#اندکی_تأمل 😊
#سیاست_زنانه
لج نکن!رگ خوابشو پیداکن....
هوشمندی یه خانم به پیدا کردن این رگ خواب در همسرش وخانواده ی همسرشه . . . .
بهترین راه ورود به قلب آقایونی که توی فرهنگ ما بزرگ شدن👇
ارتباطی صمیمانه با خونوادشون هست.
خانما شما با شکایت های وقت و بی وقت از مادر شوهرتون پیش همسرتون از مهر مادری کم نمی کنید اصلا
مگه اگه همسرتون از مادر خودتون بیاد شکایت کنه از مهر مادرتون کم میشه براتون ؟؟؟
با اینکار اون چیزی که از دست می دید ارج و منزلت خودتون در نگاه همسرتون هست ... فقط همین
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
💗 دختران حوا 💗
دو تا از بانوان گل کانال ته چین درست کردن عکسشو برامون فرستادن😋😋😋 بانو زهرا از فارس بانو زهرا از اه
#آموزش_آشپزی
#ته_چین_مرغ
💠موادلازم:
ماست چکیده(دولیوان)
تخم مرغ متوسط(دوعدد) برنج(دولیوان)
دم سینه مرغ(1 عدد-دقت شود فقط سینه مرغ)
زعفران به میزان لازم
نمک،فلفل،ادویه و زرشک به میزان لازم.
💠دستورپخت:
مرغ را جدا آبپزمیکنیم.بعدازآبپزشدن و خنک شدن مرغ آن را ریش ریش میکنیم.
برنج را به مرحله آبکش میرسانیم.
برای زردشدن برنج میتوانیم به برنج در حال جوش ادویه اضاف کنیم.
تخم مرغ را در ظرف کامل هم میزنیم.
نمک،ادویه،ماست وزعفران را به تخم مرغ اضافه میکنیم.
در قابلمه تفلون کاملا نسوز چهارقاشق از مایه درست شده و سپس چهارقاشق ازبرنج میریزیم و باپشت قاشق آن را له میکنیم.
حدود سه تا چهار سانت که برنج و مایه ریختیم،مرغ ریش ریش را همراه بازرشک روی برنج و مایه میریزیم.
سپس دوباره چند لایه ازبرنج و مایه میریزیم.
در اخر دور تا دورش رو روغن میریزیم در آخر که پخت دورغذا رو یکم باز میکنیم.
بعدیک سینی روی غذا میگذاریم و آن را برمیگردانیم.
نوش جان 😋
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟🌟🌟
#خلاقیتای روزمره😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
اینم یه مدل ژله دیگه درست کردنش مث بقیه ژله هاست که فقط دون انار با موز رو قاطیش کردن.زیرش ژله انار و روش ژله آلوورا😊
ارسالی از بانو زهرا از استان هرمزگان شهرستان رودان احسنت👏👏
که گفتن این خوشمزه هارو به عشق برادرزادشون فاطمه و خواهر زادشون ام البنین انجام میدن😍
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اموزش_بستن_شال😊
درست کن و بدرخش✨
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین_حلوا 😊👆
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟🌟🌟
#فینگر فود مرغ
مرغ را پخته و سرد کرده بعد داخل میکسر ریخته تا حالت پودری بشه بعد مابقی مواد را اضافه کرده
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
💗 دختران حوا 💗
#دسرمشکوفی یا دنت زعفرونی واسه سفره افطار😍😍 ارسالی از بانو زهرا از تهران احسنت بانوی با سلیقه 👏👏👏
#آموزش_آشپزی
#دسرمشکوفی
💠مواد لازم :
نشاسته 1 پیمانه
آب سرد 1 پیمانه
شیر 4 پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه مغز هل کوبیده 1 قاشق مرباخوری
💠طرز تهیه :
1. نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل کنید یا اینکه نشاسته را در یک پارچه مَلمَل یا تنظیف بریزید و داخل یک پیمانه آب قرار دهید.
2. سپس شیره آن را بگیرید تا اگر مواد خارجی در نشاسته باشد به این صورت گرفته شود.
3. نشاسته حل شده را با دو پیمانه شیر مخلوط کنید و روی آتش ملایم بگذارید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا گلوله نشود.
4. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط کنید و مرتب هم بزنید.
5. سپس شکر، گلاب و مغز هل کوبیده یا وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید.
6. وقتی خوب غلیظ شد، آن را امتحان کنید یعنی با کفگیر روی آن خطی بکشید؛ اگر جای کفگیر به جا ماند، آماده است.
7. سپس آن را در ظرف های یک نفره یا در یک ظرف بزرگ بریزید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید.
⭕️نکته: این بانو گفتن این دستورشو ازجایی دیدن خودشون پودرژلاتینم ۱قاشق به روش بنماری حل کردن وبه مواداضافه کردن 😊
نوش جان 😋
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین_برنج فوق العاده 👌👌👌
خانماااا عالییییهههه حتما ببینید
☺️😄
درست کنید و بدرخشید 😍
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
💗 دختران حوا 💗
#دلمه_برگ_مو 😋😋 #درخواستی #آموزش_پست_بعد 👇 👇 شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇 🆔 @dokht
#آموزش_آشپزی
#دلمه_برگ_مو
📕مواد لازم:
▫️برنج آشی خام 1.5پیمانه
▫️لپه پخته 1.4 پیمانه
▫️سبزی دلمه نیم کیلو
▫️گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
▫️نمک زردچوبه فلفل به مقدار لازم
▫️پیاز 2 عدد بزرگ
▫️برگه مو به مقدار لازم
▫️آب قلم به مقدار لازم
▫️روغن به مقدار لازم
▫️گوجه فرنگی. فلفل دلمه ای به دلخواه.
طرز تهیه🍲
اول پیاز و رنده میکنیم و سرخ میکنیم بعد گوشت چرخکرده اضافه کرده نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده، بعد سبزی دلمه را میریزیم و یک تفت مختصر میدهیم.من توی گوجه فرنگی ها هم دراوردم خورد کردم ریختم تو مواد دلمه ودر آخر برنج آشی ولپه را اضافه میکنیم یکم که مخلوط شد مواد دلمه آمادس داخل برگ مو ریخته و میپیچیم، داخل گوجه و فلفل دلمه ای هم از مواد دلمه ریختم.
بعد اینکه پیچیدن تموم شد، میزاریمش روگاز ،حالا یه بشقاب یکم کوچکتر(یکسانت) از قابلمه روی دلمه ها میزاریم و بشقابو با دست فشار میدهیم و به اندازه ای که آب روی سطح بشقابو بگیره آب قلم وروغن میریزیم.
من اینجا نصف آب قلم ریختم نصف آب داغ.
شعله ی گازو در حد متوسط میزاریم بعد از اینکه جوشید کمش میکنم تا کم کمک بپزه
💕💕💕
نوش جان 😋
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟🌟🌟
#کاردستی با کاغذ
ببینم کی میتونه درست کنه😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 دختران حوا 💗
#دلمه_کلم😋😋😋 #درخواستی #آموزش_پست_بعد 👇 👇 شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇 🆔 @dokhtara
#آموزش_آشپزی
#دلمه_كلم
☢ مواد لازم:
▫️گوشت چرخ کرده سيصد گرم
▫️برنج دو پیمانه
▫️لپه یک پیمانه لپه
▫️پیاز یک عدد
▫️سبزی معطر دلمه ترخون، مرزه، شوید
▫️رب یک ق غ
▫️ادویه، زرد چوبه، نمک،
▫️سس دلمه شامل
▫️رب گوجه فرنگی یک ق غ
▫️روغن زیتون یا روغن دو ق غ
▫️سرکه نیم استکان
▫️شیره ی انگور یک استکان
▫️اب به مقدار لازم
طرز تهیه:
لپه را پخته، برنج را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب ادویه و نمک و به مواد اضافه میکنیم، سپس سبزی را اضافه کرده ورب زرد چوبه نمک میزنیم در اخر لپه برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم.برگ کلم را کمی داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود، بعد مواد را داخلش میپیچیم و در قابلمه میچینیم.رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم.
#نکته:😊
💢برای جدا کردن برگهای کلم برای دلمه، یک قابلمه آب جوش بیاورید و کلم را برای مدت ۲ دقیقه داخل آن بگدارید براحتی برک های کلم جدا میشوند😍
نوش جان 😋
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva