق از شکر رو مخلوط و میزاریم عمل کنه. در یک کاسه ی بزرگ ماست ، تخم مرغ ، وانیل و باقی شکر رو با همزن دستی میزنیم . مایه خمیر عمل امده را اضافه و کم کم ارد را میریزیم تا خمیر نرمی داشته باشیم . خمیر را پنج دقیقه ورز میدهیم بعد روشو را پوشونده تا استراحت کنه .بسته به گرمای محیط یک تا دوساعت طول میکشه. بعد استراحت با یک دقیقه ورز دادن پف خمیر را گرفته ، از خمیر چانه های کوچیک چهل گرمی گرفته وسط چانه تکه های شکلات گذاشته دوباره گرد می کنیم و در سینی ارد پاشی شده با کمی فاصله میچینیم . دوباره روی سینی را پوشانده و نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم . بعد در روغن داغ با حرارت متوسط رو به پایین به صورت شناور سرخ میکنیم سپس در صافی میزاریم تا روغنش گرفته شه وبدلخواه روی ان پودر کاکائو یا پودر قند می پاشیم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_توربان با روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
من قبلا هر چی جعبه میوه داشتم مینداختم آشغالی تا اینکه این و دیدم الان دیگه با ی متر پارچه خوشگلشون میکنم و واسه کمد بچه ها و کابینت آشپزخونه ازشون استفاده میکنم😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
#پنکیک_صبحانه
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد قنادی یا آرد گندم : ۱ پیمانه
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
روغن : ۳ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
.
دستور تهیه :👇
تخم مرغ ، وانیل ، شکر و روغن رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه. آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و نیمی از آن را اضافه کنید و هم بزنید. نصف پیمانه شیر را اضافه و مخلوط کنید. مجدد نیم دیگر مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید و سپس نصف پیمانه شیر را به تدریج اضافه کنید و همزمان هم بزنید. ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط بزارید نیازی به چرب کردن کف ماهیتابه نیست ولی اگر باره اوله که درست میکنید بهتره کف ماهیتابه رو چرب کنید ۱/۳ پیمانه از مواد رو داخل ماهیتابه ریخته و اجازه میدیم تا حباب بزنه با لیسک ابتدا دور پنکیک و بعد وسط اون رو آزاد میکنیم و بر میگردونیم.
میتونید با عسل یا شکلات صبحونه میل کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده جالب برای گلهایی که توی آب رشد میکنن😍 کسی میتونه درست کنه؟ فوق العادست😃😃
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
به به😋😋
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
.
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
.
در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
.
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدید درست کنید
وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.
.
کتلت سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دسر_سوهان 😋
▫️زرده تخم مرغ ٣عدد
▫️آردگندم ١٠٠گرم
▫️پودرجوان گندم ٣٠گرم
▫️پودر شكر ١٠٠گرم
▫️آب سرد ٢پيمانه
▫️زعفران دوقاشق دم كرده
▫️پودر هل يك قاشق مربا خوري
▫️كره ذوب شده ١٠٠گرم
🔸ابتدا تخم مرغ كمي باهمزن هم ميزنيم بعد پودر شكر وباكره ذوب شده روبهش اضافه ميكنيم وكنار ميزاريم بعد داخل ي كاسه بزرگ دوليوان آب ميريزيم بعد آرد وجوان گندم بهش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تايك دست بشه بعد داخل تابه ميريزيم وروي حرارت ميزاريم ومرتب هم ميزنيم تا كمي غليظ بشه بعد زعفران اضافه ميكنيم ودرآخر مواد كه كنار گذاشتيم اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم و پنج دقيقه قبل اينكه آماده بشه پودر هل اضافه ميكنيم
نكات مهم -زمان آماده شد نيم ساعت.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده های #نظم خونه
از بطری های شیر برای نظم حبوبات استفاده کن ،لازم نیست پول زیادی خرج کنی 😍
🌸 @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #همسرانه
🍃 هیچ وقت با همسرتون نجنگید
هم به خاطر غرور شوهرتون و هم به خاطرحفظ شأن و منزلت خودتون
شما باید از قدرت زنانگی و سیاست خودتون استفاده کنید نه قدرت نیش زبانتون
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#فلافل
فلافل خورا دستا بالا😋🙌🙌
یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه.
سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره
یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در اینمورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره
ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#شامی_پوکه
✍️مواد لازم: گوشت چرخکرده: 350گرم ، لپه: 400 گرم، پیاز: 2 عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم، سبزی معطر شامل ترخون و مرزه خشک: 2 قاشق غذاخوری ، روغن: به میزان لازم ، تخممرغ: 2 عدد
♨️طرز تهیه: ابتدا لپه را بشویید و بپزید. آب آن را صاف و بعد دو تا سه بار چرخ کنید. پیاز را با رنده ریز، رنده کرده و آب آن را بگیرید.
گوشت چرخکرده را با لپه چرخکرده و نمک و فلفل، تخممرغ و سبزی معطر مخلوط کنید و خوب ورز دهید. روغن را در تابه ریخته و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست صاف کنید و فرم دهید و در روغن سرخ کنید. این شامی به دلیل مصرف کم روغن و مغذی بودن آن، غذای مناسبی برای #افطار و #سحر است.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✅ کیک کاکائویی تابه ای بدون فر😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ دو عدد
آرد یک لیوان
شیر نصف لیوان
شکر نصف لیوان
روغن مایع نصف فنجان
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل مقداری
🍜 طرز تهیه:
تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر رو اضافه کردم حالا روغن رو با پودر کاکائو مخلوط کردم و به مواد اضافه کردم باز هم زدم تا یکدست بشه آردو بکینگ پودر را که دو بار الک کردم به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایه کیک را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش تزیین کردم.
✔️اندازه ی تابه ۲۰ بود
✔️منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه
👈روش پخت تو فر:
ابتدا فر رو از قبل گرم کرده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .
#کیک_کاکائویی #بدون_فر
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#فرنی_زعفرانی
من اومدم با یک پست به شدت خوشطعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه
این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻
مواد لازم برای ۶ ظرف کوچک
شیر ۳ پیمانه
آرد شیرینی پزی یا گندم ۳ قغ سرصاف
شکر ۴ قغ
وانیل کمی
زعفران دم کرده ۴ قغ
گلاب ۳ قغ
پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه
خامه اگر دوست داشتید ۲ قغ
پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین
کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن
داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین
هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه
درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه
تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بورس_انواع_لوازم_لوکس_آشپزخانه😊
قول میدم قیمتاشو ببینی شوکه میشی 🙊
ایتارو با قیمتاش ترکونده😁😂😂
با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍
این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
همه دلبررررر😍😍😍👆👆
#مورد_تایید👌
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﻭﺭﻕ ﺑﺰﻥ،
ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ ﭼﺎﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ شڪرانه ﻧﻔﺲ ﮐﺸﯿﺪﻧﺖ ﺑﻨﻮﺵ.
ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺯﻧﺪگے ﺭﺍ ﺩﺳﺖ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ.
پایان آدمیزاد نه رفتن یار است
نه تنهایے،
آدمے آن هنگام تمام مے شود ڪه دلش پیر شود
روزتون زیبا❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#های_بای_بدون_فر
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)
پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)
نشاسته ذرت۳ ق غ
کره ۱۵۰ گرم
پودرکاکائو۱ ق غ
وانیل ۱چهارم ق چ
بکینگ پودر ۱ چهارم ق چ
تخم مرغ ۱عدد
شکلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده رو با همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنید کف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.
داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
بطری های بلااستفاده و رنگ کن و خوشگلشون کن اون قسمتها که خود شیشه هست چسب نواری زدن و قسمت های باقی مونده رو رنگ کردن و در آخر چسبهارو کندن اینجوری شده😍
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#شامی_لپه 🍘 😋
غذای پرکاربرد ماه رمضون
▫️گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
▫️لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
▫️سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد
▫️پیاز متوسط ۱ عدد
▫️سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
▫️نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم
🔸 لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم.
♦️با این مقدار بیست تا شامی درست شد.
♦️میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
نظم ابزار آشپزخانه👇🏻
پنج راه برای نظم دادن به کفگیر و ملاقه و دیگر وسایل آشپزخانه:
❤️میتوانید آنهارا به گیره هایی که به دیوار نصب است آویز کنید
❤️از استندهای مخصوص کفگیروملاقه استفاده کنید
❤️از جداکننده ها و باکس هایی که مناسب کشو است استفاده کنید
❤️میتوانید از سبد دراندازه مختلف استفاده کنید
❤️ از یک گلدان یا پارچ آب استفاده کنید
از ایده های نظم خونتون برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت #کاردستی
تو این روزای قرنطینه با این کاردستی ها کوچولوهاتونو سرگرم کنید😍
میتونید عکس کوچولوهای خوشگلتونو با کاردستی هایی که تو کانال آموزش داده میشه برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کراکت_سیب_زمینی_پنیری
سیب زمینی پخته رو همراه با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و نوک قاشق چایخوری حریره سیر و یک قاشق پر پنیر خامه ای وکمی زعفران و دو عدد زرده تخم مرغ له کردم جعفری نداشتم میتونید ی کمی جعفری ریز شده هم بریزید.
به سفیده تخم مرغ فلفل سیاه و پاپریکا و زعفرون به مقدار کم زدمو سفیده رو با چنگال زدم تا از حالت لختگی در اومد
از مواد سیب زمینی به اندازه گردو برداشتم و به صورت گرد باز کردم و ی کمی پنیر پیتزا وسطش گذاشتم و به دو شکلی که تو عکس میبینیم آماده کردم
بعد تو آرد سفید بعد تو سفیده زده شده و در آخر تو پودر سوخاری پانکو غلطوندم تو ظرف چیدم و روش سلفن کشیدم و حدود یکساعت تو یخچال استراحت دادم و بعد تو روغن با شعله متوسط سرخش کردم. چون مواد پخته شد فقط نیت سرخ شدنه. رو دستمال اشپزخونه گذاشتم روغن اضافیش گرفته و سرو کردم. سس کنار کراکت ها فلفل قرمز تند که خودم آسیاب کردم
تند تند🌶🌶🌶
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت #کاردستی
تو این روزای قرنطینه با این کاردستی ها کوچولوهاتونو سرگرم کنید😍
میتونید عکس کوچولوهای خوشگلتونو با کاردستی هایی که تو کانال آموزش داده میشه برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
شیرینی آردی بدون فر
✍ #مواد_لازم:
زرده تخم مرغ یک عدد
وانيل نصف ق چ
کره یا روغن جامد صد و هشتاد گرم( ک بهتره از روغن جامد استفاده شه . تقریبا یک لیوان سر خالی میشه. لیوان دسته دار فرانسوی)
پودر قند نود گرم ( نصف لیوان)
پودر بادام دو ق غ( من نریختم )
آرد سفید ( مخصوص کیک و شیرینی حدود سیصد گرم ( تقریبا دو لیوان )
بيكينگ پودر یک ق چ
#طرزتهيه :
ابتدا كره یا روغن و پودر قند را با همزن خوب زده تا سفيد بشه بعد زرده تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده خوب همزده بعد نم سپس پودر بادام را ریخته و کمی هم بزنید.بعد از این مرحله دیگه نیازی ب همزن نداریم. وبعد بيكينگ پودر و آرد الك شده را كم كم اضافه كرده تا خمير لطيفي بدست بيايد بعد نيم ساعت در يخچال استراحت داده بعد از یخچال خارج کرده می توانید قالب بزنید یا در دست گرد کرده داخل سینی فر گذاشته کمی پودر پسته برای تزیین بزنید و در فر بزارید.
من قبل از اینکه ارد رو ب مواد اضافه کنم مواد رو نصف کردم و به یکی یک ق غ پودر کاکاوو و به یکی دیگه چند قطره رنگ خوراکی زرد زدم(میشه به جاش فقط از یک ق غ زعفران دم کرده غلیظ استفاده کرد) و هم زدم حالا هر دو مواد تا جایی که خمیر لطیف و نچسبی بما بده ارد بزنید . شاید تمام اردها مصرف شه شاید یک تا دو ق غ از ارد اضاف بیاد..
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت #کاردستی
آخه ببینید این جامدادی چقده قشنگه😍😍😍 ببینید چه چیزایی براتون پیدا میکنم آخه 🙈 قدرمو بدونید آموزشش هم پست بعد میذارم براتون جیگرای من😁
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت #کاردستی آخه ببینید این جامدادی چقده قشنگه😍😍😍 ببینید چه چیزایی براتون پیدا میکنم
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
اینم آموزشش😍 حتما درست کنید و برام بفرستین ذوق کنم😁
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸