🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
🍃دوستى با خدا🍃
الهی...
دردهایی هست که با هیچ گوشی نمیتوان گفت,,,
گفتنی هایی هست که هیچ قلبی محرم آن نیست,,,
الهی...
تلاشهایی هست که بی مدد تو ثمر نمی بخشد,,,
دعاهایی هست که جز آمین تو اجابت نمی شود,,,
الهی...
قدم های گم شده ای دارم که تنها هدایت گرش تویی,,,
افکار آشفته ای دارم که تنها سامان دهنده اش تویی,,,
الهی مرا تو دعا کن,,,
الهی برای من دعا کن,,,
الهی دعای مرا تو دعا کن,,,
🌺شبتون ختم به بهترینها
*به رسم ادب بخوانیم*
* دعای فرج و*
* الهی عظم البلاء *
👇👇
*بياد مولابه رسم هرشب
*بسم الله الرحمن الرحيم*
*اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ*
*وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ*
*واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛*
*اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم*
*فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛*
*يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛*
*يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛*
*الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ،* *اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ،*
*السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،*
*الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛*
*يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ*
〰️〰️〰️〰️〰️
وبراي سلامتي مولایمان
*اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا*
*اللهم عجل لولیک الفرج*
*التماس دعای خیر
〰️〰️〰️〰️〰️
🌹امام_صادق علیه السلام فرمودند:
"كسى كه مايل است جزء ياران حضرت مهدى (عج) قرار گيرد بايد منتظر باشد و اعمال و رفتارش در حال انتظار با تقوا و اخلاق نيكو توأم گردد.
#حدیث_روز
@dokhtaranebeheshtiy
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیان #احکام با زبان طنز ☺️
#استند_آپ_کمدی
آخر خنده
در آنتن شبکه ۳
فقط تا آخر ببینید 😂
#تفسیر_قرآن
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۸۹🌷
انسان؛ گل سرسبد آفرینش:
علمِ «زیست شناسی»، یکی از گسترده ترین و شگفت انگیزترین علوم در میان دانشهاست. پرشماری موجودات زنده ای که فقط در روی زمین وجود دارند و ما انسان ها به آن ها دسترسی داریم، این سؤال را در ذهن پدید می آورد که به راستی شمار مخلوقات خدا چقدر است. بدون شک پاسخ درست دادن به این سؤال، از عهده ی انسان ها خارج است؛
امّا آفریدگار هستی در کتاب خود به پیامبرش فرموده است: «بگو: اگر تمام دریاها برای نوشتن شمار مخلوقات پروردگارم مرکّب شوند، پیش از آن که مخلوقات پروردگارم پایان یابد، آب دریاها تمام میشود؛ حتّی اگر همانند آن دریاها را به آن اضافه کنیم.» (کهف ـ ۱۰۹). در میان میلیاردها مخلوق خدا امّا ما انسان ها متفاوت خلق شده ایم، و به فرموده ی این آیه، خداوند، ما را به طور ویژه گرامی داشته است (لَقَد کَرَّمنا بَنی آدَم).
آری، به فرموده ی قرآن، انسان، گل سرسبد جهان آفرینش است و تمام هستی برای کمال این موجود شگفت انگیز تلاش می کنند.
در آیه ی ۱۳ سورهی جاثیه می خوانیم: «خداوند آنچه را که در آسمان ها و زمین است، در اختیار شما قرار داد [تا به سعادت و کمال خود برسید].» آفریدگار والامقام هستی در آیهی مورد بحث (۷۰ اِسراء) با احترام ویژه ای از ما سخن می گوید، و برای نمونه، از دو نعمت ویژه ی خود به ما انسان ها یاد می کند؛ نخست این که برای سیر و سفر در روی زمین، برایمان مرکب هایی قرار داد تا بتوانیم به راحت در هر جای زمین سیر کنیم و مانند جانداران دیگر، به پاهایمان رنج سیر و سفر را ندهیم(حَمَلناهُم فِی البَرِّ وَ البَحر). اسب های تیزرو، شتران بااستقامت و چهارپایان قوی، همچنین پدیده هایی که با فکر خودِ انسان ها به وجود آمده است، نمونه های روشنی از لطف خاص خدا به انسان هاست.
به راستی چه کسی به انسان نیروی ساختن کشتی های غول پیکر و هواپیماهای سریع السیر و اتومبیل های راهوار و قطارهای استوار را داده است؟ دوّمین لطف خاص خدا به انسان ها که در این آیه بیان شده، روزی های پاکیزه است (رَزَقناهُم مِنَ الطَّیِّبات).
بدون شک تنها جانداری که غذای خود را کاملاً پاکیزه می کند و آن را با روش های گوناگونی از آلودگی می زداید و سپس با آداب و رسوم خاصّی می خورد، ما انسان ها هستیم.
مثال انسان در این آیه، مانند کسی است که او را با کمال احترام به یک میهمانی دعوت کنند، سپس بهترین مرکب را برایش مهیّا کرده، با بهترین غذاها از او پذیرایی کنند؛ آیا از این بهتر می توان کسی را گرامی داشت؟ این موجود ویژه امّا می تواند در دو سیر صعودی یا نزولی بی پایان قدم گذارد، و در صورت یکم، از فرشتگان والامقام برتری یابد، و در حالت دوّم، از حیوانات پست و بی مقدار، پست تر شود .
در روایتی می خوانیم که شخصی از امام صادق (علیه السلام)پرسید: فرشتگان برترند یا انسان ها؟ حضرت در پاسخ او، به این سخن امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) اشاره کرد و فرمود: «خداوند در وجود فرشتگان، تنها عقل قرار داده و هیچ شهوتی در آن ها وجود ندارد، و در وجود حیوانات فقط شهوت قرار داده و هیچ عقلی در آن ها وجود ندارد، و در وجود انسان ها، هم عقل قرار داده و هم شهوت. پس هر کس که عقلش بر شهوتش پیروز شود، از فرشتگان بهتر است، و هر کس که شهوتش بر عقلش پیروز شود، از حیوانات پست تر است.»
به راستی چقدر حیف است انسانی که چنین مورد عنایت خدا قرار گرفته و می تواند به چنان مقام والایی برسد، خودش را به لذّات زودگذر دنیا بفروشد.
پیشوای آزادگان جهان، حضرت علی علیه السلام، چه زیبا فرموده است: «برای جان های شما هیچ بهایی جز بهشت وجود ندارد؛ پس خودتان را فقط در برابر آن بفروشید.»
«غلام همّت آنم که زیر چرخ کبود/ ز هر چه رنگ تعلّق پذیرد، آزاد است/ تو را ز کنگره ی عرش می زنند صفیر/ ندانمت که در این دامگه چه افتاده است».