قَالَ علی(علیه السلام):
إِضَاعَةُ الْفُرْصَةِ غُصَّةٌ.
و درود خدا بر او، فرمود: از دست دادن فرصت، اندوه بار است.
#حدیث_روز
@dokhtaranebeheshtiy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر صبح
💌هدیه ای به فاطمه زهرا سلام الله علیها
💌هدیه ای به امام زمان علیه السلام
💌هرصبح سلام به آقاامام زمان علیه السلام
💌هر صبح سه قل هو الله
#اللهمعجللولـیکـــالفرج♥️
💚 السلام علیک یا اباصالح المهدی💚
#سلام_پدر_مهربانم
#سلام_آقای_من
#سلام_امام_زمانم
🍱 آداب سفره
🕯️حضرت زهرا علیهاالسلام:
💬 هر مسلمانی باید ۱۲ نشانه از آداب سفره غذا را بداند...👆🏻
#سبک_زندگی_اسلامی
#آشپزی
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
🔴۱۱ دستورالعمل برای آشپزی اسلامی
🍲 موقع خرید مواد غذایی سوره کوثر رو برای برکت بخونید و قبل از شروع آشپزی وضو بگیرید.
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
🥞
#حلواﯼ_بادام تبریز
📝مواد لازم:
آرد گندم سبوس دار 450گرم
آرد برنج ۲۵۰ گرم
پودر شکر قهوه ای ۷۰۰گرم
پودر بادام ۲۰۰گرم
هل آسیاب شده ۲۰گرم
کره محلی ۳۵۰گرم
روغن زرد ۲ملاقه کوچک
زنجبیل. به میزان دلخواه
طرز تهیه
آرد سبوس دار را در ماهیتابه روی حرارت تفت دهید،با شعله ی کم،بدون روغن.در حین تفت دادن آرد برنج را بریزید و بعد کمی روغن زرد اضافه کنید و کامل مخلوط و آنها را الک کنید.روغن و بقیه کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید،نباید زیاد ﺗﯿﺮﻩ شود و باید رنگ آن روشن بماند.وقتی به میزان لازم سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید و پودر شکر قهوه ای و هل و بادام و زنجبیل را بریزید و مخلوط کنیدو در نهایت ﺩﺭ یک ظرف پهن کنید ،به قطر ۱سانت ، سینی رو داخل یخچال بگذارید بمدت یک ربع تا بیست دقیقه تا حلوا کمی خودش رو بگیره اما سفت نشه و بعد بصورت دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید.ﻭﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ بمدت ۲ﺍﻟﯽ ۳ﺳﺎﻋﺖ قراردهید ﻭ آن گاه ﺣﻠﻮﺍﻫﺎﯼ ﺑﺮﺵ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺭﺍﺍﺯﻫﻢ ﺟﺪﺍﮐﻨﯿﺪ.
طبــخ 😋 اســلامی