#سس_گوجه_ترکی
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی
گوجه فرنگی
فلفل سبز
سیر
جعفری
یه کم سرکه و نمک
مقداری روغن زیتون
با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه!
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
✅حلواي ساده😋
به ازاي ٤ ليوان آرد،دو و نيم ليوان شكر و دو نيم ليوان آب و نصف پيمانه گلاب-يك ق م هل .
ارد را با حدود يك پيمانه و نصفي (مخلوط روغن مايع و جامد)روي حرارت ملايم تفت داده تا خامي آرد گرفته و آرد تغيير رنگ دهد
در قابلمه ي ديگر شكر و آب را ميگذاريم تا حل شده و به غلظت شربت برسد بعد گلاب و كمي زعفران و هل و ... را اضافه كرده
تقت دادن اين مقدار آرد حدود ٤٥تا يكساعت زمان ميبرد
در آخر هنگام مخلوط كردن آرد با شربت ميتوان ٢٥گرم كره اضافه كرد، بعد از همزدن كامل ارد با شربت،قابلمه را به صورت گهواره اي به چپ و راست تكان مي دهيم تا به روغن بيفتد.
آخر سر،يه مقدار كمتري از حلوا (فقط به اندازه تزيين ظرف مورد نظر)كنار گذاشتم،
يك ق غ پر پودر كاكائو رو با ٥ق ابجوش و يك ق شكر حل كرده،و به حلوا اضافه كنيد.
اگر احساس كرديد سفته ،مقدار ابجوش رو بيشتر كنيد.
بعضي دستورات ،پودر كاكائو رو در مرحله اخر،قبل از اضافه كردن شربت،داخل ارد ميريزن و بعد شربت...
هميشه يادتون باشه حلوايي كه ميخواييد داخل قيف بريزيد بايد شل تر از حد معمول باشه.
يعني از همون اول مقدار شربت رو (كمي )بيشتر بريزي
#حلوا
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
دسر عربی 😍😍
✍ مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل 1 بسته
ژلاتین 1 ق غ
کافی میکس 1 بسته
خامه صبحانه 1 بسته
بیسکوییت پتی بور تقریباً ۲۰ عدد
🍜 طرز تهیه:
پودر کارامل و کافی میکس و ژلاتین رو تو شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت که بجوشه
بعد همینطور که داغه بيسکوئيت رو بهش اضافه کنید و با مخلوط کن خوب بزنین تا یکدست بشه بعد خامه رو بهش اضافه کنید و دوباره بزنید
حالا موادو تو قالب بریزید و حدود ۵، ۶ ساعت بزارید تو یخچال که ببنده.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#خورشت_لوبیا_سبز
.
.معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته برای ته دیگ برنج هم روغن رو کف قابلمه ریخته سیب زمینی چیده کمی از برنج رو زعفران ویک قاشق کنجد مخلوط کرده روی سیب زمینی ریخته وبا قاشق فشرده کرده وما بقیه برنج رو ریخته ویک ساعت دم گذاشتم
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#خورشت_کدوحلوایی با مرغ و آلوی خورشتی
مرغ ..... یک سینه کامل
آلو ...... 100 گرم
کدو ...... بمقدار لازم
پیاز ....... یک عدد بزرگ
رب ..... یک ق م
زعفران آب کرده ...... دو ق
پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و طلایی که شد تکه های مرغ را اضافه کرده و زردچوبه و فلفل اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم و بعد رب را اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد دو لیوان آب اضافه کرده و میگذاریم بپزد
بعد از اینکه مرغها نیم پز شدند آلوهای شسته را اضافه میکنیم تا با حرارت کم جا بیفتد.
کدو حلوایی را به تکه های دلخواه برش میزنیم و در ماهیتابه چیده و کمی آب و رو غن اضافه میکنیم و در آنرا گذاشته تا پخته شود و بعد از تمام شدن آب در روغن سرخ میشود.
بعد از جا افتادن خورشت زعفران را اضافه کرده و خورشت آماده میشود.
البته میتوان کدوها را سرخ کرد و در آخر با زعفران به خورشت اضافه کنیم تا بپزد.
بعد در ظرف کشیده و نوش جان کنید 😊
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
سالاد اسفناج با سس عسل و ليمو
🍋🥬🥙🍲🍗
طرز تهيه:اول نصف سينه مرغ يا چند فيله مرغ رو با يك ق روغن زيتون،نمك و فلفل و پودر سير،كمي آويشن و يكي دو ق آبليمو،يك ساعت در يخچال مزه دار كنيد.تابه رژيمي يا گريل رو داغ كنيد و مرغ رو داخلش بدون آب يا روغن بذاريد تا گريل و برشته بشه.
در ظرف مورد نظرتون برگهاي بِيبي اسفناج (اسفناجهاي كوچولو) رو بريزيد،روشون مرغ برش خورده،يك دوم ليوان گردو ي تست شده،يك ليوان توتفرنگي ورقه اي شده و يدونه سيب كوچك كه خلالي برش زديد رو بچينيد.اين سالاد مقداري پنير بلوچيز (ميتونيد از فتا يا حتي پنير تبريزي هم استفاده كنيد) و كمي پياز بنفش هم داره.
براي سس سالاد:چهار ق روغن زيتون+دو ق آبليموي تازه+يك ق عسل+كمي نمك و فلفل+نصف ق مرباخوري آويشن و نصف ق مرباخوري نعناع خشك
نكته:براي تُست كردن گردو،مغز گردو رو داخل تابه بدون روغن روي حرارت ملايم چهار يا پنج دقيقه تفت بديد.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_پفکی_تن
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم
مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم
تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید
توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#بورک اسفناج 😋
مواد لازم :
۱ لیوان شیر
۱ لیوان ماست
۱ استکان روغن مایع
۳ عدد تخم مرغ
۶ عدد یوفکا
مواد میانی :
۱ کیلو اسفناج
۲ عددپیاز
نصف استکان روغن مایع
نمک فلفل سیاه
۲ ق غ رب
۲۰۰ گرم پنیر محلی چیزی مثل پنیر لیقوان ما
طرز تهیه:
اول اسفناج ها رو شسته آبشان که رفت خورد میکنیم .در ظرفی پیاز خورد شده رو با روغن مایع تا جایی که نرم شود تفت میدهیم .سپس اسفناج ها و نمک و فلفل را اضافه میکنیم .تا جاییکه که آبش کشیده بشه تفت میدیم از روی گاز بر میداریم وقتی که خنک شد پنیر رنده شده یا خرد شده رو اضافه میکنیم .برای سس روغن مایع ،ماست،تخم مرغ،شیر رو به خوبی هم زنید تا یکدست شود،یوفکا رو باز کنید و از سس خوب روش بمالید به ۴ قسمت تقسیم کنید مواد اسفناجی رو هم روی یوفکاها بزنید و به صورت گل بپیچید و از سس روی بورک ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه تا جاییکه سرخ شود بپزید .
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_پفکی_تن
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم
مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم
تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید
توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#کتلت_سیب_زمینی_خام_با_سویا
نصف لیوان سویا رو خیس کردم بعد از ده دقیقه آبکش کردم و کامل آبشو گرفتم ،چهار عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ رو شسته و پوستشونو گرفتم و رنده ریز کردم و یه دونه پیاز متوسط رو هم رنده کردم و دو حبه سیر رنده شده رو بهش اضافه کردم و آبشونو اصلا نگرفتم یه ق غ رب گوجه، دو تا دونه تخم مرغ و یک چهارم فلفل دلمه ای متوسط و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و سماق و پودر آویشن همه رو با هم مخلوط کردم و توی تابه کمی روغن سرخ کردنی ریختم با قاشق از مایه برداشتم و با فاصله توی روغن داغ ریختم و با شعله ملایم پشت و روشونو سرخ کردم به همین راحتی ،بسیار ترد و خوشمزه میشه نوش جان
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#دسر_حلوا_كاراملى 🍮 😋
🔸ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد3 بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود
بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنیک درست کردن شکلات پاستیلی
بیسار ساده و آسان
ببینید و واسه کوچولوها تون درس کنین👌
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰