eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.1هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
17.1هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 ایده جالب با پوست پسته☺️👌 واای خیلی جالب شده ❤️ خوشمان آممممد😁 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
یه آموزش زیبا و جذاب دیگه😍🌹 اینم از پزون 😋 . ‌برساق هر شهری شیوه پخت مختص به خودش رو داره من به سبک سنندج پختم😍 این مقدار 104 عدد برساق بزرگ به من داد . مواد لازم: آرد بربری 4 کیلو ماست محلی 4 لیوان روغن حیوانی نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 2 و نیم لیوان تخم مرغ 1 عدد نمک 1 ق چ خوری مایه خمیر 1 ق غ خوری آب ولرم تقریبا 3 لیوان (اندازه آب چشمیه چون تا جایی که یه خمیر لطیف و سفت بدست بیاد باید قاشق قاشق آب بریزین) . طرز تهیه به سبک شادی: مقدار رو این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر رو بیشتر نکردم چون نخواستن زیاد تو روغن پف کنه. مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو گذاشتم پنج دقیقه با در بسته تا پف کنه آرد رو الک کردم تخم مرغ رو زدم تا از لختگی در بیاد شکر رو با آب ولرم حل کردم بعد به مواد اضافه کردم کل مواد بالا رو اضافه کردم ولی روغن حیوانی رو کم کم حین ورز دادن اضافه کردم خمیر رو مامان ورز داد. یه ساعت گذاشتیم با در بسته تا پف کنه . بعد مامان جان خمیر رو برداشت و با انگشت پهن کرد البته با آبکشی که زیر خمیر گذاشتیم خمیر رو طرح دار کردیم منم مسوول سرخ شدن بودم حواستون باشه تند تند پشت و رو کنین تا یه ورش نسوزه. بعد پخت برساق رو تو نایلون بزارین داخل یخچال. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده جالب برای قسمت پایین تخت☺️👌 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 ایده بازیافتی با قوطی☺️ امروز گیر دادم به قوطی ها😁😁 آخه خیلی بانمک شدن حتما ببینین❤️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 سیب زمینی ــــــــــ نیم کیلو ◀آب ــــــــــ یک لیوان ◀ڪره ـــــــــ بیست گرم ◀زردچوبه ــــــ یڪ قاشق چایخورے ◀نمڪ و فلفل و آویشن و پودرسیر ــــــــ ◀از هر کدام نصف قاشق چایخورے ◀آرد ـــــــ یک لیوان سرخالی ◀پودرسوخارے ـــــــ سه قاشق غذاخورے ◀تخم مرغ ـــــــــــ یک عدد ◀روغن ــــ برای سرخ کردن به میزان لازم نڪات این کتلت بسی آساااااان..... ⏪سیب زمینی حتما با گوشت کوب له کنید رنده زده خوب نمیشه ⏪اگه کره نداشتید اشکالی نداره میتونید بجاش یک قاشق روغن جامد یا دوقاشق روغن مایع بریزید ولی کره طعم و عطر خاصی میده بخاطر همین گفتم کره بزنید ⏪ وقتی آرد داخل آب در حال جوش ریخت سریع بهم بزنید تا گلوله نشه آرد حتما به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم باز و بسته کنید ⏪قبل پختن آرد حتما سیب زمینی له کنید کنار بزارید بعد پختن آرد یه مقداری ازداغی افتاد اضافه کنید به سیب زمینی پخته نیاز نیست کاملا خنک بشه ⏪یک تخم مرغ کافی موقع سرخ کردن احساس کردید شل یا به دست میچسبه یک قاشق دیگه پودر سوخاری اضافه کنید ⏪موقع برداشت خمیر کتلت اصلا بدست به آب نزنید یه مقدار کم به دست روغن مایع بزنید حتما وسطش با چاقو خط بندازید تا مغز پخت بشه ⏪دیگه هرچی بودو گفتم🌸🌹 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
بانو به خودت برس : به خود رسیدن به معنی هرماه عوض کردن رنگ مو و کاشت ناخن و مژه و اکستنشن نیست . به معنی تزریق ژل و بوتاکس وتاتو وکاشت گونه نیست .اینها هرگز به تنهایی موجب زیبایی نمیشوند. به خود رسیدن یعنی ورزش کردن نوشیدن آب تغذیه صحیح ، یعنی بعد از چهل سالگی و بعد از زایمان مراقب هیکلت باشی و لباس شیک و مد روز بپوشی . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
شهادت صادق آل‌پيامبر است؛ كه خورشيد مدينه دانش، چهره فروزانِ اهل بيت و وارثِ علومِ رسالت، در ظلمتكده دورانِ منصور، به خونِ دل نشست 🖤شهادت امام صادق (ع) تسلیت باد🖤 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸 🌸 ۱ عدد بادمجون بزرگ رو پوست کندم و خورد کردم و توی آب و نمک گذاشتم تا تلخیشون بره. بعد از نیم ساعت بادمجونارو با مقداری روغن سرخ کرده و میذاریم کنار. سپس توی ماهیتابه ۳ عدد گوجه رو خورد کردم میتونین رنده هم بکنید که بهتره، سپس ۱ ق غ خ رب گوجه میزنیم میذاریم خوب که سرخ شدن و به روغن افتادن بهش بادمجونای سرخ شده رو که له کرده بودمو اضافه کردم و نمک فلفل سیاه و سفید پاپریکا پودر سیر اضافه مردم و خوب با هم مخلوطشون کردم. سپس توی ظرف ریختم و روشون کتلت مرغ گذاشتم. برای تهیه کتلت مرغ ۱ عدد سینه مرغ رو به همراه ۱ عدد پیاز خوب جرخ کردم و توی ظرف ریختم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و ۲ ق غ خ آرد سوخاری اضافه کردم و به خوبی ورز دادم و توی یخچال به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم و سپس به این شکل دراوردم و با روغن و زعفران دم شده سرخشون کردم😊 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ ❌ لطفا امروز کلیپ ها بی صدا گوش دهید❌ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده استفاده از لاستیک های بلااستفاده ☺️👌 اونایی که حیاط داره خونشون این ایده ها خیلی جالبه ها از دست ندین❤️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 انقد لذیذه ک نگم براتون😎 ی سینه مرغ ابپز کردم قارچ های شسته شده رو اسلایس کردم.تابه رو گذاشتم گرم شد قارچ اضافه کردم زیرشو زیاد کردم ک کامل آبش خشک بشه سینه مرغ ریش کردم ب قارچا اضافه کردم با شعله بالا تفت دادم.کامل ک گریل شد نمک فلفل اویشن پاپریکا اضافه کردم تفت دادم روشو پنیر ریختم درشو گذاشتم و بعد ۵دیقه امادس ووو تمااااااام😋 نوش جان 😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸