#حلوا 3 آرد😋
✍مواد لازم:
آرد سفید 1پیمانه
آرد برنج 1پیمانه
آرد نخودچی 1/2پیمانه
شکر 2/5 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
روغن مایع 1.1/4پیمانه (نصف کره نصف روغن مایع ریختم)
هل و زعفران به مقدار لازم
🥣طرز تهیه :
شکر و آب و هل و زعفران و گلاب رو ی حرارت میذاریم تا شیره آماده شود، کنار گذاشته . روغن را در تابه ریخته یه کم که گرم شد آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد و ب رنگ دلخواه برسد بعد به ترتیب آرد برنج و آرد نخودچی را می ریزیم و تفت می دهیم از روی حرارت برداشته شیره را کم کم اضافه می کنیم و خوب هم زده و دوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود و از قابلمه جدا شود حلوا آماده اس .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_آشپزی
کیک بدون فر😍
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
کیک بیسکویت بدون فر😍😍
✍ موادلازم:
بیسکویت800گرم
گردو 100گرم
کره 150 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکاو 60 گرم
آب 240 میل
خامه120 گرم
شکلات 120 گرم
🍜 طرزتهیه :
ابتدا بیسکویتها رو نگینی خرد کرده
گردو رو کمی تفت داده و به بیسکویتها اضافه کرده. پودر کاکاو وشکر رو مخلوط کرده وآب وکره رو اضافه کرده روی حرارت گذاشته می گذاریم تا 7.8 دقیقه روی شعله بخوشد تا حجم آن کم شود بعد از روی شعله برداشته کنار کذاشته تا کمی خنک شودبعد روی بیسکویتها ریخته وهم زده تا کاملا مخلوط شود و در قالب کمربندی ریخته .روی آن رو صاف کرده وبه مدت یک ساعت در یخچال قرار داده .برای روی کیک
خامه رو باکمی شیر مخلوط کرده روی حرارت کذاشته کمی که گرم شد روی شکلات ریخته .چند لحظه صبر کرده وهم می زنیم تا با هم خوب مخلوط شود وروی کیک ریخته .وبرای تزیین از گردوی بو داده استفاده کرده.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ساخت_فر
آموزش ساخت فر در خانه😊👌
یک قابلمه بزرگ احتیاج دارید که گود هم باشه. جنسش هم ترجیحا روحی (رویی) باشه.
دوتا آجر آب نخورده دست اول (خام ) بله آجر از اونهایی که بناها باهاش خونه میساختند!
قبل از هرچیز قالب کیک تان را روی آجرها تو ی قابلمه اندازه کنید ببینید زیرش صاف هست یا ببینید درب قابلمه بسته میشه یا نه با وجود آجر و قالب درب محکم میشه.
بعد مقداری فویل احتیاج داریم تا آجرها را داخلش بپیچیم فویلها را صاف به دور آجر کشیده و مراقب باشید جای بازی نمونه که کیک آلوده بشه.
بعد که تمام نکات ایمنی را خوب رعایت کردید. زیر ظرف را روشن کنید. ولی نباید زیرش زیاد باشه. در حد متوسط وقتی خوب داغ شد که من معمولا نیم ساعت اول را شعله را زیاد میکنم که ظرف و سنگهای فویل کشیده خوب داغ شوند.
سپس مواد کیک تان را آماده کنید و در قالب بریزید. بعد درب قابلمه را میتونید باز کنید . قالب را بگذارید و سریع درب را ببندید. بعد از 45 الی 50 دقیقه درب فر دستی را بر میداری یه نگاهی میکنی. ته چوب کبریت را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به چوب کبریت چسبیده بود یعنی هنوز کیک شما مدت زمانی بیشتر میخواد پس درب فر را میبندید تا ده دقیقه دیگر واما اگر مواد به چوب کبریت نچسبید یعنی شما موفق شدید در عرض 45 دقیقه یک کیک خوب و پوکی تحویل بگیرید.
نکته برای پخت کیک بدون فر
✅آجرها را صاف بچینید تو قابلمه که وقتی حسابی داغ شد کارتون چند برابر نشه و اینکه قالب رو میخواهید بزارید روش باید تراز باشه که کیک یکوری نشه.
✅باید قابلمه ای انتخاب کنید که درب مناسبی داشته باشه و کاملا کیپ شه.
✅در قابلمه رو در طول پخت کیک بر ندارید تا هوا نکشه و پف کیک شما نخوابه.
✅ به جای آجر میتونید از شن یا ماسه هم استفاده کنید به این صورت که یک سوم قابلمه را از شن یا ماسه پر کنید و سپس قالب کیک روی شن و ماسه قرار میگیرد و درب قابلمه بسته میشود.
خانماااا ببینید چقد بفکرتونممم😍😍
به کمک هم همه چیو خونگی میکنیم💪💪💪☺️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکومخصوص #سبزیجات #برای_افطار😋😋
✍ #موادلازم
بادمجان .....۱عددبزرگ
کدو.......۱عدد متوسط
فلفل دلمه.......۱عدد
قارچ.......۲۵۰ گرم
ذرت........۱ استکان کوچک
سیب زمینی.....۱عدد
پیاز.....۱عدد
تخم مرغ.......۳الی ۴ عدد
آردگندم.......۳ ق غ
آرد نخود......۲ ق غ
نمک.زردچوبه.فلفل سیاه. پودر سیر.پودر آویشن.به مقدار لازم
✍ #طرزتهیه
قارچ را ریز کرده درماهی تابه داغ بدون روغن ریخته تا آبش تبخیر شود واجازه دهید سرد شود.کدو.بادمجان.سیب زمینی.فلفل دلمه.پیاز رابا رنده درشت رنده کرده وبا تمام مواد مخلوط کنید ودر ماهیتابه سرخ کرده ونوش جان کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دسر_زعفرونی
ابتدا ۴ لیوان شیر + ۸ ق غ شکر+ ۱۰ ق غ نشاسته آسیاب شده را با هم مخلوط کنید بعد روی حرارت بزارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه . بعد ۲ ق غ گلاب و زعفران اضافه کنید از روی حرارت بردارید ودر ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
جاکیفی بالا فقط 23 😳👆👆
#بورس_انواع_لوازم_لوکس 😊
با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍
این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
همه دلبررررر😍😍😍👆👆
ارسال به سراسر کشور
🌸 🌸 #آش_سبزی_شیرازی یا آش گوشت
✍ #موادلازم
برنج نیم کیلو که حتما از نوع برنج عطری نیم دون و از نوع ایرانی باشه
نخود۳۰۰ گرم یاکمتر
عدس هم۲۰۰گرم
لوبیاقرمز۳۰۰گرم
سبزی تره ۱کیلو
ترخون خشک برای این مقدارنصف لیوان استفاده کردم
گوشت هرچی بیشتربه قول ما بوشهریا ، خَشتر😜
😂😂
✍ #طرزتهیه
برنج رواز قبل خیس میکنیم میزاریم تا بپزه و شفته بشه خوب باز بشه
تقریبا یه دوساعتی باید زمان بزاریم باشعله کم خوب بپزه
بعد میکس میکنیم
تره خورد شده به اندازه بند انگشت باشه رواضافه میکنیم میزاریم توش خوب له بشه وبپزه بعد لوبیا رو اضافه میکنیم من لوبیامو میکس میکنم بعد بهش اضافه میکنم
بعداز چندقیقه بقیه حبوبات هارواضافه میکنیم برا اینکه رنگ آشمون خوشرنگ بشه یه کم سبزی قرمه توفریزر که داریم روبهش اضافه میکنیم
گوشتمونم که پختیم اول ریش ریش میکنیم بعد اضافه میکنیم
جدا پیاز نه زیاد۲-۳عدد پیاز متوسط نگینی خوردشده سرخ میکنیم زدچوبه بهش میزنیم برارنگ آشمون بهش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم
حالا آخر سربهش ترخون اضافه میکنیم
میزاریم باشعله کم دم بکشه
❤️ نکته
آب گوشتمون روتوآش استفاده میکنیم
تاهرجاهم دیدیم که آشمون میخواد سفت دربیاد آب جوش اضافه میکنیم
خودمون باید حواسمون باشه براغلظت
آشمون نه سفت باشه نه خیلی آبکی .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کتلت #افطاری
✍ #موادلازم
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
✍ #طرزتهیه
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. بقیه مواد و اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
☠⚠☠ در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدید درست کنید
وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.
شامی های سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دیگچه_زعفرانی
✍ #موادلازم:
شیر ۱لیتر
برنج ایرانی ۱پیمانه
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ الی ۱/۵ پیمانه
خامه صبحانه نصف بسته (در صورت تمایل)
آب ۲پیمانه
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
پودر و یا عرق هل کمی
گلاب یک چهارم پیمانه
✍ #طرزتهیه:
ابتدا برنج رو شسته و همراه با دو پیمانه آب میگذاریم تا بجوشد و کاملا نرم شود بعد که آب کم شد شیر رو اضافه می کنیم و زعفران رو، سپس هم میزنیم تا شیر به جوش بیاد و سر نرود، بعد از حدود یک ساعت که با شعله ملایم کامل برنج نرم شد و غلیظ شد، شکر رو اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت با شعله خیلی کم میذاریم جا بیفته در نهایت کره و نصف بسته خامه رو اضافه می کنیم هم میزنیم و مجدد نیم ساعت میپزد در آخر که به غلظت مورد نظر رسید هل و گلاب رو اضافه کرده و مجدد کمی زمان میدهیم تا جا بیفته و درب ظرف رو می گذاریم، در نهایت در ظرف پیرکس ریخته و میگذاریم کاملا در دمای اتاق خنک شود و سپس برای حدود ۳_۴ ساعت در یخچال گذاشته و سپس در ظرف مورد نظر سرو میکنیم. نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دونات_شکم_پر
✍ #موادلازم
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ذوب شده ۲۵ گرم
وانیل کمی
خمیر مایه نصف ق غ
شکر ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر )
✍ #طرزتهیه
همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
ما را در این لحظات ناب بندگی 🙏
از دعای خیرتون محروم نفرماييد 🙏
طاعات و عبادات شما قبول حق 🙏
در حق هم دعا کنیم❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
♥️☘همونطور که بافتنِ مو
یه کارِ مَردونَست
بستن و باز کردن
دکمه های
پیراهنِ مَردونه
♥️☘هم یه کار زَنونَست😌
#شبتون_عاشقانه😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوکو_قارچ
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تا آبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده، ۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده. قارچ تفت خورده، ۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم جاتون سبز
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کیک_کاکائویی_قابلمه_ای
✍ #موادلازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان فرانسوی
وانیل کمی
روغن ۱/۳ لیوان
شیر ۲/۳ لیوان
آرد ۱/۵ لیوان
بکینگ پودر ۱ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
✍ #طرزتهیه
سفیده تخم مرغ بزنید تا سفید و پوک بشه
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را زده تا کرمی شود حدود ۳ تا ۴ دقیقه با همزن سپس شیر و روغن و در نهایت ارد الک شده و سفیده تخم مرغ کاکائو و بگین پودر طی ۳ مرحله اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. از قبل شعله پخش کن را داغ کرده قابلمه چرب کنید و مواد کیک را بریزید و روی شعله پخش کن گذاشته و دمکنی و درب قابلمه و بعد یک وزنه سنگین مثل هاون سپس حرارت را کم کنید مثل دمکردن برنج. حدود یک ساعت زمان می بره بعد این مدت با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید پخته شده
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🔷#اسنک_خوشمزه_خونگی
#فست_فود
#لقمه
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت دادم تا نرم بشه و کمی تغییر رنگ بده و بعد گوشت ( 200 تا 300 گرم ) رو اضافه کردم و خوب تفت دادم فلفل دلمه ای نگینی خورد شده 1 عدد متوسط رو هم اضافه کردم و نمك و فلفل و اویشن و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه کردم . 300 گرم قارچ نگینی شده و در ظرفی جدا با کمی ابلیمو در روغن تفت دادم و به مخلوط گوشتي اضافه کردم و با حرارت ملایم خوب مخلوط کردم اگه دوست داشتین میتونید 1 ق رب گوجه هم بزنید و شعله رو خاموش کردم نان های مینی همبرگر را باز كردم خمير داخلش رو جدا کردم و با مواد گوشتي آنها را پر کردم و پنیر پیتزا رنده شده روي مواد گذاشتم و نان ها را چند دقيقه در ساندويچ ساز قرار دادم . مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #کباب_تابه_ای با سبزیجات
مواد لارم ؛
600 گرم گوشت چرخ شده شده
1 عدد تخم مرغ
3-4 تکه خرده نان باگت خشک
1 عدد پیاز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری زیره سبز
2 قاشق غذاخوری بادمجان ( می توانید کباب کنید)
1 عدد پیاز
5-6 عدد فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگی 3-4 گرم
جعفری
روغن زیتون
.
2 عدد گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سایر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید و با روغن تفت دهید . مخلوط بادمجان کباب یا سرخ شده را ساطوری کنید تا ریز شود به باقی مواد اضافه کنید و کف ظرف فر بریزید و کبابها را بر روی آنها بگذارید و نیز تکه های گوجه فرنگی را بین انها و در 20 دقیقه در دمای 200 درجه از پیش گرم شده داخل فر بگذارید، کبابها را در ابتدا 15 دقیقه قبل از اینکه داخل فر بگذارید سرخ کنید.
نوش جان"
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🍴
🔸سه دليل وا رفتن كوكو👇🏻
یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه
دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه
و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کتلت_مرغ
سینه مرغ چرخ شده ۳۰۰گرم(یا هراندازه که دوس دارین)
سیب زمینی ۵عدد
پیاز رنده شده
ادویه ونمک
کمی جعفری
زعفرون (ب دلخواهه میتونین نریزید)
سیب زمینی هارو رنده میکنیم به همراه پیاز ، بعد سینه مرغ چرخ شده روبهش اضافه میکنیم و دراخر ادویه ونمک و جعفری رو، وتوی روغن سرخشون میکنیم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#فیله_استریپس
فیله های مرغ روکه نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده( سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید . ( حدود سه چهار ساعت) بیشترم بسه، چه بهتر
بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن ، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ( این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد . حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید ( تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دونات_سبزیجات
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم)
1/2 استکان آب (45 گرم)
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده
کمی جعفری
پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری نمک
3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید)
طرز تهیه:
در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود.
فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید.
پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#سس_فلفل_دلمه
سس فلفل دلمه ایی قرمز درست کردم خیلی عالیه و خوشمزه ست. میشه ازش به عنوان چاشنی همه نوع خورش یا سوپ استفاده کرد😋
5 الی 6 عدد فلفل دلمه ایی قرمز را داخلشو تمیز کردم و گذاشتم با حرارت ملایم بدون آب نرم بشه. بعد چند عدد فلفل قرمز تند هم که تخماشو درآوردم به فلفلای نرم شده اضافه کردم.
بعد فلفل ها رو داخل یه لیوان دسته دار میریزم به این صورت که به ازای دولیوان فلفل، نصف لیوان سرکه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه یه قاشق شکر و یه قاشق نمک میریزیم. همه رو داخل مخلوط کن میریزم تا یکدست شه سپس داخل یه ظرف شیشه ایی تو یخچال میذاریم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✨خـــــدایا دراین لحظات شب دلهای دوستانم را سرشاراز نور وشادی کن وآنچه را که
✨به بهترین بندگانت
✨عطا میفرمایی
✨به آنها نیز عطا فرما
✨شبتون بخیر
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
دعای روز نهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کتلت_مرغ و لپه
برای کتلت من یک پیمونه لپه پخته شده رو با یه دونه پیاز نگینی سرخ شده تفت دادم بهش ادویه زدم و بعد کمی رب زدم (میتوید نزنید ولی خوشمزه میشه) و بعد یک عدد سینه مرغ پخته شده و ریش شده رو بهش اضافه کردم و از چرخ گوشت رد کردم . دوعدد سیب زمینی پخته شده و رنده شده به مواد چرخ کردمون اضافه کردم با یه دونه تخم مرغ و ادویه ،شامل،زردچوبه، نمک، فلفل ،اویشن و کمی پودر ترخون خشک شده ، همگی رو با هم مخلوط کردم ،وَرزش دادم و یک ساعتی تو یخچال استراحت دادم و بعد سرخش کردم خیلی خوشمزه و راحت
هم با نون سرو میشه هم با پلو😋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #خرما_پیچ_تابه_ای
این آموزش خیلی خیلی ساده و فوق العاده خوشمزه اس و شیک و راحت میتونید خرماهاتون رو برای سفره ی افطارتون مقوی تر و خوشمزه تر کنید خیلیم خوش عطر میشه😍امیدوارم دوست داشته باشید
اول باید خمیر و آماده کنید وسایلشم خیلی مختصره
ارد حدود دو پیمانه( برای من دو سه ق کمتر برد)
کره پنجاه گرم
روغن مایع دو ق غ
شیر ولرم نصف پیمانه
خرما به میزان لازم
گردو به مقدار لازم
اگر مثل من دوست داشتید خمیرتون رو مثل من زغفرونی کنید کمی زعفرون دم کرده
تو ظرفی کره به دمای محیط رسیده +روغن مایع+شیر ولرم مخلوط کنید و هم بزنید بعد کم کن ارد اضافه تا خمیر جمع بشه و لطیف یکم ورز بدید و نیم ساعت بهش استراحت بدید تو این فاصله تخم خرما ها رو با سیخ خارج کنید و داخلش گردو بزارید
روی گاز شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه
بعد خمیر رو سطح کار با وردنه باز کنید و نواری برش بزنید مثل عکس و یه دور دور خرما بپیچید
کف تابه کاغذ روغنی بزارید و خرماهارو بچینید سرش رو ببندید و بزارید رو گاز بیست دقیقه بعد آمادهاست
اگر تابه ی معمولی داشتید سرش دمکنی بزارید
نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
جاکیفی بالا فقط 23 😳👆👆
#بورس_انواع_لوازم_لوکس 😊
با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍
این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
همه دلبررررر😍😍😍👆👆
ارسال به سراسر کشور