eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.3هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 کیا دمپختک یا استامبولی دوست دارن😋😋😋😋 یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شود نمک وفلفل سیاه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و ۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شود سپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 با استفاده از یک استکان جاسوزنی بسازید فقط کافیه داخل یک پارجه رو با الیاف پر کنید و با یک کش سر ببندید و درون استکان بزارید👏 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
 عليكم دوستان جان جانان من🤩 ميگما پيش اومده برات يهو ببيني ظهر شده و نهار نداري؟؟ يا ديرت شده و تايم نداري؟و موندي غذا چی درس كني؟ سريع ميپري ازاين غذاها درست ميكني مث من🤩 البته الان ماه رمضونه کلی میگم😊 اين غذا ميتونه بجاي جگر دل مرغ باشه يا حتي سنگدان مرغ و يا حتي كدو سبز باشه كه يه خوراك ساده و خوشمزه ميشه . بفرماييد يه غذاي يهويي خوووشمزه😋😋😋‌ دستور پخت: جگر سیاه گوسفندی، سیب زمینی، پیاز، ادویه، نمک. هر کدوم رو جدا سرخ کردم. در اخر باهم مخلوط کردم. نوووش جان❤❤❤ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 هم خودتون و هم خونه رو برای اومدن همسرتون بیارائید! ❌یه بانوی نامرتب و یه خـ🏚ـونه درهم، اشتیاق مرد رو برای برگشتن به خونه؛ نابود می کنه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
🌸 🌸 شکم پر مواد لازم: برای حدودا هشت تا ده تا کوکو تقریبا اندازه کف دست: سیب زمینی بزرگ‌سه عدد،تخم مرغ متوسط یک تا دو عدد،نمک و فلفل و زردچوبه،آرد گندم در صورتی که موادتون شل بود دو یا سه ق مواد میانی: اینجا از قارچ خرد و تفت داده شده+پیاز سرخ شده+کمی زرشک و شوید تازه و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده شده.ولی شما با سلیقه خودتون مواد دلخواه مثل گوشت چرخکرده تفت داده شده یا مرغ پخته و ریش ریش شده میتونید استفاده کنید.مواد میانی اصلا نباید شل یا آبدار باشه.مقداری پنیر پیتزا هم میتونید اختیاری استفاده کنید. طرز تهیه: سیب زمینیها رو با آب و یکم نمک آبپز کنید،وقتی خنک شد پوست بگیرید و با گوشتکوب خوب بکوبید.بهتره رنده نکنید تا احتمال چسبنده شدن نداشته باشه البته اگه خوب سرد بشه میتونید رنده کنید.اول یدونه از تخم مرغها و نمک و فلفل و زردچوبه رو بریزید و خوب با دست مخلوط کنید(مثل حالت ورز دادن در حدی که خمیری مانند بشه) اگر موادتون طوری بود که میتونستید در دست بهش فرم بدید دیگه تخم مرغ بعدی رو استفاده نکنید ولی اگر مواد خشک بود تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنید.حتی من گاهی اصلا تخم مرغ هم استفاده نمیکنم چون بعضی سیب زمینیها بعد از کوبیدن انسجام خوبی دارن که اون دیگه کاملا گیاهیه.آرد هم زمانی لازمه که مواد شل باشه. حالا از مواد سیب زمینی در دست باز کنید،اگر یه کوچولو چسبناک بود،کمی دستتونو با آب مرطوب کنید که کار راحت بشه و به دست نچسبه.مقداری از مواد میانی وسطش بذارید و خوب ببندیدش و در مقدار کمی روغن و حرارت ملایم دو طرفشو سرخ کنید.اصلا روغن زیاد استفاده نکنید چون لازم نیست.بعضی دوستان با وا رفتن این مدل کوکوها مشکل دارن.اگر خوب مواد رو جمع کنید این اتفاق نمیفته ولی برای احتیاط بیشتر،میتونید کوکوهای آماده رو قبل از سرخ کردن نیم تا یکساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد سرخ کنید ولی اجباری نیست. امیدوارم از این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
حال و هوای ماه رمضان جور عجیبی دلنشین است . آدم یادِ کودکی اش می افتد . یادِ سادگیِ آن روزها یک سفره ی بی ریا ، یک جمع صمیمی ، و یک عالمه اشتیاق و بیتابی دلم برایِ آدم های نابِ آن روزگار تنگ شده ، برایِ تمامِ حالِ خوبی که داشتیم ! برایِ هرچیزِ کوچکی که دنیایمان را قشنگ تر می کرد . آخ که یک استکان چای و خرما موقع افطار چقدر می چسبید ! هیچوقت یادم نمی رود ؛ بچه که بودم دلم میخواست همه فکر کنند طاقتِ روزه گرفتن دارم ، موقعِ افطار ، من سیر بودم و جعبه های خرما ، زولبیا و بامیه ، نصفه بود ، هیچ کس به رویم نمی آورد ، همه می گفتند قبول باشد ... و شک ندارم خدا هم با لبخندی پدرانه ، حاضریِ روزه هایم را می زد . خدا مهربان تر از این حرف هاست ، همین که سرِ سفره ی کرامتش نشستی ، ارادتت را می پذیرد ... اما کاش که در این فرصتِ بینظیر ؛ خوبی هایمان را تمدید می کردیم ، برایِ خدا ، خوردن یا نخوردنِ ما فرقی نمی کند ! عمیق تر نگاه کنیم ! رمضان ؛ تمرینِ انسانیت و بردباری است ، نه تمرینِ گرسنگی ... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کال کباب یکی از پیش غذاهای خوشمزه شمالیه که همراه غذا و با کته داغ هم خورده میشه منم که شمالی و عاشقش هستم جاتون سبز😋 طرز تهیه: بادمجان قلمی ۱ کیلو آب انار غلیظ نصف لیوان یا ۱ قاشق غذا خوری رب انار گردو پودر شده ۲۰۰ گرم سبزی محلی شمال (چوچاق، خالواش یا کوتکوتو یا کاکوتی ، جعفری، گشنیز) ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم پاک و میکس شده پودر گلپر ۱ قاشق غذا خوری سیر له شده ۴ حبه نمک و فلفل سیاه کمی بادمجان ها را روی اجاق گاز کبابی کنید پوستش را جدا کرده و با چاقوی تیزی ساطوریش کنید بزارید نیم ساعت در صافی بمونه تا اب زرد رنگی که داخل بادمجان ها هست ازش خارج بشه . سبزی میکس شده و سیر و نمک و فلفل و گلپر و آب یا رب انار و گردوی میکس شده را به بادمجان له شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید به همین راحتی حالا با یه کته گرم میل کنید خیلی خوشمزست اگه دسترسی به سبزی محلی شمال ندارید بجاش از( نعناع و گشنیز و جعفری )استفاده کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
💠مواد لازم : گندم(ترجیحا پوست کنده) 500 گرم گوشت(ترجیحا بوقلمون) 300گرم آب به مقدار لازم نمک به مقدار لازم(خیلی کم) روغن حیوانی یا کره آب شده به مقدار لازم شکر و دارچین و کنجد به مقدار لازم برای تزیینات 💠 طرز تهیه حلیم: اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجوده ولی اگر در دسترستون نیست میتونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت اون رو از ظرف خارج میکنیم. گندم رو چند ساعتی خیس میکنیم. بعد اون رو با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت میذاریم و بعد از جوشیدن میگذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزه.حداقل سه ساعت زمان لازم داره تا بپزه.البته گوشت که نیم پز شد نمک رو هم اضافه میکنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . اونقدر هم زدن رو ادامه میدیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در اومده باشه.البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدستش کنین. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر و کنجد تزیینش میکنیم. نوش جان 😋 😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😋 سیب زمینی سه عدد پخته شده و یک عدد سیب زمینی کوچیک خام رنده شده 200 گرم گوشت چرخ شده یک عدد پیاز کوچک رنده و آب گرفته شده یک حبه سیر رنده شده یا نصف قاشق پودر سیر دو عدد تخم مرغ  نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق چ پودر تخم گشنیز و( هر ادویه ای که خودتون دوست دارید) پودر سوخاری دو قاشق غ سبزی شامل جعفری و چوچاق( اگه چوچاق نداشتید فقط یه مشت خرد شده جعفری )  سیب زمینی پخته رو له و یا رنده کنید و سیب زمینی خام هم رنده کنید.پیاز رو هم رنده و آبشو بگیرید.تمام مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید. نیم ساعت بزارید یخچال تا مزه ها با هم تلفیق بشه بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدل که دوست دارید شکل بدید و سرخ کنید. این کتلت برای گزینه مناسبیه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 آموزش باکس تزئینی با کاتر لوله مقوایی را حلقه حلقه ببرید.  داخل حلقه را با رنگ، سفید کنید و دور تا دور آن را کاغذ کادو بچسبانید.  مطابق عکس حلقه های مقوایی را با چسب بهم بچسبانید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
برای ساختن زندگیت... هیچگاه ناامید نشو یه روزی به خودت میای و افتخار میکنی از اینکه ادامه دادی و تسلیم نشدی یه روزی که با یک موفقیت، زندگی تو تغییر دادی. همتون این جمله رو تو یه کاغذ بنویسین بزارین جایی که هر روز صبح ببینید. خیلی انگیزه میده بهتون😊 😍😍😍😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
 دوستان گلم وقت به خیر حالتون چطوره بچه ها تو این روز موقع افطاربا یک شربت عالی و بی نظیر چطورین این  ها رقیق هستن و با نی هم‌میشه خورد مواد لازم برای شش لیوان شربت ژله هر رنگ دوست دارین دو بسته من از ژله آلبالو و آناناس استفاده کردم برای هر بسته  یک لیوان آبجوش+دو لیوان و نیم لیوان آب سرد تخم ریحان یا تخم شربتی یک ق غ سرپر +یک لیوان آب ولرم(تخم شربتی خیلی ریز و تخم ریحان درشت تره) ابتدا آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزاریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله خوب حل شد بهش دو لیوان آب سرد رو اضافه میکنیم( بهتره کمی بچشید اگر براتون کم شیرین کمی شکر بزنید)و میزاریم داخل یخچال تا نیم‌بند بشه من حدود یکساعت داخل فریزر گذاشتم سریع گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیم‌بند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میرزیم و آماده خوردن اگر دوست داشتین شربت ها رقیق تر باشن کمی آب یخ بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه برای دو رنگ شدن هم من اول ژله قرمز رو داخل لیوان ریختم بعد با قاشق ژله آناناس روش چون شربت ها بافت ژله ای داره با هم ترکیب نمیشه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 درست کن و بدرخش ✨ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃
🌸 🌸 شربت موهیتو 😋 مناسب برای شبهای ماه مبارک رمضان برگ های نعنا👈تقریبا اندازه یه استکان شکر👈۸ الی ۱۰ قاشق آب👈۶ لیوان آبلیمو👈۲ تا ۳ قاشق برگ های نعنارو جدا کردم و با گوشت کوب برقی (یا میکسر و یا هرچیزی که کاملا برگ هارو له و ریز کنه) ریز کردم بعد بهش شکر و اب رو اضافه کردم و از صافی رد کردم و شربت موهیتو اماده شد میشه به جای آب از آب گاز دار استفاده کرد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
⭐️چه خوبه قبل از خواب 🌙زمـزمه کنیـم خدایا ⭐️آخر و عاقبت کارهای ما را 🌙ختم به خیر کن🙏 ⭐آرامـش شب نصیبتان 🌙فردایتان پراز خیروبرکت 🌙شبتون بخیر ❤️ @dokhtaran_havva 💚 ❤️ @amozesh_honary 💚 🌸 🍃 🌸
😊 قول میدم قیمتاشو ببینی شوکه میشی 🙊 ایتارو با قیمتاش ترکونده😁😂😂 با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍 این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️ http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72 http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72 همه دلبررررر😍😍😍👆👆 👌
وارد کانال زیر بشید👇 http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4 دوستانی که علاقه به کار در منزل دارن کانال دوممونو از دست ندن کلی ایده و آموزش و مشاوره میدم چون خودم یه مدت کار کردم هر سوالی هم دارید پی وی در حد توان کمک میکنم😊
دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 آب 1 ليوان آرد 1 ليوان كره 20 گرم سيب زميني 3عدد متوسط تخم مرغ1تا 2عدد ارد سوخاري2قاشق غذاخوری نمك وفلفل مقداري پياز 1 عدد متوسط و اب گرفته سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد، يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال) یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه ي گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد. نکته: اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داع باشه کتلت وا میره ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸