eitaa logo
کانال دختران بهشتی
886 دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
8.5هزار ویدیو
71 فایل
چادرت را بتکان روزیِ ما را بفرست ای که روزیِ دو عالم همه از چادر تو ست یا زهرا سلام الله علیها لینک گروه پرسش و پاسخ مون https://eitaa.com/joinchat/593100905C159ad2f0e9 هر سوالی داشتید در این گروه می تونید بپرسید ، مدیران کانال ، پاسخگوی شما هستند
مشاهده در ایتا
دانلود
◗چادرِ مشکیِ زهرایـے‌‌ِ من!💕 🌱 ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دلانه✨ علامه امینی، صاحب الغدیر: +هم وزن خود برای غربت مولا امیرالمومنین '؏' اشک ریختم و الغدیر نوشتم! • • ما چه کردیم برای مولامون؟!‌‌… ،،
◗حجــ๓ـاب فریضه‌ایست، ڪه فرصت قضا ندارد❕✨ ⊹ ⊹ ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍱 آداب سفره 🕯️حضرت زهرا علیهاالسلام: 💬 هر مسلمانی باید ۱۲ نشانه از آداب سفره غذا را بداند...👆🏻 https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
🔴۱۱ دستورالعمل برای آشپزی اسلامی 🍲 موقع خرید مواد غذایی سوره کوثر رو برای برکت بخونید و قبل از شروع آشپزی وضو بگیرید. https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
3.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚈ از معصومین بیاموزیم بهترین انتخاب برای گوشت قرمز سردست و کتف .... گوسفند نر شش ماه تا یکساله... ⚠️ برگرفته از درسهای استاد تبریزیان 🍗🥩🐮🐔🕊🐏🐄🍽 •• •• •• •• ••
‍ ‍🥣👨🏻‍🍳🔪 ‍ ‍ رب آلو ✅ مواد لازم: آلو (سیاه بهتر است)2 کیلوگرم آب1 لیوان نمک دریا1 قاشق مرباخوری ✍ طرز تهیه: آلو‌ها را شسته و در یک ظرف بریزید. اگر آلوها رسیده و آبدار هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست. ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را ببندید تا آلو‌ها آب بیندازند. در صورتی که آلو‌ها سفت هستند، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و درب ظرف را ببندید. پس از 10 دقیقه، درب ظرف را برداشته و فرصت دهید تا آلو‌ها خوب بپزند و نرم شوند. پس از اینکه آلوها کاملا له شدند، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلوها خنک شوند و سپس آنها را در یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق آنها را له کنید تا پوره آن خارج شود. پوره آلو را مجددا در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا بجوشد و سفت و غلیظ شود. هنگام جوشیدن رب، روی سطح آن کف هایی جمع می‌شود که باید با قاشق گرفته شود، زیرا در طعم و رنگ رب موثر است. در حین پخت، مرتب رب را از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد و قوام یابد. رب باید به اندازه ای بپزد که کاملا خشک شود، سپس در انتها کمی نمک به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. پس از اینکه رب کاملا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. ⭐️ نکات مهم و اصولی در تهیه رب آلو: ✨ میزان نمک باید به اندازه ای باشد که رب شور نشود. ✨ رنگ رب بسته به رنگ آلو مورد استفاده در تهیه آن،سیاه یا زرد یا قرمز است. ✨ اگر رب در حین پخت، ته گرفت قابلمه را عوض کرده و اجازه دهید بقیه پخت صورت گیرد. ✨رب باید کاملا خشک شده و همه آب آن کشیده شود تا کپک نزند. 🔹امام کاظم (ع): الْإِجَّاصَ يُطْفِئُ الْحَرَارَةَ وَ يُسَكِّنُ الصَّفْرَاءَ وَ إِنَّ الْيَابِسَ يُسَكِّنُ الدَّم. آلو حرارت بدن را فرو می‌نشاند، صفرا را آرام می‌کند، البته آلوی خشک فشار را کم می‌کند. 📚الکافی،ج6،ص:359
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@Maddahionlinمداحی آنلاین - انّي ما خَلَقْتُ سَماءً مَبْنِيَّةً - رسولی.mp3
زمان: حجم: 6.63M
🌷 گرامی باد🌷 💐فهمیده دشمن به این نور میباره 💐حتی خدا به این می‌نازه 🎙 👏 👌فوق زیبا